A banda a rockban eltöltött fél évszázadukat Return To Forever című 19. stúdióalbumukkal és egy jubileumi világkörüli turnéval ünnepli, amely május 1-én indult Kínában és 2016 tavaszán ér majd véget. A jubileumi koncertkörút hazánkat is érinti, a Scorpions február 29-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hazánkban ad koncertet a Scorpions
2015. szeptember 08. 13:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 08. 15:25
Váááááááá el kell mennem!! Úristen,el sem hiszem!!
Köszönet a cikkírónak!
Köszönet a cikkírónak!
2015. szeptember 08. 17:04
|
|
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline
|
ÉLJEEEEN!!!!!
))) :3
2015. szeptember 08. 17:05
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Vééégre, egy cikk, amiben nem szelenagomez, májliszájrusz, vagy tudomisén melyik sz*rcsimbók szerepel.
Igen, 20 év az már valami. 30 év az sok. 50 év már rengeteg. Ezt üzenem azoknak, akik azzal példálóznak, hogy a nagy, és tehetséges dzsásztinbíber, már 7 éve -úristendesok- küldi ránk a földöntúli csodát, és váltja meg a világot...
Igen, 20 év az már valami. 30 év az sok. 50 év már rengeteg. Ezt üzenem azoknak, akik azzal példálóznak, hogy a nagy, és tehetséges dzsásztinbíber, már 7 éve -úristendesok- küldi ránk a földöntúli csodát, és váltja meg a világot...
2015. szeptember 08. 18:17
2011-ben már voltak a Sportarénában, akkor borzalmas volt a hangosítás, hála a Sportaréna beépített gagyi hangládáinak.
A tavalyi, Hősök terén tartott Szabadságkoncert viszont fenomenális volt!!!
Ráadásul ingyenes
A tavalyi, Hősök terén tartott Szabadságkoncert viszont fenomenális volt!!!
Ráadásul ingyenes
2015. szeptember 08. 21:33
|
|
Kiss Esztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 177006 offline
|
Nekem el kell mennem erre! Muszáj lesz! Remélem el is engednek. Nagyon szeretem a "bácsikat" és tuti, nagy banzáj lesz az a mit ott csapatni fognak! Na!! Beszervezem barátaim, barátnőim és elmegyünk egyet Scorpions-kánszörtre
@Rihanna200!! Mit szólsz? Csapatjuk Pééstre?
2015. szeptember 09. 14:57
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
@Eszti drágám,szerintem elég lesz nekem a Slash és az Imagine Dragons (utóbbira amúgy sem biztos,hogy kijuthatok), de én megengedem,hogy csapass egy nagyot az én nevemben is.
Amúgy ha gondolod, Pestre elvihetsz, addig rockpincézek xD
ON: Tuti epic est lesz
ON: Tuti epic est lesz
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Megvannak a helyszínek.
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, néhány részlet a ruháról.
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Nagyon megváltozott a színész külseje.

0 felhasználónak tetszik: