Zabálnivalóan édesek és nagyon bölcsek. Ők a Minyonok, akik olyan nagy hatással vannak az emberiségre, hogy szinte élni sem tudunk nélkülük. A képükkel ellátott cukorkák, ruhák, cipők, bútorok és lakberendezési tárgyak szinte bárhol beszerezhetők, míg a legnagyobb tanításaikat és a velük készült mémeket az interneten találhatjuk. Ha sem megenni, sem magunkra húzni nem szeretnénk őket, vigyük haza őket DVD-n és Blu-rayen – csak úgy, nevetni egy jót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Világuralomra törtek a Minyonok
2015. december 04. 09:04
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 04. 16:21
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline |
Nem is csodálom! Imádom őket
2015. december 04. 18:05
Én is nagyon imádom őket!
És már szereztem is egy minyonos pólót!
És már szereztem is egy minyonos pólót!
2015. december 04. 19:42
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline |
imádom őket
2015. december 04. 20:04
Én nagyon szeretem a minionokat, de a filmben, hogy őszinte legyek csalódtam.. többet vártam. annyi vicc volt az egészben, ami az előzetesben. félreértés ne essék, én tényleg nagyon aranyosnak tartom őket
2015. december 04. 20:46
Idézet (K-Poppy @ 2015.12.04. 20:04)
Én nagyon szeretem a minionokat, de a filmben, hogy őszinte legyek csalódtam.. többet vártam. annyi vicc volt az egészben, ami az előzetesben. félreértés ne essék, én tényleg nagyon aranyosnak tartom őket
Nekem is nagy csalódás volt az előzetes alapján nagyon vártam - bár nem szeretem őket - de valóban az összes jó jelenetet beleraktak az előzetesbe
2015. december 04. 22:45
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Hát arik meg minden de számomra már néha idegesíto ,hogy mindig minden róluk forog! ......... :/
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.