Néhány perce debütált a budapesti csapat legújabb, Fair Play címre keresztelt szerzeménye, melynek érdekessége, hogy az idei Strandkézilabda EB hivatalos nótája is egyben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: MDC - Fair Play
2015. július 10. 18:17
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. július 10. 18:35
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
A klip az tényleg nagyon jó lett. A zene amolyan tipikus sport rendezvényekre készített dal lett. Nem lett végső soron rossz.
Amúgy ez mindenképp hatalmas megtiszteltetés, hogy az Európai Kézilabda Szövetség felkérte ezt a magyar együttest. igaz, hogy nem egy belsőtéri kézilabda, ami inkább terjedtebb, hanem szabadtéri, de ez is valami. Irigylem, őket, bár én is ott lehettem volna azon a kézilabda döntőn.
Amúgy ez mindenképp hatalmas megtiszteltetés, hogy az Európai Kézilabda Szövetség felkérte ezt a magyar együttest. igaz, hogy nem egy belsőtéri kézilabda, ami inkább terjedtebb, hanem szabadtéri, de ez is valami. Irigylem, őket, bár én is ott lehettem volna azon a kézilabda döntőn.
2015. július 10. 19:11
Nem tudom,nagyon akarjak hogy hasonlitson az amcsi zenekhez.
2015. július 11. 08:30
|
|
sz.zsofyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.10. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 193713 offline
|
Gratula Fiúk :)Megérdemeltek minden dicsérő szót. A sok negatív kommentelő meg csak irigy arra, hogy ti ennyi idő alatt elértetek oda, ahova mások még álmukban is képtelenek.
2015. július 11. 09:03
sz. zsofi
Nem irigyek vagyunk, csak leírjuk a véleményünket!
Azért azt szabad, nem?? Nem szeretheti mindenki ezt a "zenét".
Nem irigyek vagyunk, csak leírjuk a véleményünket!
Azért azt szabad, nem?? Nem szeretheti mindenki ezt a "zenét".
2015. július 11. 12:59
|
|
Encsiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 245016 offline
|
Tömegzene!
Szerintem a magyarnál kellene maradniuk, mert hiába énekelnek angolul lehet hallani az akcentust.
Inkább sok olyan számot mint a Szabadulj el.
De amugy nem rossz, hallgatható lett..!
Szerintem a magyarnál kellene maradniuk, mert hiába énekelnek angolul lehet hallani az akcentust.
Inkább sok olyan számot mint a Szabadulj el.
De amugy nem rossz, hallgatható lett..!
2015. július 11. 18:45
Szuper dal!
Szívből gratulálok nektek
nagyon szeretlek titeket <3
2015. július 11. 19:09
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
szerintem nagyon jó
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.

0 felhasználónak tetszik: