Én nem tudom,hogy mit mondjak Zayn-ről és az érzéseimet sem tisztáztam vele kapcsolatban. Haragot nem érzek mert nincs jogom haragudni rá amiért azt teszi amit szeret...
Azt elmondom mindenkinek,hogy Perrie egy csodálatos lány az én véleményem szerint és nagyon illetek egymáshoz amikor még Zayn a régi volt. Ami most lett belőle...arra nincs mit mondanom. Ha ez az igazi énje akkor egy undorító neveletlen férfi.
Ez a lány elmondom,hogy nem a barátnője. Tudjátok Zayn megszokta,hogy éveken keresztül a középpontba van, ezért most,hogy jelenleg elvileg studiózik (szerintem nem) és nincs róla hír. Nem tudja ezt kibírni,de azt tudja,hogy mit tegyen,hogy újra hírbe kerüljön. És tessék, sikrült neki...ha ettől ő boldog...pfff
Zayn Malikra ismét rátalált a szerelem?
2015. szeptember 27. 17:42
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
CrazyMalik14: Eloszor is,ez nem Gage, ahogy irtad.. Teljesen mashogy nez ki ez a csaj. Masodszor pedig, ha kapott is felkerest Zayn, akkor se talalkoznanak mivel Gage a szerepe szerint a 2.-3. evadban meghalt.. Most pedig az 5. evadot forgatjak, ketlem hogy talalkoznanak a meghalt szereplok az ujakkal 3-4 ev elteltevel... Ennyit a "jol informaltsagosrol"...-.-"" Amugy meg a cikkhez... Sajnalom Perrie-t
2015. szeptember 27. 17:50
Hogy képes az a lány együtt lenni Zayn-nel ezek után? :"D
Hozzá nem érnék
Hozzá nem érnék
2015. szeptember 27. 17:53
Sajnálom Perriet, remélem, hamar túlteszi magát ezen és rátalál az igazira :c
2015. szeptember 27. 18:02
Nomiii: Nem vitatkozom, szerintem Gage, az, hogy te mást gondolsz, már nem rám tartozik. Egyébként pedig, ahogy olvashattad is, írtam, hogy lehet semmi köze hozzá. Nem követem a sorozatot, fogalmam sincs mi történik benne.
Egyébként nem értem miért kell sajnálni Perriet. Felnőtt nő, nem ő az első, akivel szakítottak (mellesleg, jó lenne ha elfelejtenénk ezt az SMS-ben szakítós dolgot).
Egyébként nem értem miért kell sajnálni Perriet. Felnőtt nő, nem ő az első, akivel szakítottak (mellesleg, jó lenne ha elfelejtenénk ezt az SMS-ben szakítós dolgot).
2015. szeptember 27. 18:05
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Esküszöm, Zayn volt az egyetlen jó pasi az öt közül, és most még jobban néz ki. Amúgy szerintem szép lány, szebb mint Perrie. Ha meg járnak, akkor járnak, már kezd unalmas lenni ez az egész.
2015. szeptember 27. 18:25
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
még mindig jobban járt Perrie egy kutyával, mint Zayn-el.
2015. szeptember 27. 18:25
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Perrie kepe annyira aranyos :')
Amugy ez varhato volt Zayn felol leginkabb. Marmint, megis csak 22 eves es 5 evig teljesen visszakellett fognia magat..sot ugye jegyben is volt mar ami nem sok 22 pasival tortenik. Sok fiu mar napokkal a szakitas utan csinalja ezt...es nem is lehet tudni, hogy ez nem-e csak egy baratja...
Nem tudhatjuk mi jatszodott le Perriek kozott, szoval nem a mi dolgunk beleavatkozni meg itelkedni.
Amugy ez varhato volt Zayn felol leginkabb. Marmint, megis csak 22 eves es 5 evig teljesen visszakellett fognia magat..sot ugye jegyben is volt mar ami nem sok 22 pasival tortenik. Sok fiu mar napokkal a szakitas utan csinalja ezt...es nem is lehet tudni, hogy ez nem-e csak egy baratja...
Nem tudhatjuk mi jatszodott le Perriek kozott, szoval nem a mi dolgunk beleavatkozni meg itelkedni.
2015. szeptember 27. 18:34
Good Girl1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 235397 offline |
Idézet (Jessica96 @ 2015.09.27. 18:31)
Hát ez engem valahogy egyáltalán nem érdekel..
Akkor minek vagy itt?
2015. szeptember 27. 18:48
SherlockedHiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 235896 offline |
Szerintem ez a lany nemcsak hogy nincs olyan szep mint Perrie, de meg csunya is. Perrie kepe egyebkent sokkal aranyosabb, Zayntol nem nagyon lehetett szerintem mast varni...
2015. szeptember 27. 18:56
fúú de undorító ez a Zayn, legszívesebben orrba nyomnám!
2015. szeptember 27. 18:58
Good Girl1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.01. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 235397 offline |
Idézet (Fannii33 @ 2015.09.27. 18:56)
fúú de undorító ez a Zayn, legszívesebben orrba nyomnám!
Én meg téged,attól még nem undorító valaki hogy feltölt egy képet az unokatesójával.!
2015. szeptember 27. 18:59
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
És akkor mi van,ha együtt van valakivel? Nyilván nem fog 50 évet várni a semmire. Ha boldog vele,akkor egészségükre. Nem értem miért kell állandóan cseszegetni Zayn-t. Senki sem tudja,hogy mi a valódi oka annak,hogy kilépett. Ahogyan azt sem tudjuk,hogy hogyan szakítottak. Az,hogy sms-ben,még nem biztos,hogy így is volt. Szánalom,hogy mások hogy megalázzák. Új élete van. Inkább támogatni kéne,nem pedig szidni emberek. Kilépett. Na és? Én úgy tudom,még mindig fut a One Direction. Akkor most konkrétan,mi is a baj?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.