A tegnapi nap folyamán látott napvilágot a dél-koreai fiúcsapat, nyolcadik, Ordinary című minialbuma, melynek egyik dalához, a YeYhez egy videó is készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Beast legújabb minialbuma
2015. július 27. 12:24
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Jó lett.
2015. július 27. 12:38
Nem tudom. Szeretem őket, nagyon tehetségesek és jók a számaik + klipjeik, de ez most nem lett az igazi. Én eskü néhány jelenetnél azt hittem ez valami Big Bang utánzat. :/ De ízlések és pofonok.Viszont a dal tényleg nagyon jó lett. Fighting! ~ ♥
2015. július 27. 14:50
|
|
vattacukor04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 245036 offline
|
Nekem nagyon tetszik
2015. július 27. 15:48
|
|
Centuries2214visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.15. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 246584 offline
|
nem rossz
2015. július 27. 15:59
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Na, tök jó ;D!:3
2015. július 27. 17:07
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Amikor előzetesen kiadták a „Gotta Go To Work” dalhoz a klipet, az valahogy annyira nem nyerte el a tetszésemet, sem a klip, sem a dal, és először azt hittem ez lesz a vezető dal a mini albumról, de pozitívan ért, hogy valójában a „YeY” az, és aztán már csak a klipet kellett kivárnom, ami nem okozott csalódást; iszonyatosan tetszik az M/V és a dal is, tökéletes pörgős kis szám, illetve a klip nézése közben természetesen megint nem tudtam levenni a szemem Dongwoon-ról, a franc egye meg...
Így újranéztem még egyszer, hogy a többieket is észrevegyem
:$$$
Az albummal kapcsolatban pedig annyit, hogy szerintem az is nagyon jóra sikerült, mint a Beast albumai általában, nekem a „Yey”, az „At That Place” és az „Oh Honey” dalok a kedvenceim így elsőre
Az albummal kapcsolatban pedig annyit, hogy szerintem az is nagyon jóra sikerült, mint a Beast albumai általában, nekem a „Yey”, az „At That Place” és az „Oh Honey” dalok a kedvenceim így elsőre
2015. július 27. 17:40
Csodálatos lett a klip, a dal és az egész album.
Nem igazán tudom mit is mondjak így én csak köszönöm a srácoknak ezt az újabb remekművet.
BEAST
2015. július 27. 18:19
Keresem a megfelelő szavakat, de kit áltatok a fiúkra már nincsenek.
Az előzeteseket látva, hogy is mondjam eleinte nem is tudtam hogy örüljek-e vagy sem és Yo Seob-nál még a lélegzetem is elakadt.
Aztán egyre többet néztem vissza és annyira megtetszett, hogy tűkön ülve vártam a teljes klippet.
Egyszerűen csodálatos, nagyon ötletes és a koreográfia is nagyon egyedi, mint mindig!
A dalhoz is csak hasonlóakat tudok fűzni. Szerencsére ismét volt alkalmam meghallgatni a teljes albumot és mit ne mondjak nem tudok dönteni, hisz egyik jobb mint a másik.
Bár azért azt el kell ismernem, hogy a YeY lett a legjobb.
Örülök, hogy a CUBE ezt választotta, mert tényleg csodás.
A fiúkról nem is beszélve!
Annyira boldog vagyok, hogy ismerhetem őket és minden alkalommal felelevenítik azt az érzést és gondolatot, hogy miért is szeretem őket ennyire!
BEAST/B2ST
Az előzeteseket látva, hogy is mondjam eleinte nem is tudtam hogy örüljek-e vagy sem és Yo Seob-nál még a lélegzetem is elakadt.
A dalhoz is csak hasonlóakat tudok fűzni. Szerencsére ismét volt alkalmam meghallgatni a teljes albumot és mit ne mondjak nem tudok dönteni, hisz egyik jobb mint a másik.
A fiúkról nem is beszélve!
2015. július 27. 21:43
Doo Joon a végén annyira kis aranyos!
És Gi Kwang ... ahhh...
És Gi Kwang ... ahhh...
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

1 felhasználónak tetszik: