A 25 éves szőke szépség bebizonyította, hogy nem hagyja magát, és visszaszólt az őt durván megalázó rappernek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swiften a világ szeme: udvariasan, de határozottan üzent Kanye Westnek
2016. február 16. 16:32
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. február 16. 16:41
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline |
Nekem akkor is hányingerem van ettől a nőtől, bármit tesz. Mellesleg szerintem nem érdemelte meg a díjat. Sokkal tehetségesebb előadók vannak nála, akik semmit nem kaptak.
2016. február 16. 16:42
konovalgyuri123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 219163 offline |
Mit kell ennyire izélni :DDD
2016. február 16. 16:46
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Taylor néha olyan mint a tündérkeresztanya.
2016. február 16. 16:47
Én mindig Taylor mellett fogok állni ebben az ügyben.Nem vagyk Taylor rajongó,de Kanye a legeslegbénább ember akit valaha láttam.
2016. február 16. 16:50
Nem vagyok a rajongója Taylornak,de mivel Selena barátnője,ezért mellette állok! Az a Kanye pedig nem valami nagy cucc...rühellem...
2016. február 16. 16:50
Ha Taylor és Kanye közt kell választanom, gondolkodás nélkül Taylor mellé állok.
2016. február 16. 17:13
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Kanye legnagyobb problémája az, hogy a zenéje minősége annyira alacsony, hogy másképp nem kerül reflektorfénybe, csak akkor, ha másokat vagy éppen magát járatja le. Erre két példát hoznék:
1. A Taylornak címezett beszólás a dalban, amivel a gyerekes mivoltát reklámozza, és emiatt több ezer ember nézi az eddiginél is hülyébbnek.
2. Amikor képes volt kiállni a színpadra egy Queen dallal, pontosabban a Bohemian Rhapsody-val, amihez nemhogy a hangja nincs meg, de arra sem vette a fáradtságot, hogy legalább a dalszöveget megtanulja.
Innentől kezdve Kanye az én szememben egy olyan előadó, aki nem a tehetségével (amiből amúgy is sincs sok), hanem a saját hülyeségével akar kitűnni a tömegből.
Nem vagyok Taylor-fan, de itt teljes mértékben az ő pártját fogom.
1. A Taylornak címezett beszólás a dalban, amivel a gyerekes mivoltát reklámozza, és emiatt több ezer ember nézi az eddiginél is hülyébbnek.
2. Amikor képes volt kiállni a színpadra egy Queen dallal, pontosabban a Bohemian Rhapsody-val, amihez nemhogy a hangja nincs meg, de arra sem vette a fáradtságot, hogy legalább a dalszöveget megtanulja.
Innentől kezdve Kanye az én szememben egy olyan előadó, aki nem a tehetségével (amiből amúgy is sincs sok), hanem a saját hülyeségével akar kitűnni a tömegből.
Nem vagyok Taylor-fan, de itt teljes mértékben az ő pártját fogom.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. február 16. 17:56
Szerintem Kanye be foghatja a száját mert ő meg Kim Kardashian-nek köszönheti a hírnevét. Könnyebb másokat beoltani mint beletörödni hogy valaki jobb nála, és aki mást be olt az tiszta szánalom :/
2016. február 16. 18:02
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 online |
Idézet (Bognár Adri @ 2016.02.16. 17:56)
Szerintem Kanye be foghatja a száját mert ő meg Kim Kardashian-nek köszönheti a hírnevét. Könnyebb másokat beoltani mint beletörödni hogy valaki jobb nála, és aki mást be olt az tiszta szánalom :/
Utálom ezt a pojácát, de a Kardashian-pereputty még az alagsorban sem volt, mikor Kanye már híres volt. Szóval elég meredek azt állítani, hogy Kimnek köszönheti a hírnevét.
Taylor, ez egész egyszerűen pompázatos visszaszólás volt.
2016. február 16. 18:12
Nagyon jól kezelte ezt a egészet Taylor, egyetértek vele.
2016. február 16. 18:12
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Teljes mértékben Taylor-nak adok igazat. Kanye-ről pedig süt a szánalmasság, hogy ilyen beszólásokkal próbálja felhívni magára a figyelmet.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.