A fennállásának 20. évfordulóját ünneplő csapat a hosszú szünet után néhány fellépés erejéig visszatér a színpadokra, ám Amy Lee megerősítette: a zenekarnak nincsenek hosszútávú tervei.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szólóban tér vissza a köztudatba Amy Lee
2015. július 21. 08:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Pocok2001
2015. július 21. 09:27
Kicsit zagyváltnak, átgondolatlannak tűnik némelyik kijelentése, kb. mintha nem engednék neki, hogy zenekaron belül kibontakozzon (vagy neki nem sikerül). Kár, hogy Bennel anno nem alakultak jól a dolgaik pedig együtt alkottak igazán kimagaslót. Sokak úgy értelmezik az együttest, hogy csak egy kaptafára írott nyöszörgős, szenvedős számokat tudnak produkálni és szükségük van/volt a megújulásra - ez egy nagy baromság! A mögöttes tartalom, a mély érzések, mindentől elfüggetlenedve és minden mesterkéltséget kizárva személyes atmoszférát teremtenek a hallgatónak,- legalábbis a 2003-as Fallen albumig bezáróan ez volt rájuk a jellemző... azóta "sajnos" sok dolog megváltozott a házuk táján.
U.i. Mi értelme van bepötyögni, hogy NEM HALLOTTATOK még RÓLUK???
Ha csak a hozzászólásaitok számát kívánjátok növelni, akkor azt megtehetitek kevésbé retardált módon is: FÓRUM:GUMISZOBA
U.i. Mi értelme van bepötyögni, hogy NEM HALLOTTATOK még RÓLUK???
Ha csak a hozzászólásaitok számát kívánjátok növelni, akkor azt megtehetitek kevésbé retardált módon is: FÓRUM:GUMISZOBA
1 felhasználónak tetszik:
Pocok2001
2015. július 21. 10:07
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
szerintem az a lényeg, hogy a magánéletében minden rendben legyen. szeretem az Evanescence-t, de bízom Amy-ben, egyedül is megállná a helyét
2015. július 21. 10:13
Mikor bejelentették, hogy az Ozzfesten részt vesznek, bennem is felcsillant a remény, hogy esetleg új albummal is lesz nemsokára, szóval most kicsit csalódnom kellett.
Nekem Amy előző albumáról csak 2 dal tetszett és szerintem az Evanescence-szel sokkal jobb volt, viszont az újabb szólóalbumát is várom és mindenképpen meg fogom hallgatni.
Nekem Amy előző albumáról csak 2 dal tetszett és szerintem az Evanescence-szel sokkal jobb volt, viszont az újabb szólóalbumát is várom és mindenképpen meg fogom hallgatni.
2015. július 21. 10:18
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Remélem szólóban is ugyanolyan jó lesz, mint az együttesben.
2015. július 21. 11:47
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Tuti jó lesz. Szólóban, zenekarban, mindenhol tökéletes!
2015. július 21. 12:23
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Ez a Fanni ugyanaz, mint legutóbb? Mert akkor megyek és verbálisan kikészítem
Meg a többi hülyét is
ON: Én őszintén szólva nagyon vártam egy rendes, original Evanescence comebacket, úgyhogy most egy kicsit sajnálom
De a remény hal meg utoljára, hátha egyszer csak visszatérnek
ON: Én őszintén szólva nagyon vártam egy rendes, original Evanescence comebacket, úgyhogy most egy kicsit sajnálom
2015. július 21. 12:50
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Sok sikert neki!
2015. július 21. 13:52
Sok sikert kívánok Amynek, bár sajnálom, hogy nem az Evanescence-el fog visszatérni.
2015. július 21. 16:46
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Sok sikert hozzá!
2015. július 21. 16:51
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Sok sikert!
2015. július 21. 18:48
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Az Evanescence kedvenc bandáim közé tartozik ,sőt talán a "legkedvencebb". Nagyon sajnálom,hogy már nem folytatják tovább és nem koncerteznek
Amy,nem muszáj új karrierbe kezdened,csak hogy több arcodat ismerhessék a nézők! Így is szerettünk! Én nem Amy hangja miatt szerettem az Evanescencet hanem az egész banda miatt. Legjobbak voltak... Bár ő döntése, attól hogy én azt szeretném,nem fognak visszatérni. Kíváncsi vagyok ,már várom az első szóló dalát..
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.