Irigylésre méltó ajándékot kapott karácsonyra Gáspár Evelin
2015. december 18. 14:16
Nem mindegy, hogy mit kap?Hihetetlen, hogy már valakit azért le kell krvázni és rbancozni, mert egy hülye kocsit kapott. Gratulálok.
2015. december 18. 14:39
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Hát gratula hozzá,nekem meg az egyik ismerősöm 17éves korább egy hàzat kapot ,és nem valóságshow sztár ,errő minek kell cikizni
2015. december 18. 14:55
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Ezt nagyon nem értem...Nagyon sokan cigányozzák, meg kurvázzák, meg hasonlók. Könyörgöm ő is egy ember. Lehet hogy nem a kemény munka gyümölcse az a kocsi, de ez nem a mi dolgunk. Legyen boldog. Tényleg csak arra tudok gondolni hogy a rosszidulat, meg az irgység beszél az emberekből. Én sem vagyok oda a családért, meg azért amit tesznek, de tudom mi a tisztelet, és tudom hogy hol van egy határ, ami a véleménynilvánítást/kritikát átlépve, már nevetségessé teszi az embereket. Szerintem szánalmas az "úgyis összettöri" meg a "szakadna meg! Majd ezt is összetöri a kövér cigány!"
Alapból egy értelmes, és esetleg normális gondolkodású ember nem használja a c betűs szót. Ha már mindenképp véleményt akar nyilvánítani, és kevésbé akar rasszista lenni, akkor javaslom a roma szót. Szerintem az is tökéletesen megfelel. Egyébként pedig számomra semmit nem jelent az hogy ki milyen nemzetiségű, esetleg a neve vagy a bőrszíne. Minden ember ember. És szánalmasnak, és legfőképp gyerekesnek tartom azokat, akik a külsőségek, és a féltékenység miatt bántanak másokat. Itt elhiszem hogy anoniman mindenkinek a nagy a szája, és bárkit lehet degradálni. De a szemébe már nehezebb beszélni...Gratulálok a sok 12-13 éves kisgyereknek, aki ilyen értelmes, hozzászólásokat tud írni. Azért vették az autót mert akarták. És azért mutatják mega világnak mert akarják. Számomra ennyi az egész.
Alapból egy értelmes, és esetleg normális gondolkodású ember nem használja a c betűs szót. Ha már mindenképp véleményt akar nyilvánítani, és kevésbé akar rasszista lenni, akkor javaslom a roma szót. Szerintem az is tökéletesen megfelel. Egyébként pedig számomra semmit nem jelent az hogy ki milyen nemzetiségű, esetleg a neve vagy a bőrszíne. Minden ember ember. És szánalmasnak, és legfőképp gyerekesnek tartom azokat, akik a külsőségek, és a féltékenység miatt bántanak másokat. Itt elhiszem hogy anoniman mindenkinek a nagy a szája, és bárkit lehet degradálni. De a szemébe már nehezebb beszélni...Gratulálok a sok 12-13 éves kisgyereknek, aki ilyen értelmes, hozzászólásokat tud írni. Azért vették az autót mert akarták. És azért mutatják mega világnak mert akarják. Számomra ennyi az egész.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. december 18. 15:30
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline |
Nem fűzök hozzá semmit...
Nem rossz indulatú kommentet akarok írni, nem is jót.
Nem rossz indulatú kommentet akarok írni, nem is jót.
2015. december 18. 16:27
Most mar minden cikkbe oda irja a szerzo h barna\szoke haju szepseg.Evelint mint sokan masok,nem neveznem szepsegnek
2015. december 18. 16:35
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
Egyesek moderalhatnak magukat ezzel a ribancozassal es kurvazassal es meg sorolhatnam tizenvalahany evesnek ennyire rasszistanak lenni es ilyennek lenni.kivancsi vagyok h ezt haljak otthon.tipikus mai generacio -.-
2015. december 18. 19:03
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Persze, mindenki írjon csúnya kommenteket, de csak úgy emlékeztetnélek titeket:Ő KAPTA az ajándékot, és nem vette. A szüleitől kapta, de nyugodtan írjatok rá csúnyákat, mert ha ez veletek lenne, biztos annyira jól esne. Mindig úgy bánj a másikkal, ahogy elvárod, hogy veled bánjanak.
2015. december 18. 22:22
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline |
Nem úgy volt,hogy Győzike milliós adósságban van? Szóval ez így furcsa.
Egyébként így az előző hozzászólásokhoz visszatérve,a Romanticos korszakban még azért sokat dolgozott a pénzért az apja,persze semmi hangja de azért végigugrálni órákat és szórakoztatni nem olyan egyszerű,mint hinnénk,és a Győzike show is vicces volt,néztünk,nem lehet tagadni,odaragasztott a tévé elé. De annak évek óta vége,és azóta nem igazán volt semmi nagy tévés szereplése,így furcsa,hogy sok milliós kocsit tudott venni.
Egyébként így az előző hozzászólásokhoz visszatérve,a Romanticos korszakban még azért sokat dolgozott a pénzért az apja,persze semmi hangja de azért végigugrálni órákat és szórakoztatni nem olyan egyszerű,mint hinnénk,és a Győzike show is vicces volt,néztünk,nem lehet tagadni,odaragasztott a tévé elé. De annak évek óta vége,és azóta nem igazán volt semmi nagy tévés szereplése,így furcsa,hogy sok milliós kocsit tudott venni.
2015. december 18. 22:53
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline |
Eddig kb. 3 ÉRTELMES hozzászólást olvastam. A többiben nem látok mást, csak 10-14 éves kislányok irigy, féltékeny s rosszindulatú hisztijét. Remélem otthon is így beszéltek, s nem marad el a "jutalom" a szülők részéről... Mi alapján döntitek el, nem is, milyen jogon döntitek el, megérdemelte e azt a fránya autót? Mellesleg, miután ösztöndíjjal tanulhatott Miamiban, ha jól tudom, véleményem szerint ez elég korrekt ajándék volt a szülei részéről. Ha kicsit is tájékozottak lennétek, akkor tudnátok, lehet hogy nem egy minta család, de a gyerekek tanulmányára mindig odafigyeltek, Evelin speciel kitünő tanuló volt... Fordított esetben TI visítozva ugrabugrálnátok, ha egy ilyen kaliberű ajándékkal lepnének meg. No de hova is gondolok, sokkal egyszerűbb lek*rvázni, szapulni valakit, akinek szerintetek az a "bűne", hogy kapott egy autót. Tényleg, miért is nem kövezzük meg egyből?... Látjátok, én pontosan ezért szigorítanám a mindenféle közösségi oldalak, hovatovább magát az internethasználatot. Borzasztó, hogy a mai tizenéveseknek ez a lefontosabb ahelyett, hogy a jövőjükre koncentrálva tanulnának. Ma már egy 10 éves is iPhone 6-al mászkál.. én nem is mondom hány éves koromban kaptam meg az első mobilomat, ami előtte anyukámé volt, mert még a végén kinevetnek.. Szánalmas és egyben elszomorító.
2015. december 19. 01:49
Aki megteheti gyerekek,ha jól tanultok és jó szakmát választotok,ti is ilyen kocsival fogtok járni. Hehe.
2015. december 19. 08:06
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
Hát szerintem nagyon nem érdemli meg ,de ha megtehetik nekem aztán mind1.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni