Könnyekben tört ki Perrie Edwards fellépés közben
2015. augusztus 20. 14:39
Kiss.K.You.W.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 207960 offline |
Istenem..Szegény! <3 Neki a legrosszabb ez az egész..
2015. augusztus 20. 14:39
encsio.ooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.19. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 248647 offline |
Szegényt most megsajnáltam annak ellenére hogy nem igazán a szívem csücske , viszont hiába hangoztatják sokan hogy tovább kellene lépnie mert Zayn ilyen-olyan szemét az csak egy kicsit gondoljon bele hogy ők ketten nem csak egy pár hónapot húztak le egymás mellett, még érthető ha nem igazán tudta feldolgozni..
2015. augusztus 20. 14:40
encsio.ooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.19. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 248647 offline |
Idézet (Ritya @ 2015.08.20. 14:35)
Én nem sajnálom! Megjátsza magát, pár nappal ezelőtt még "cikizte" Zaynt most meg csinál egy sírást, hogy megsajnáljál...
Viszont ezzel is egyet kell értenem
2015. augusztus 20. 14:47
Én nem sajnálom! Megjátsza magát, pár nappal ezelőtt még "cikizte" Zaynt most meg csinál egy sírást, hogy megsajnáljál...
Gratulálok, ezt nevezik szerelmi bánatnak.
Miért ne lenne szíve-joga sírni Szerencsétlennek, mikor nemrég dobta ki a "Párja", valamint paterolta ki a közös lakásukból? Arról nem is beszélve, hogy - ha megkreált kapcsolat volt, ha nem - éveken keresztül megalázta mind emberi, mind Női mivoltában? Abszolút természetes, amennyiben kijön rajta az a rengeteg stressz, aminek ki volt téve az utóbbi időben. A Csajok pedig igazán elkönyvelhetnek egy piros pontot, ilyen egy igazi barát szükséghelyzetben. Másrészről viszont egyet kell értenem a Többiekkel, tényleg nem ártana Neki egy kis kényszerpihi', hogyha ennyire rosszul viseli a szakítást.
2015. augusztus 20. 14:52
starity funúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 229405 offline |
Hogy őszinte legyek, én azt csodálom, hogy eddig ilyen erős volt az álarca... Nagyon sajnálom Perrie-t, Zayn-t meg nemes egyszerűséggel nem értem...
2015. augusztus 20. 14:54
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline |
Azért azt kétlem Ritya,hogy azért csinálta hogy "megsajnálják". Biztos nehéz neki,ráadásul a média sem száll le erről. De a LM többi tag nagyon aranyos vele
2015. augusztus 20. 14:55
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
SMS-ben szakítani kitenni a közös lakásból és aztán meg azt mondani hogy ,,én nem sajnálom"? Mert neked hogy este? Mindenki csinál olyan dolgokat szakításkor amiket nem kéne csak mi nem tudunk róla. De Perrie is ember és az még rosszabb hogy híres és minden újság arról ír hogy vége a kapcsolatának, és mindennap ezt kell néznie. Én nagyon sajnálom, és nem csodálom hogy szegény sírni kezdett. Főleg egy ilyen szám közben. Remélem jobban lesz!
2015. augusztus 20. 15:09
Úgyvan, végülis Zaynt biztosan nem vieslte meg, ugyan!)) Ő csak egy érzéketlen paraszt, igen igen.
Olyan viccesek vagytok, komolyan:DDD
Fogalmatok sincs mit történt valójában, de azért osztjátok az észt.
És mégegyszer had hansújozzam ki: NEM SMSBEN SZAKÍTOTTAK, ÉRTSÉTEK MÁR MEG VÉGRE.
Olyan viccesek vagytok, komolyan:DDD
Fogalmatok sincs mit történt valójában, de azért osztjátok az észt.
És mégegyszer had hansújozzam ki: NEM SMSBEN SZAKÍTOTTAK, ÉRTSÉTEK MÁR MEG VÉGRE.
2015. augusztus 20. 15:15
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Nagyon sajnálom Perrie-t, átérzem a fájdalmát. De abban is biztos vagyok, hogy talál jobbat!
2015. augusztus 20. 15:30
Hogy nem veszed észre hogy minden egyes kommentedbe minimum két ember (jogosan) beleköt, akárhova is írsz?
A "cikizős" cikkben nem volt semmi durva, viszont amit Zayn csinált - a hasonlítgatás - azért messze nem volt olyan kedves.
2015. augusztus 20. 15:35
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
remélem Zayn most boldog, hogy tönkre vágta Perriet. nagyon nagyon sajnálom Perrie, egyáltalán nem érdemelte ezt meg.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.