Elstartolt a Scream
2015. július 05. 20:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Pár perce fejeztem be a pilot csekkolását. Olyan, mint agy scream és péntek 13 keveredése. Csak gyengébb. Lehet hogy azért, mert a benne szereplők nagyjából ismeretlen színészfélék, vagy mert sokat kell fejlődniük. Nem tudom. Ez egy cseppet sem PLL, 6 perc után szépen kinyírják Bellát. Hála az égnek.
Nem is tudom, de a többi szereplő sem tűnik túl szimpinek. Látszik, hogy nagyon próbálkoznak másolni a filmet, vagy néhány karaktert. Pocsékul. Mindegy, ez az első rész volt még csak, hátha fejlődnek. Mindenesetre jobb volt ez a kezdés, mint a stichersé.
2015. július 06. 08:09
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Nem PLL, csak ez a fekete csuklyás ember emlékeztet engem az A-ra a PLL-ből. Amúgy nekem tetszett
2015. július 06. 08:39
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Tegnap este megnéztem az első részt én is és valóban kicsit Pll hangulatom lett. Amennyire reklámozva lett ez a sori akkorát csalódtam az elején. Bella (és ezt most minden előítélet nélkül mondom) pocsékul játszik (ebben a soriban). Aztán viszont (miután kínyírták Ninát (Bellát) kezdett beindulni, kaptunk egy csomó szálat és bár van mit kihozni magukból a színészeknek, szeretnék kiemelni közülük egyet: John Karna egyszerűen elképesztően játszi és a karaktere sem semmi! Összességében egyszerű sorozat se nem jó, se nem rossz, de ez még csak az első rész volt van mit kihozni belőle
2015. július 07. 15:26
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
nekem tetszik
2015. július 08. 07:07
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Nekem túl "ilyesztő", nem szoktam horror filmeket nézni, nem igen bírom őket.
2015. július 08. 17:17
|
|
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline
|
nagyon izgalmasnak tűnik, nagyon várom
2015. július 09. 08:59
|
|
Emy_Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 208816 offline
|
Szerintem bella nagyon jol alakit benne
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: