Zabálnivalóan édesek és nagyon bölcsek. Ők a Minyonok, akik olyan nagy hatással vannak az emberiségre, hogy szinte élni sem tudunk nélkülük. A képükkel ellátott cukorkák, ruhák, cipők, bútorok és lakberendezési tárgyak szinte bárhol beszerezhetők, míg a legnagyobb tanításaikat és a velük készült mémeket az interneten találhatjuk. Ha sem megenni, sem magunkra húzni nem szeretnénk őket, vigyük haza őket DVD-n és Blu-rayen – csak úgy, nevetni egy jót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Világuralomra törtek a Minyonok
2015. december 04. 09:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. december 04. 16:21
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Nem is csodálom! Imádom őket
2015. december 04. 18:05
Én is nagyon imádom őket!
És már szereztem is egy minyonos pólót!
És már szereztem is egy minyonos pólót!
2015. december 04. 19:42
|
|
virhinia petersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.13. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 251585 offline
|
imádom őket
2015. december 04. 20:04
Én nagyon szeretem a minionokat, de a filmben, hogy őszinte legyek csalódtam.. többet vártam. annyi vicc volt az egészben, ami az előzetesben. félreértés ne essék, én tényleg nagyon aranyosnak tartom őket
2015. december 04. 20:46
Idézet (K-Poppy @ 2015.12.04. 20:04)
Én nagyon szeretem a minionokat, de a filmben, hogy őszinte legyek csalódtam.. többet vártam. annyi vicc volt az egészben, ami az előzetesben. félreértés ne essék, én tényleg nagyon aranyosnak tartom őket 
Nekem is nagy csalódás volt az előzetes alapján nagyon vártam - bár nem szeretem őket - de valóban az összes jó jelenetet beleraktak az előzetesbe
2015. december 04. 22:45
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát arik meg minden de számomra már néha idegesíto ,hogy mindig minden róluk forog! ......... :/
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Lelepleződött, hová megy nászútra Taylor Swift és Travis Kelce
Megvannak a helyszínek.
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, milyen menyasszonyi ruhát viselt Taylor Swift
Kiderült, néhány részlet a ruháról.
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Alig lehet ráismerni Anthony Hopkinsra - teljesen megváltozott a színész külseje
Nagyon megváltozott a színész külseje.

0 felhasználónak tetszik: