X-Faktor 2014: Tóth Andi a nyertes
2014. december 26. 16:48
diamondnonaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 235392 offline |
Szerintem megérdemelte.
2014. december 26. 17:06
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Nem értem mi bajotok azzal, hogy határon túli. Sokan mondjátok hogy maradhatott volna Romániában is, de ez nem igaz. Romániában lenéznek mert magyar vagy, semmi esélyed megnyerni egy tehetségkutatót bármennyire is tehetséges vagy, akkor is kisebbség maradsz. Sajnálatos és fájdalmas, hogy már Magyarországon is lenéznek csak mert határon túli vagy. Higgyétek el nekem, hogy nem mi választottuk hogy itt éljünk. Sokkal szívesebben élnék én is Magyarországon, sokkal könnyebb lenne az életem mint hogy olyan emberekkel legyek körülvéve akik nem tisztelnek, még ha tiszteletreméltóbb és becsületesebb is vagyok náluk. Ez pedig főleg Romániára érvényes. Ha már Erdélyben a románok nem szeretnek minket a magyarságunk miatt, Magyarországon pedig azért nem állhatnak minket, mert határon túliak vagyunk hova mehetnénk? -.-
Amúgy meg a cikkről...Szerintem megérdemelte. Igazán jó hangja van és tehetséges. Gratulálok.
Amúgy meg a cikkről...Szerintem megérdemelte. Igazán jó hangja van és tehetséges. Gratulálok.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2014. december 26. 17:42
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2277 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline |
Nekem a válogató óta Andi volt a kedvencem...nagyon izgultam érte de biztos voltam,hogy ő nyeri meg.Hihetetlenül szeretem ezt a lányt és nagyon megérdemelte a győzelmet!❤❤❤
2014. december 26. 19:39
Nagyon örültem, végig Andi volt a kedvencem!!!
Andi nagyon tehetséges, fiatal, elbűvölő lány, senki más nem nyerhetett volna, csakis ő!!!
Imádom Andit, miatta megszerettem a rockzenét! :DDD De csak azt a rockzenét szeretem, amikor Andi énekel!!!
Imádlak Andi, csak így tovább!
Andi nagyon tehetséges, fiatal, elbűvölő lány, senki más nem nyerhetett volna, csakis ő!!!
Imádom Andit, miatta megszerettem a rockzenét! :DDD De csak azt a rockzenét szeretem, amikor Andi énekel!!!
Imádlak Andi, csak így tovább!
2014. december 26. 20:06
majtpetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 57 Csatolások: 1 Azonosító: 227765 offline |
Én nem néztem, de azt hallottam, hogy Andi székely származású, de nem vagyok benne biztos. A nővérem néha megy székelyekhez (árvákhoz) és azt mesélte, hogy ők is tökre izgatottak voltak, bár mondom: nem vagyok egészen biztos benne, hogy székely származású...
2014. december 27. 15:18
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Ettől a csajtól még én is idősebb vagyok..
Elhiszem hogy jó a hangja, és hogy szerette volna hogy híres legyen ebből kifolyólag, de MIÉRT PONT XFAKTOR? Mivel gyerek így az énekiskolájába vagy valami más gyerekeknek való műsorba kellett volna mennie, maradjon inkább az iskolában, hiába jó tanuló vagy sem, inkább az iskola mint ez a pár hónapos/éves híresség, mert ezek soha nem maradnak meg, néha néha kidobnak pár zenét, klippet és ennyi volt, de pár év múlva mikor alig van végzettsége , megbánja. Azért gratulálok neki, de mint mindig az xfaktorban mindig a leggyengébb a győztes, nála sokkal tehetségesebbek és IDŐSEBBEK AKIK ODAVALÓK estek ki. de nem is várok többet az új semmire való zsűritől sem !
Elhiszem hogy jó a hangja, és hogy szerette volna hogy híres legyen ebből kifolyólag, de MIÉRT PONT XFAKTOR? Mivel gyerek így az énekiskolájába vagy valami más gyerekeknek való műsorba kellett volna mennie, maradjon inkább az iskolában, hiába jó tanuló vagy sem, inkább az iskola mint ez a pár hónapos/éves híresség, mert ezek soha nem maradnak meg, néha néha kidobnak pár zenét, klippet és ennyi volt, de pár év múlva mikor alig van végzettsége , megbánja. Azért gratulálok neki, de mint mindig az xfaktorban mindig a leggyengébb a győztes, nála sokkal tehetségesebbek és IDŐSEBBEK AKIK ODAVALÓK estek ki. de nem is várok többet az új semmire való zsűritől sem !
2014. december 27. 15:20
danger2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 225527 offline |
gratulálok neki
2014. december 27. 21:44
Naon naon örülök neki!!! Neki szurkoltam én annyira örültem mintha én nyertem volna!!
2014. december 28. 13:13
én a láthatatlan telómon 1000-ret küldtem
andista forever
andista forever
2014. december 28. 13:43
Ors814új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 237926 offline |
Ritka tehetséges ez a lány, nagyon örülök, hogy nyert! Bár az utolsó adásra érezhetően elfáradt (vagy izgult), és nem tudta a maximumot kihozni magából, megérdemelte a győzelmet!
2014. december 28. 16:10
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
neki már eleve volt egy személyisége, hangja is. Robi jól "használta" az élőadásokban. Csak nehogy a kárára váljon ez a korai nagy dicsőség!
2014. december 28. 21:57
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline |
Gratu neki, nemis tudom ,hogy én ennyi évesen mit kezenék nnyi pénzzel
2014. december 28. 21:58
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline |
Gratu neki! Én nemis tudom mit kezdenék ennyi pénzel 15 évesen.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.