A tervezettnél előbb felkerült az internetre az A$AP Rockyval közösen készített Good For You.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiszivárgott Selena Gomez új dala
2015. június 21. 19:41
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
nem értem hogy mért kell másik munkajat kiszivarogtatni par nappal a megjelenes elott ettol most boldog..? de amugy jo lett
nem megszokott tole de jo ertelembe
2015. június 21. 19:45
így első hallásra nekem nem nagyon tetszik, de majd megszokom és biztos megkedvelem majd..
2015. június 21. 19:48
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Imádom Selt, alig vártam, hogy megjelenjen az új dal, de... Ez nem tetszik
Nem utasítom el, mert sok Selena-dalt szerettem meg utólag, de első hallásra sokkal jobbra számítottam. Persze ez ízlés kérdése. Azért hajrá, csajszi!
2015. június 21. 19:53
Hát imádom Selenát de ez valahogy nem nyerte el a tetszèsemet.Igaz nekem már az utolsó kèt száma sem a kedvencem mert olyan mások
2015. június 21. 19:56
Őszintén megmondom ez egyáltalán nem tetszik, de ez még változhat. Remélem valami ütős klipet csinál hozzá.
2015. június 21. 20:06
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nekem pedig pontosan azért tetszik, mert tényleg ilyet még nemigen hallattunk tőle. Majd meglássuk!
2015. június 21. 20:27
|
|
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline
|
Nagyon jó lett, tetszik az, hogy nem ezaz agyonjavitott disney- hang, hanem meghagyták Selly természetes hangzásvilágát
Ügyi vagy csajszi
2015. június 21. 20:29
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Először nem igazán tetszett, de egyre többször meghallgattam és megtetszett. Nagyom jó lett.
2015. június 21. 20:39
|
|
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline
|
Úgy voltam vele, hogy tartom magam, és nem hallgatom meg, de hát nem bírtam magammal. Sajnálom is.
Viszont, ÚRISTEN. Hát ez hihetetlen. A dal egyszerűen fantasztikus, teljesen szerelmes lettem bele! Sejtettem, hogy atom jó lesz, de, hogy ennyire. Úristen. Hát ez, nincsenek szavak...
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.

0 felhasználónak tetszik: