Jared Leto is szőkére váltott
2015. március 07. 06:27
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Jared-Jared
Imádlak, imádom a stílusod, imádom a zenéd, a filmjeid, imádom mindened, de a hosszú hajad imádtam a legjobban
2015. március 07. 09:02
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Miért? MIÉRT?
2015. március 07. 09:18
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
ez sem jó.
2015. március 07. 10:03
Nenenene. Mi lett a barnaval?
Azzal olyan hihetetlen jol nezett ki!! Most meg.. Hat nem.
2015. március 07. 12:08
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Jesszusuristen. MIért?
2015. március 07. 17:13
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
én szeretem Jared-et, de... az első képen én nőnek néztem. Ez egyszerűen borzalmas. Nem rég hevertem ki Pete Wentz katasztrofális szőke fejét, most még ez is > <
2015. március 09. 22:45
|
|
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline
|
Remélem, hogy nagyon psycho-s film lesz ! Imádom az olyanokat, és szerintem Jared elég jól tudja alakítani az olyanokat, ha mondjuk így megnézzük a Rekviemet, csak így egy példának.
Meg hát a mai világnak szerintem már jól jönne meg jönnek az ilyen meghökkentő filmek, amik a mozikban erősen hatnak az emberekre, és nem hiszem, hogy nagyon és agyon kéne gyártani a film ipart a szokásos akció filmekkel, főleg ha mondjuk sikerült egy egész jó szereplő gárdát összeszedni !!! Legyen Psycho film és oké lesz minden, bár félek egy kicsit, hogy Heath Ledger nem -e rakta túl magasra JOKER mércéjét, mert hát ő elég jól játszotta, sőt brutálisan is jól, és sajnálom is érte, mert egyik kedvenc színészem volt é az is, de remélem, hogy a következő filmben is hasonló vagy esetleg erősebb Jokert sikerül majd alakítani Jarednek !
XO.
XO.
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: