Már két év telt el azóta, hogy feloszlott a 2000-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandája, ám a testvérek nem zárják ki a folytatás lehetőségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra összeáll a Jonas Brothers?
2015. november 26. 10:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 26. 17:14
|
|
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline
|
Én nem szeretem őket. Se bandában se külön-külön. De rajongóknak biztos jó hír.
2015. november 26. 17:43
A srácokat még annak idején, az első Camp Rock film, magyar premierjén ismertem meg, bár a hozzájuk való szeretetemet legfőbbképpen Joenak köszönhetik.
Első szerzeményük, amit így a csapattal ismertem meg, az S.O.S. volt és azóta is ez a kedvenc dalom tőlük.
Megdöbbentett a hír, mikor bejelentették feloszlásukat.
Ezért is (bár már nem annyira halgatom őket) örülnék neki, ha visszatérnének. Mindenesetre azért kíváncsian várom.
Első szerzeményük, amit így a csapattal ismertem meg, az S.O.S. volt és azóta is ez a kedvenc dalom tőlük.
Megdöbbentett a hír, mikor bejelentették feloszlásukat.
Ezért is (bár már nem annyira halgatom őket) örülnék neki, ha visszatérnének. Mindenesetre azért kíváncsian várom.
2015. november 26. 17:48
|
|
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline
|
imádtam őket nagyon nagyon remélem hogy sikerül
2015. november 27. 16:34
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Szerintem jó ötlet, hogy újra összeállnak.
2015. november 27. 20:59
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Csak 2 ev?? Nekem sokkal tobbnek tunik. Amugy ok voltak az elso banda akikkel tele volt a falam meg orult voltam
Szerintem utso evekben mar nem csinaltak annyira jo zenet meg megvaltoztak. De hat ez az elettel jar.
Szerintem nekik is abszolut jo tett a szunet. Kicsit onmagukra talaltak meg igy sokkal izgibb lesz visszaterni, ha fognak.
Szerintem nekik is abszolut jo tett a szunet. Kicsit onmagukra talaltak meg igy sokkal izgibb lesz visszaterni, ha fognak.
2015. november 27. 21:51
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Lehet, hogy bunkónak fogok tűnni, de szerintem kinőttek ebből. Soha nem rajongtam értük. De furcsa lenne ha újra "összejönnének". Bár a rajongók biztos örülnének szóval Hajrá
2015. november 28. 11:26
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
De jó lenne! Már várom!
2015. december 02. 19:07
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Én régebben imádtam a srácokat, rajongtam értük. Most viszont elég furcsa lenne újra együtt látni őket, de azért sok sikert nekik.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: