Tegnap számoltunk be arról, hogy Ákos kissé lesajnáló hangnemben közölte véleményét a nők feladataival kapcsolatosan, mely az egész országot megmozgatta, és arra késztette, foglaljon állást a témában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Milliókat bukott Ákos a beszólása miatt
2015. december 17. 10:09
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 17. 10:25
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
Hát ez sz.rügy xd
2015. december 17. 10:35
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (metalfren @ 2015.12.17. 10:19)
Csak nemek fura, hogy közben egy olyan reklám van, hogy Ákos koncert amit a Telekom mutat be!
Az egyik koncert tegnap volt, a másik ma. Pénzkidobás lett volna a Telekomnak új posztereket csináltatni, főleg ennyi idővel az esemény előtt. Nyilván inkább elmennek szülni, minthogy több pénzt áldozzanak ákosra. Meg lehet a nyomdászok is elmentek szülési szabadságra.
Na de megyek, én is szülök egy gyereket gyorsan.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. december 17. 10:48
Mostmar el sem mondhatja a sajat velemenyet? Istenem, annyira rohej ez az egesz! Ez csak egy velemeny volt, nem tudom miert fajt nekik, de nem is erdekel, ez az egesz kesz rohej :'DD
2015. december 17. 11:28
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Szerintem ebben van igazság, és egyáltalán nem azt mondta, hogy "asszony, főzz, moss, takaríts, gyereket nevelj, másra nem vagy jó", hanem elmondta a véleményét, ami egyébként szerintem teljesen jogos. Ha megnézzük, hogy 20 évvel ezelőtt mi a volt, hogy 17-18 évesen már gyereket szültek a nők (nem mondom, hogy az úgy volt jó), és megnézzük, hogy most mi van (30 éves kora előtt nem nagyon vállal be senki egy babát), láthatjuk, hogy tényleg a karrier lett az első a nőknél is, és szerintem jó dolog, hogy a női társadalom kiáll magáért, de ami tény, az tény.
Nekem is fontos a karrier, viszont nem akarom, hogy a 12 éves gyerekemnek egy vén mamika legyen az anyja. Igenis fiatalon tervezek szülni. Nyilván nem most, vagy 1-2 éven belül, de 30 éves korom előtt illene.
Oké, ez is egyénfüggő, szóval ha más véleményen vagytok, én megértem, csak ne kössetek belém, amiért én így látom.
Az meg, hogy emiatt esik el ennyi pénztől... Hát, a Telekom is tudja, hová/merre kell fordulnia, ha arról van szó.
Nekem is fontos a karrier, viszont nem akarom, hogy a 12 éves gyerekemnek egy vén mamika legyen az anyja. Igenis fiatalon tervezek szülni. Nyilván nem most, vagy 1-2 éven belül, de 30 éves korom előtt illene.
Oké, ez is egyénfüggő, szóval ha más véleményen vagytok, én megértem, csak ne kössetek belém, amiért én így látom.
Az meg, hogy emiatt esik el ennyi pénztől... Hát, a Telekom is tudja, hová/merre kell fordulnia, ha arról van szó.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2015. december 17. 11:49
Idézet (rammievengeance @ 2015.12.17. 11:28)
Szerintem ebben van igazság, és egyáltalán nem azt mondta, hogy "asszony, főzz, moss, takaríts, gyereket nevelj, másra nem vagy jó", hanem elmondta a véleményét, ami egyébként szerintem teljesen jogos. Ha megnézzük, hogy 20 évvel ezelőtt mi a volt, hogy 17-18 évesen már gyereket szültek a nők (nem mondom, hogy az úgy volt jó), és megnézzük, hogy most mi van (30 éves kora előtt nem nagyon vállal be senki egy babát), láthatjuk, hogy tényleg a karrier lett az első a nőknél is, és szerintem jó dolog, hogy a női társadalom kiáll magáért, de ami tény, az tény.
Azt mondta, hogy a nőknek nem dolgozniuk kell, hanem otthon lenni és gyereket szülni. Meg azt, hogy nem kellene egyenlő fizetést kapniuk a férfiakkal (nem szó szerint így, de hellyel-közzel ez a lényeg.). Tehát ez az intelligensebb verziója annak, amit te idézőjelbe raktál. 17-18 évesen már gyereket szültek 20 évvel ezelőtt. Hát, az akkor volt. "Modern korban élünk". Mindenhol ezt hangsúlyozzák, az idők változnak. Meg akkor most járjunk lovaskocsival, mert 200 évvel ezelőtt meg azt csinálták? Manapság inkább egy riherongy hadnemondjam minek tartják, aki az említett életkorban terhes lesz. Mindenki maga dönti el, hogy akar-e gyereket vagy nem. Szerintem inkább vállaljon később, mint tök fiatalon úgy, hogy még ő is gyerek és nem tud róla gondoskodni, vagy mindig bulizni akar. Meg persze ez olyan, mint a nemrég bejelentett "3 gyerek 10 millió új lakásra" rendszer. Aki nem tud szülni, az eléggé undorító módon meg van különböztetve. Meg mi van azokkal, akik alig éldegélnek meg? Ők hogyan vállaljanak gyereket, amikor ők is alig vannak meg valahogy? Meg aki egyedül neveli a gyerekét? Azok halljanak éhen, mert a nőnek otthon kell maradni, hogy a gyerekkel foglalkozzon? Ez a kijelentés még úgy is nagyon döcögős lenne, ha mindenkinek annyi pénze lenne, mint Ákoskának.
Szerintem a Telekom teljesen jogosan döntött és megérdemelte. Most talán majd elgondolkozik, hogy miket mond.
2015. december 17. 12:25
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Sorry Ákos bácsi, nekem jelenleg fontosabb a pénzkeresés és a karrier, mint egy gyerek :_D. Akkor én most biztos a pokol bugyraiból jöttem elő és a társadalomnak ki kellene rekeszteni magából a világ végén túlra is. Hogy merészelek én meg több millió más nő pénzt keresni, hogy megéljen! Abszurd!!!
2015. december 17. 13:08
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Hogy őszinte legyek, nem sajnálom... van neki bőven még lé a konyhán.
2015. december 17. 14:51
Csalódtam Ákosban ez a beszolása tényleg nagyon lekezelő volt a nők felé.nem csodálom hogy a telekom szerződést bontott vele
2015. december 17. 18:37
Jobban zavar, hogy ezután a mai napon - kicsinyes bosszúból - az országot aktuálisan irányító politikai erő felmondta a saját mobilnet szerződését a Telekommal, több száz munkahelyet veszélybe sodorva. Na de miért szól bele abba az adott politikai erő, hogy kit szponzoráljon a Telekom? Azért mert Ákos nagyban kötődik az adott politikai erőhöz.
Márpedig minden olyan előadó hiteltelen számomra, aki egyáltalán a politikához kötődik, pláne ilyen erősen. Ezzel Ákos már jóval korábban leírta magát előttem, ez a megnyilatkozása csak hab a tortán.
Márpedig minden olyan előadó hiteltelen számomra, aki egyáltalán a politikához kötődik, pláne ilyen erősen. Ezzel Ákos már jóval korábban leírta magát előttem, ez a megnyilatkozása csak hab a tortán.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.