Ruhamustra: amFAR Glam gála
2014. október 30. 20:44
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Nem tudom...szerintem a rosszak sem annyira rosszak...na jó, pár tényleg rémes, de amúgy annyira nem vészesek. Meg a jók közül is pakolnék át párat a rosszakhoz.
2014. október 30. 20:49
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
belle ruhája tetszik a legjobban, de a többi sem rossz! de miley te jó ég, hogy a szarba tudnak ilyet magukra venni??!! de viszont rihannáól ezt nem vártam, de mind1 ez van...
2014. október 30. 20:54
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Semelyik sem joo ruha miley e mint mindig borzalmas es persze rihannae is
2014. október 30. 21:06
Lea Michele megjelenése alkalomhoz illő, elegáns. Camilla is csinos, bár nekem nem jön be a ruhája.
2014. október 30. 22:19
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Milla Jovovichon milyen előnytelen részekre gondolt a cikkíró?
A hasára? Mert az terheshas úgy mellékesen.
Nem értem mi rajta a durva és sok. Ha a Blake Lively hasára feszülő ruha csinos és elegáns, szerintem ez sem kevésbé az.
Ha meg nincs képbe a dolgokkal a szerző, akkor írjon arról akiről képbe képbe van (jól gondolja, róla).
Ha meg nincs képbe a dolgokkal a szerző, akkor írjon arról akiről képbe képbe van (jól gondolja, róla).
2014. október 30. 22:50
Szerintem Kelly ruhája egyáltalán nem szép, főleg alján azokkal a csicsás virágokkal a pöttyök mellé
Lea viszont gyönyörű.
Lea viszont gyönyörű.
2014. október 30. 23:06
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (szavy @ 2014.10.30. 22:19)
Milla Jovovichon milyen előnytelen részekre gondolt a cikkíró?
A hasára? Mert az terheshas úgy mellékesen.
Nem értem mi rajta a durva és sok. Ha a Blake Lively hasára feszülő ruha csinos és elegáns, szerintem ez sem kevésbé az.
1) Tudom, hogy terhes.
2) ÉN nem mondtam, hogy Blake-n jól / jobban áll a ruha.
3) SZERINTEM roppant előnytelen. Kocka alakja van benne, és kényelmetlennek is tűnik, egyszerűen nem szép az összkép.
4) A kedves szerző arról ír cikket, akiről akar, nehogy már te mondd meg, kinél maradjak.
2014. október 31. 02:20
|
|
Ewcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 217492 offline
|
Ha Dita Von Teese ocsmány lila ruháját a jók közé tették, Kelly Osbourne pöttyös-virágos ruhájáról nem is beszélve, valamint Gwyneth Paltrow-ot, aki úgy néz ki, mintha elfelejtett volna valamit felvenni a kosztüm alá, nem értem, Miley-t miért kell a rosszak közé sorolni... Ilyen a stílusa és jól is áll neki. Egyébként valóban Lea megjelenése a legjobb.
2014. október 31. 08:30
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Lea Michele és Camilla Belle ruhája nagyon szép!!!♥
Miley és Rihanna -no comment
Miley és Rihanna -no comment
2014. október 31. 08:46
Riri ruhája lehet, hogy merész, de attól még gyönyörű. Nincs benne semmi, ami olcsó látszatot keltene. A sminkje bámulatos, a haja codás. Mostanában egyre szebb és végre látszik rajta, hogy boldog. Nem ízléstelenebb mint Kelly Osbourne pettyes szerelése. Komolyan mint egy holstein-fríz.
2014. október 31. 08:58
A jók közül Lea és Ditta ruhája tetszik a legjobban. És szerintem Riri ruhája is egész jó, csak az a fekete harisnya nem kéne.
2014. október 31. 09:13
Egyetértek Norahhal Rihannával kapcsolatban, igen kissé merész de azért hasonlítsuk már össze Miley (nem is találok szavakat milyen) szerelésével.
Rihanna elegáns a sminkje nagyon tetszik! *-*
Lauren és Lea is gyönyörűek a ruhájuk is csodásan szép!
Rihanna elegáns a sminkje nagyon tetszik! *-*
Lauren és Lea is gyönyörűek a ruhájuk is csodásan szép!
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: