A minap számoltunk be arról, hogy a színész és felesége babát várnak, ám mégsem teljes a boldogság.
A teljes cikkhez kattints ide!
Borzasztó: Damu Roland várandós felesége súlyos alkoholfüggő
2015. december 01. 10:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 01. 14:45
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Na ennél gusztustalanabb dolgot nem hallottam még. Más a két kezét összetenné, ha lehetne gyereke, ez (igen, ez!!!) meg iszik és dohányzik. Hát gratulálok neki. Baromi sok igazságosság van a világon...
2015. december 01. 16:12
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline |
Hat hogy lehet valakinek ennyi esze, hogy felcsinal egy alkoholista not! O csinalta maganak! Ha nem tudnak vigyazni, es a nobe ennyi soncs, hat maguknak koszonhetik!
2015. december 01. 17:38
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Nem szeretek ismeretlenül megvetni másokat, de az ilyen témára harapok. A családomban is volt sajnos arra példa, mikor a csaj a terhessége alatt rendszeresen dohányzott és még talán drogozott is. Undorítóak az ilyen felelőtlen emberek.
2015. december 01. 18:48
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline |
Nagyon megvetem az ilyen embereket....szerintem szörnyű amit tesz a babájával..
2015. december 01. 20:16
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Persze, betegség meg minden, de a gyerek a legfontosabb. Inkább legyen beteg vagy szintén alkoholista az a szerencsétlen gyerkőc... borzasztó,hogy milyen emberek vannak. Attól különbözünk az állatoktól,hogy van önkontrolunk és logikus gondolkodásunk...egyeseknek ahogy látom viszont nincs..
2015. december 01. 21:28
Igen, ez tényleg betegség de ha tudja hogy ezzel küzd, miért vállalnak babát?!? Könyörgöm, önismeret...
És felnőtt ember létére nem tudja ezt átgondolni, elég gáz h őszinte legyek
És felnőtt ember létére nem tudja ezt átgondolni, elég gáz h őszinte legyek
2015. december 01. 21:37
Én is elköltöztem volna a helyében, de az biztos, hogy nem tudnám úgy szeretni, mint mikor nem ivott volna... hisz a saját gyerekük életét teszi tönkre az az alkoholista nő! Undorító. Mondjuk véleményem szerint már annyira mindegy, hogy leszokik e, vagy sem, a gyerek úgyis (már sajnálom), de egy roncs lesz... lelkileg, és idegileg is. Sajnálom a gyerkőcöt, a nő meg inkább ássa el magát. Komolyan mondom... ez kész.
2015. december 02. 16:50
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ha valaki képtelen arra, hogy letegye az italt, akkor vetesse el a gyerekét. Ezzel nem csak a saját, hanem a még meg sem született gyermekét is mérgezi. Hol vannak ilyenkor az orvosok? Zárják be a zárt osztályra vagy tudom is én, ahol nem juthat alkoholhoz, ha már megtartotta a babát.
2015. december 02. 21:53
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1455 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline |
Hogy ha tudja hogy várandós már pedig tudja akkor miért nyúl az alkoholhoz? És mikor hozzá nyúlt az alkoholhoz nem volt lelkiismeret furdalása hogy kárt tesz a gyerekében és magában is? Egy szó mint száz már akkor hibás volt mikor az alkoholra gondolt tudván hogy tudta hogy egy élet fejlődik benne és mégis megtette és ivót alkoholt. Ez egy hatalmas felelőtlenség egy leendő anya részéről.(És most szépen fejeztem ki magam amit gondolok erről).
2015. december 03. 00:49
Pszyhoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 252018 offline |
Szegény Roland ! Úgy tűnik tovább sújtja az élet! Előbb egy igazságtalan ítélet sorozat melyet nagyon nehéz lehetett végig csinálni !Csak reménykedtem hogy Roland ha kijön nem hagyja annyiban !!!Elmegy az EU bíróságig!Most meg a szerelme miatt aggódhat ! Együtt érzek vele mind két okból !
2015. december 03. 02:00
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (CandUs @ 2015.12.02. 16:50)
Ha valaki képtelen arra, hogy letegye az italt, akkor vetesse el a gyerekét. Ezzel nem csak a saját, hanem a még meg sem született gyermekét is mérgezi. Hol vannak ilyenkor az orvosok? Zárják be a zárt osztályra vagy tudom is én, ahol nem juthat alkoholhoz, ha már megtartotta a babát.
Akármilyen hihetetlen, a törvény nem bünteti a várandósság alatti alkoholizálást illetve drogozást. (sajnos) Nyáron ápoltam egy olyan kisbabát, akinek az édesanyja keményen nyomta a drogokat a kilenc hónap alatt, és itt nem egy kis füves cigire gondolok. Több hónapba tellett ugyan, de sikerült fokozatosan leszoktatni a gyermeket. A szülőt csupán csak elvonóra kötelezték és befenyítették azzal, ha nem áll le önmaga pusztításával, akkor elveszik a gyerekét. Ha te terhes leszel, akkor tulajdonképpen azt csinálsz amit csak akarsz. Ha akarsz egészségesen élsz, ha nem akarsz, akkor nem, és ezt én is nagy hibának tartom. Egy hónap alatt számtalan olyan esetet láttam, amikor egy jól szituált kismama bement szülni és semmilyen lelete nem volt, mondván azért nem járt terhesgondozásra, mert négy gyereket kihordott és mindegyik egészséges volt. Én ezek után nem lepődök meg azon, hogy egy lecsúszott nő ugyanolyan életmódot folytat, mint előtte. Csak ugye sokszor ezek a történetek úgy fejeződnek be, hogy a gyermek mentálisan retardált vagy esetleg testileg fogyatékos lesz és akkor inkább lemond róla, mintsem, hogy vállalja tettei következményét. Ez pedig még rosszabb.
2015. december 09. 16:31
Én nem tudom azt mondani hogy undorító a nő: beteg. Alkoholista, és erről nagyon nehéz leszokni, ettől függetlenül rémes amit csinál, és a gyerekének árt ezzel. El kéne hogy vettesse a gyerekét és majd akkor gyereket vállalnia amikor már tudja korlátozni magát alkohol fogyasztásban. Az a furcsa, ha egy pasi lenne ilyen helyzetben nem akadnánk ki ennyire, persze értem hogy most arról van szó hogy a gyereke egy roncs lesz ezután, de akkor is. Ha egy pasi iszik miközben gyereke van, az sem jobb. Nem tudom figyelmen kívül hagyni azt hogy beteg, de ugyanúgy rémesnek találom amit csinál mint az előttem hozzászólók, de figyelembe kell vennem azt is hogy ha éveken át ivott akkor rémesen nehéz lehet leállni vele, épp ezért szerintem értelmes lenne elvetetni a gyereket, de az az igazság hogy ez is óriási áldozat egy "anya" részéről. Le kéne tennie az italt, és ha nem tudja akkor is meg kéne próbálnia. Nem védeni akarom, ne értsetek félre.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni