Szombaton zajlott le A Dal második elődöntője, ahol ismét tíz előadó versenyzett azért, hogy esélyt kapjon arra, hogy hazánkat képviselje az Eurovíziós Dalfesztiválon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ők A Dal 2016-os továbbjutói
2016. január 31. 15:41
Nagyon utálom ezt az egész műsort, viszont Kállay Saunders Andrásnak szurkolok ettől függetlenül!
2016. január 31. 16:20
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Remélem Fehérvári Gábor Alfréd nyeri.
2016. január 31. 16:46
Kállay Saunders András volt ismét a legjobb, de nekem Freddie is tetszett és a Mushu. Vásáry André nem tetszett, nem is értem, hogy jutott tovább másodikként. Ezen kívül tetszett Oláh Gergő is. Szóval sok mindenkinek szorítok ^.^
2016. január 31. 17:04
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Én Patai Annát sajnálom, hogy nem jutott be. Most biztos azt hiszitek, hogy ezt egy 10 éves kis pisis csaj írta, de Anna dala tényleg jó, és a külföldi média zabálja a gyerekeket, ott mindenki el lenne dőlve, hogy ilyen fiatalon énekelget. Amikor anno Oroszország nagymamákat küldött, az itthoni sajtó azt hangoztatta, hogyha ők nyernek, akkor a következő évben a magyarok gyerekeket küldenek. Másodikak lettek
2016. január 31. 17:11
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Már nem azért, de ebben a pár mondatos cikkben is több hibát fedeztem fel. Ha lehet, korrigáljátok! (Az utolsó bekezdésben vannak.)
Ettől függetlenül a cikk maga jó lett, még ha nem is követem nyomon a Dalt, mert személy szerint egy viccnek találom az egész műsort mostanában!
Ettől függetlenül a cikk maga jó lett, még ha nem is követem nyomon a Dalt, mert személy szerint egy viccnek találom az egész műsort mostanában!
2016. január 31. 17:50
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Nem tudom, de nekem Vásáry André tetszett a legjobban. De Kállay Saunders Andrásnak is szurkolok
2016. január 31. 18:33
Én komolyan nem értem, hogy Patai Anna mit keres itt.Ez szánalmas..
2016. január 31. 18:49
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Ezek közül csak Kállay Saunders Andrásék és Oláh Gergő érdemli meg, hogy kijussanak.
2016. január 31. 19:19
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Fúúú, hát nem is tudom, mit mondjak... sajnos nagyon "ratyi" az egész. A múltkori adásban egyedül a Mushu és Freddie produkciója volt valamirevaló, a tegnapit pedig egyértelműen Vásáry André és a KSB vitte a hátán, bár ezektől nem vagyok meglepve. Oláh Gergő, Gáspár Laci mi a fenét keres a középdöntőben? Tudom, hogy furcsán hangzik, de inkább a Patai Anna, mint ők. A PASSED kellemes csalódás volt, Dóri sokat fejlődött énekben, a hárfa még mindig ütős, s az idei daluk is jobban bejön, mint a tavalyi Mesmerize, azzal valahogy kínlódtak. A jövő szombati "heat"-ből Tóth Andi & Berkes Olivér párosra és Petruskára vagyok kiváncsi, a többiek nem nagyon érdekelnek. Amúgy egyértelmű, hogy Freddie-KSB harcra kell számítani a döntőben.
2016. január 31. 20:52
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
Az én kedvenceim csak jövőhéten lesznek (Horányi Juli és Agárdi Szilvi), az utóbbi fordulóból pedig egyértelműen Gergőt preferálom. Nagyon jó döntés volt ez a visszanyúlás a gyökerekhez. Egy kérésem azért lenne, hogy változtassanak a dalszövegen! Tudom, hogy Gergő mindigis gáz szövegeket írt, de most az egyszer kivételt tehetne. Ez a dallam jobb szövegért kiált.
Gáspár Laciról tudjuk, hogy csak azért van bent, mert ő Gáspár Laci...
Még annyit, hogy a Group'n'Swing megérdemelte volna legalább a továbbjutást.
Várom a következő adást, mert azért vannak itt érdekes dolgok.
Gáspár Laciról tudjuk, hogy csak azért van bent, mert ő Gáspár Laci...
Még annyit, hogy a Group'n'Swing megérdemelte volna legalább a továbbjutást.
Várom a következő adást, mert azért vannak itt érdekes dolgok.
2016. január 31. 21:10
Andrisék produkciójánál nagyon tetszett a színpadkép, outfit, fényeffektek, összhang, összeszokottság a banda tagjai közt, énekben még javulni fog ha legyűri a náthát. Egy jó kis energikus dal a mai trendeknek megfelelő hangszereléssel, drukkolok neki(k), hogy ismételten összejöjjön a kijutás.
Freddie hangszíne tetszik, de a színpadi jelenléte annyira nem átütő, még Tóth Andiékra leszek kíváncsi, gyerekes bugyuta számmal készülnek, de nekem nagyon bejön, első hallásra az említett 2 srác mellett az Ő számuk ragadt meg bennem. Agárdi Szilvi hangja is fantasztikus, de a dala túl technikásnak tűnik, kevésbé dallamos, nehezebben jegyezhető meg. A Voice és a legutóbbi dal óta sokat fejlődött, jövőre talán egy esélyesebb számot írnak neki.
Vásáry André számomra a nothing special kategória. Hiába énekel ki 3,5 oktávot, nem tetszik a hangszíne. A román Cezar, aki 2013-ban 13. lett klasszisokkal jobb, finomabb. Andrénál van egy kellemetlen zönge, ami mindig előjön amikor "férfiként" kiereszti a hangját. Ilyenkor olyan érzés kerít hatalmába, mintha ki akarna törni belőle a nő.
Freddie hangszíne tetszik, de a színpadi jelenléte annyira nem átütő, még Tóth Andiékra leszek kíváncsi, gyerekes bugyuta számmal készülnek, de nekem nagyon bejön, első hallásra az említett 2 srác mellett az Ő számuk ragadt meg bennem. Agárdi Szilvi hangja is fantasztikus, de a dala túl technikásnak tűnik, kevésbé dallamos, nehezebben jegyezhető meg. A Voice és a legutóbbi dal óta sokat fejlődött, jövőre talán egy esélyesebb számot írnak neki.
Vásáry André számomra a nothing special kategória. Hiába énekel ki 3,5 oktávot, nem tetszik a hangszíne. A román Cezar, aki 2013-ban 13. lett klasszisokkal jobb, finomabb. Andrénál van egy kellemetlen zönge, ami mindig előjön amikor "férfiként" kiereszti a hangját. Ilyenkor olyan érzés kerít hatalmába, mintha ki akarna törni belőle a nő.
2016. február 01. 11:20
Én nézem a Dalt és nem valami jó dalok vannak idén.Kivétel a Mushu.
2016. február 01. 14:30
Kállay- Saunders András dalától egyáltalán nem vagyok elájulva. A tartalom nagyon jó, de minden más pocsék... :/
2016. február 01. 16:32
Húú, látom, itt már mindenki írt jót-rosszat. Engem speciel irritál, hogy minden második előadó valami tehetségkutató leszerepeltje és a dalok sem az én ízlésemre lettek szabva.. Szó szerint egy idétlen vicc.
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.