Szinte minden híresség rendelkezik saját, hivatalos autogramcímmel. Felmerül azonban a kérdés, hogy ezekre a levelekre tényleg tőlük érkezik a válasz? A borítékban küldött aláírás/dedikáció mindig, minden esetben hiteles?
A teljes cikkhez kattints ide!
Hurrá, autogramot kaptam! Vagy mégsem?
2015. június 08. 13:46
![]() |
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10973 Csatolások: 8080 Azonosító: 128114 ![]() |

2015. június 08. 13:49
![]() |
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6112 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 ![]() |
Ezért jobb inkább, ha az adott sztár személyesen adja az autogrammot, az sokkal többet érne nekem legalábbis.
2015. június 08. 13:58
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Értem én, hogy nem akarnak több száz papírt aláírni, de szerintem ez csak lustaság, finyásság, mivel az autogramosztás is a hírnév egyik hozadéka. Igen visszatetsző az, hogy sokan csak a népszerűség "pozitívumait" akarják élvezni, viszont amibe egy picit már több energiát kell fektetni, lásd, aláfirkantani naponta kb ötven kártyát, az már büdös.
Leo lenyűgöző színész, de a médián keresztül megismerhető személyisége számomra hagy némi kívánnivalót maga után...
Szerintem küldeni egy kamu autogramot egy hű és elkötelezett rajongónak, elég szégyenletes dolog. Mondanám azt, hogy a sportolók nem nyafognak ennyit, és sok esetben civilben is szíves örömest dedikálnak...
Leo lenyűgöző színész, de a médián keresztül megismerhető személyisége számomra hagy némi kívánnivalót maga után...
Szerintem küldeni egy kamu autogramot egy hű és elkötelezett rajongónak, elég szégyenletes dolog. Mondanám azt, hogy a sportolók nem nyafognak ennyit, és sok esetben civilben is szíves örömest dedikálnak...
2015. június 08. 14:03
Szerintem is alap lenne, hogy saját maguk írjanak alá a rajongóknak, végülis belőlük élnek, az ő pénzükből vesznek maguknak úszómedencés házat, személyzetet, sportkocsit, magánrepülőt, meg ilyesmit. A színészeknél, énekeseknél meg pláne az határozza meg a fizetésüket, hogy hány embert érdekelnek, ezért is hisztiznek annyit az illegális letöltések miatt. Szánalmas, hogy a rajongók csak addig érdekesek számukra, amíg megszedik magukat belőlük.

2015. június 08. 14:04
![]() |
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 ![]() |
Szerintem a tömeges autogram egyszerűen értéktelen. Személytelen, nincs mögötte semmiféle tartalom... Ellenben ha találkozol XY-nal, aki személyesen dedikál egy fotót, az felbecsülhetetlen értékű. Annak idején a BRAVO-ban rengeteg aláírt kártya volt, de nekem már akkor sem jelentett semmit. Viszont amikor egy barátnőm az első Jarno Trulli aláírást hozta, kézből, nagyon örültem neki
Utána lett még vagy 25 saját kérésre, névre szólóan, ezek számomra örök ereklyék. Viszont a sztárok lustaságát nem igazán szeretem, egy csomó celeb aláírása lesz egy idő után csak firka, és ez olyan lehangoló
Fernando Alonso teljesen máshogy írt alá 2003-ban, mint most. Gary Barlow-tól sem kérnék autogramot, mert már csak egy G-t rajzol... Borzalmas.

2015. június 08. 14:04
![]() |
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 ![]() |
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy ezeket a megvásárolható, postán küldő aláírások többsége valamilyen értelemben hamis és a kedves hírességnek egyáltalán nincsen köze ahhoz a bizonyos autogramhoz. Emiatt sem küldözgettem soha sem autogram kérő címekre leveleket, ugyanis ha már ilyenre adom a fejemet, akkor igen is azaz aláírás származzon tényleg tőle és ne valami nyomtatótól vagy esetleg fizetett titkártól. Nekem mondjuk az a véleményem, hogy a világhírű hírességek felé teljesen felesleges ilyen kérésekkel fordulnunk - vajon hány ilyen levelet, üzenetet kaphat egy olyan ember, aki mondjuk napjaink egyik legnevesebb sztárja? Nagyon sokat, és a többségük sajnos le is sz*rja, jobb esetben szúrópróbaszerűen kiválaszt x levelet, amire válaszol, de a többivel nem igazán foglalkozik. A meglátásom viszont az, hogy kevésbé híres színészek többet törődnek és foglalkoznak a rajongóikkal. Én majdnem egy éve készítettem egy hatalmas kedvencemnek (ami sokaknak no-name színész amúgy) egy képet PS-el a születésnapjára, felköszöntöttem Twitteren és reagált rá, sőt még vissza is válaszolt, hogy nagyon tetszik neki és nagyon köszöni szépen, hogy ilyen formában gondoltam rá. Míg előtte egy híresebbnek írtam, készítettem képet, el is küldtem, de le se sz*rta. Megint csak ember válogatja, hogy ki hogyan igyekszik foglalkozni a rajongóival. Gondolom, ez azoknak a számától is függ, elvégre nem mindegy, hogy száz levélre kell válaszolnod vagy ezerre.
2015. június 08. 14:12
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Idézet (Cinzina @ 2015.06.08. 14:04)
Szerintem a tömeges autogram egyszerűen értéktelen. Személytelen, nincs mögötte semmiféle tartalom... Ellenben ha találkozol XY-nal, aki személyesen dedikál egy fotót, az felbecsülhetetlen értékű. Annak idején a BRAVO-ban rengeteg aláírt kártya volt, de nekem már akkor sem jelentett semmit. Viszont amikor egy barátnőm az első Jarno Trulli aláírást hozta, kézből, nagyon örültem neki
Utána lett még vagy 25 saját kérésre, névre szólóan, ezek számomra örök ereklyék. Viszont a sztárok lustaságát nem igazán szeretem, egy csomó celeb aláírása lesz egy idő után csak firka, és ez olyan lehangoló
Fernando Alonso teljesen máshogy írt alá 2003-ban, mint most. Gary Barlow-tól sem kérnék autogramot, mert már csak egy G-t rajzol... Borzalmas. 

Én is a sportolóknál pont az F1-esekre gondoltam, hogy ők tényleg nem lusták akár több tucat aláírást is kiosztani egyszerre.
Alonso meg... Jaj, na, valljuk be, neki amúgy is van egy sajátos stílusa.
2015. június 08. 14:15
![]() |
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 ![]() |
Ha megtehetném természetesen személyesen kérnék autogramot minden létező kedvenc színészemtől, ám sajnos ennek nem sok esélye van. Így megbízható forrásokból kerestem autogram címeket. Pár darab válasz vissza is jött és azokból össz-vissz 2 olyan amin tisztán látszik,hogy után gyártott. De ez teljesen érhető, hiszen mind a kettő színész nagyon híres, így ideje és kedve sincs, gondolom, órákon keresztül szignózni.
Azonban három autogram bizony név szerint jött vissza (természetesen egyik színész sem volt annyira híres, mint mondjuk a cikkben is említett Leonardo DiCaprio), az egyik kártyát "személyesen", levelezésben rendeztem le az egyik filmben látható mellékszereplővel.
Szóval esélye bizony van, személyes tapasztalat, csak ki kell fogni a lehető legmegbízhatóbb forrásokat.
(bevallom, néhány levelem a mai napig nem tért vissza)
Azonban három autogram bizony név szerint jött vissza (természetesen egyik színész sem volt annyira híres, mint mondjuk a cikkben is említett Leonardo DiCaprio), az egyik kártyát "személyesen", levelezésben rendeztem le az egyik filmben látható mellékszereplővel.
Szóval esélye bizony van, személyes tapasztalat, csak ki kell fogni a lehető legmegbízhatóbb forrásokat.
(bevallom, néhány levelem a mai napig nem tért vissza)
2015. június 08. 14:39
Bennem fel se merült, hogy valaha is neten vásároljak autogrammot. Szerintem az a személyes találkozásnál a maradandó élmény.
2015. június 08. 14:54
Tanulság: Mindig személyesen kell kérni autógrammot a sztártól, különben be is lehetsz csapva.

2015. június 08. 14:57
![]() |
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 ![]() |
Érdekes cikk lett.
2015. június 08. 14:57
![]() |
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 ![]() |
Tudtam hogy nem igazi....MuffinGirl0 igazad van

2015. június 08. 14:58
![]() |
Lilien2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169689 ![]() |
Meg nem is rendelnek autogrammot, inkabb szemelyesen iratnam ala. Az emlekezetesebb

2015. június 08. 14:59
![]() |
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 ![]() |
soha nem gondoltam arra, hogy neten rendeljek autogramot....tulajdonképpen (számomra) az autogram egy személyes találkozás emléke, nem valami ... i don't know ... poszter
Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.

Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Babát vár a felesége.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.