Ahogy az általában a bukott sorozatok esetében történni szokott, a The Messengers rajongói sem törődtek bele abba, hogy kedvenc történetük véget ért, ezért az interneten kampányolnak a folytatásért.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The Messengers megmentéséért kampányolnak a rajongók
2015. augusztus 04. 10:10
én nem nézem de ez kedves dolog
HAJRÁÁÁ rajongók
2015. augusztus 04. 11:42
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Nem a legnagyobb eresztés, de jó kis sorozat, szóval enyhén szólva kiakadtam, amikor kiderült, hogy elkaszálták. Azért ki lehetne még hozni egy-két dolgot belőle, kezdve ugye Amyvel és Michaellel, úgyhogy remélem, hogy a Netflix, a Hulu vagy valami más streamszolgáltatás lát benne potenciált.
2015. augusztus 04. 14:49
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Hát sok sikert a rajongóknak.
Nem tűnik rossznak a sorozat csak szinte teljesen ugyanerről szólt a cw egy másik sorozatának a supernaturalnak a 4-5. évada. Legalabbis a fenti leírás alapján.
2015. augusztus 04. 20:14
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Én nagyon szerettem a sorozatot és nagyon kiakadtam, mikor megtudtam, hogy nem folytatják. Az első évad nagyon jó volt, főleg az utolsó rész! Nagyon jó lenne a folytatás, nem hagyhatnak itt minket válaszok nélkül! Bár, ahogy a Constantine-t se tudta visszahozni a rajongótábor, szerintem a Messengers-t se tudja... :/
2015. augusztus 04. 22:05
|
|
StealMeATardisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 247767 offline
|
Ha valaki tenni is szeretne valamit, hogy legyen 2. évada, akkor itt tud csatlakozni egy ezzel kapcsolatos petícióhoz:Linkelt szöveg !!!!!!! Előre is köszönöm az összes The Messengers fan nevében mindenkinek, aki segít.
2015. augusztus 05. 20:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12640 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Kár eröltetni, 3 rész után már engem sem érdekelt, tesóm bírta 10 részig, majd azt mondta elég volt ne is tegyem neki a pendrive-ra, mert unja. Nem tart az egész semerre, csak lödörögnek a karakterek és nem tudnak mit kezdeni velük a forgatókönyvírók. Ennél sokkal jobb sorozatok is kaptak már kaszát. Sajnos.
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: