Ez a cica az internet új sztárja
2015. augusztus 19. 17:54
|
|
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline
|
Nagyon cuki!! Szerintem láttam már vhol, vagy talán másik hasonló macskát. Amúgy Grumpy Cat legyőzhetetlen. Jöhetnek újak és lehetnek iszonyatosan cukik, de Grumpy Cat az első.
2015. augusztus 19. 19:13
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Hiába írták már előttem rengetegen, tényleg cukorfalat cilus. ^^ Véleményem szerint a fehér bajusza nélkül is nagyon aranyos lenne -mondjuk, én minden cicát imádok.. Egyébként lA-dONNA-nak igaza van, számtalan édes cirmos járkál fel-alá, mégsem tesznek szert ilyen "hírnévre".
2015. augusztus 19. 19:22
|
|
Anita Fentyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 241739 offline
|
hát ez a cica nagyon cuki .
2015. augusztus 19. 19:49
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nagyon cuki ^^
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: