Az énekesnő elismerte, hogy néhányszor randizott Niall Horannel, viszont nem volt kapcsolatban a vörös énekessel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ellie Goulding: „Sosem voltam együtt Ed Sheerannel”
2015. június 09. 11:09
Minek ebbe is beleavatkozni? Mi közük van hozzá? Ha járnak, hát járjanak is! Szerintem ehhez semmi köze senkinek.
2015. június 09. 11:44
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Csak szerintem lenne iszonyat jó páros Ellie és Calvin Harris? Az I Need Your Love és az Outside után én úgy vélem, hogy őket az isten is egymásnak teremtette, és működik köztük a kémia! Gyerünk, Ellie, dobd be magad! :'D
2015. június 09. 12:37
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Diala ott a pont !
2015. június 09. 13:28
Edet és Elliet nem tudom elképzelni együtt, de Calvinnal igen!
Azért örülök, hogy így leküzdötte magát és sikeres énekesnő lett. Mellesleg szép a képeken
2015. június 09. 14:11
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Legalább tisztázta
és szép a fotókon!
2015. június 09. 15:13
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
A sajtó mindent felkavar...
Nagyon örülök egyébként, hogy Ellie boldog kapcsoltban él, a képeken pedig gyönyörű!
Nagyon örülök egyébként, hogy Ellie boldog kapcsoltban él, a képeken pedig gyönyörű!
2015. június 09. 15:29
A sajtó már csak ilyen..:/
Mindenesetre Ellie nagyon szép a képeken, és örülök, hogy tisztázta ezt a dolgot.
és annak is örülök, hogy boldog kapcsolatban él
Mindenesetre Ellie nagyon szép a képeken, és örülök, hogy tisztázta ezt a dolgot.
2015. június 09. 15:44
Oké, várható volt a sajtó szarkavarása... Mindig össze akarnak valakit valakivel hozni!!
2015. június 09. 16:02
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nah, akkor ezt is megtudtuk
Habar nekem Niallel nagyon nem illetek ossze, de azert nem lettek volna rosszak egyutt haha
Amugy engem is tuti nagyon idegesitene amit a sajto csinal a noi eloadokkal :/
Amikor osszejott Dougieval en is ugy voltam, hogy tul helyes Elliehez haha de mindenkinek mas az esete. Neki tuti Ellie maga az istenno. Ez a szep a dologban
Nekem am tok erdekes, hogy Ellinek imadom az orrat meg az hogy nem az a nagyon szep fajta meg tokeletes alaku hanem az a kedves, edes arcu no.
Ot ez teszi igazan szeppe.
Amugy engem is tuti nagyon idegesitene amit a sajto csinal a noi eloadokkal :/
Amikor osszejott Dougieval en is ugy voltam, hogy tul helyes Elliehez haha de mindenkinek mas az esete. Neki tuti Ellie maga az istenno. Ez a szep a dologban
Nekem am tok erdekes, hogy Ellinek imadom az orrat meg az hogy nem az a nagyon szep fajta meg tokeletes alaku hanem az a kedves, edes arcu no.
2015. június 09. 16:24
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Lehet, hogy nem véletlenül adnak okot a pletykának.....
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.

0 felhasználónak tetszik: