A Daily Star információi szerint a One Direction énekese magára tetováltatta állítólagos barátnője nevének kezdőbetűit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles magára varratta Nadnie Leopold monogramját?
2015. február 09. 19:55
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
2015. február 09. 20:01
Két kezdőbetűt tök egyszerű átvarratni, vagy akár eltávolítani. Őszintén szólva engem nem nagyon érdekel Harry tetkógyűjteménye.
2015. február 09. 20:04
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Harry nem ilyen felelőtlen.
2015. február 09. 20:23
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
most csak én vagyok ilyen vak, vagy tényleg nem látok rajtam semmi "HS NL" tetkót.
2015. február 09. 20:28
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Lambika teljesen igazad van.
Ha biztos információn alapulna, akkor is szarnék rá, melyik noname modell monogramját véseti éppen magára ez a bohócgyerek. Annyira rohadtul jelentéktelen.
Ha biztos információn alapulna, akkor is szarnék rá, melyik noname modell monogramját véseti éppen magára ez a bohócgyerek. Annyira rohadtul jelentéktelen.
2015. február 09. 20:29
Drága Lambika !
Lehet ha neked semmit mondóak és unalmasak , de a rajongóknak nem !
Fogadd el , sokan szeretik Hazzat és izgulnak , hogy most mi van a modell és közte ... Ez a cikk ugyanis mindenkinek szól ezt nem tagadom , de első sorban a rajongóinak ! Az meg durva , hogy mindig erről az " idiótáról " irogatnak ... Directionereknek ez nagyon bántó és iszonyat sértő . Köszönöm szépen , hogy ezzel az üzenettel felbosszantottál és az idegeimmel játszottál na meg jókat nevethettem
Visszatérve a cikk lényegéhez . Hazza drága nem tudom , hogy mit rejt a tetkód , de már a körmömet rágom
Nekem nem annyira szimpatikus a hölgyemény , de ha igazak a pletykák és tényleg szerelmesek , hát akkor én nagyon fogok neki örülni , hogy a kis drága boldog
Lehet ha neked semmit mondóak és unalmasak , de a rajongóknak nem !
Fogadd el , sokan szeretik Hazzat és izgulnak , hogy most mi van a modell és közte ... Ez a cikk ugyanis mindenkinek szól ezt nem tagadom , de első sorban a rajongóinak ! Az meg durva , hogy mindig erről az " idiótáról " irogatnak ... Directionereknek ez nagyon bántó és iszonyat sértő . Köszönöm szépen , hogy ezzel az üzenettel felbosszantottál és az idegeimmel játszottál na meg jókat nevethettem
Visszatérve a cikk lényegéhez . Hazza drága nem tudom , hogy mit rejt a tetkód , de már a körmömet rágom
2015. február 09. 20:35
Ez olyan aranyos
Sok boldogságot!Nagyon aranyosak együtt!
2015. február 09. 20:36
Idézet (Lambika @ 2015.02.09. 19:58)
muszáj mindig erről az idiótáról cikket írni? tiszta jelentéktelen ezek a cikkek és semmit mondóak. És különben is kit érdekel?
Már megbocsáss, de az kit érdekel, hogy téged nem érdekel?
Egyébként ő teszi tönkre a testét
1 felhasználónak tetszik:
DorkaXoxo
2015. február 09. 20:40
Én soha nem értettem ezt a tetoválás mániát, fölleg, ha az aktuális szerelme nevét varratja magára, itt persze nem csak Harryre gondolok. Bár ő tudja... Ha tényleg igaz a hír, akkor váljék egészségére.
2015. február 09. 21:03
Egyetértek az előzővel, az, hogy valaki egy visszavonhatatlan lépést tesz (legyen tetkó, vagy házasság, az utóbbi kevésbé VIII. Henrik óta::
az meggondolatlanság, másrésztről pedik igaz szerelemre vall ( legtöbb esetben....
2015. február 09. 21:04
|
|
DirectionerLizúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 212294 offline
|
Harry egy szót se mondott Nadine-ról, de már a fél világ egy párnak könyveli el őket :DDDDDDDDDDDDDD
Na majd, ha a drága Styles bejelenti, hogy együtt vannak, akkor lehet ilyeneket állítani...
Ha annyira """"szeretnék egymást"""" miért tartják titokban a """"kapcsolatukat""""??????
Na majd, ha a drága Styles bejelenti, hogy együtt vannak, akkor lehet ilyeneket állítani...
Ha annyira """"szeretnék egymást"""" miért tartják titokban a """"kapcsolatukat""""??????
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.