A pophercegnő vasárnapi Las Vegas-i fellépésén vallott arról, milyen férfit keres magának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney Spears: „Egy igazán dögös, kockafejű pasira vágyom nagy pénisszel”
2016. február 17. 12:12
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. február 17. 13:14
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
xDDDDDDDD DESZERETEM ISTENEM
Amúgy nem kell kiakadni, ez csak a show része volt, a Freakshow c. szám előtt mondta mielőtt mindig felhív valakit a színpadra (legtöbbször pasit de volt már nő is...khm) és mindig mond ilyen vicces dolgokat, egyszer egy pasinak azt mondta hogy bűzlik az alkoholtól egy csajnak meg hogy milyen jó a segge lol. Tudom, néha durvának hangzik de mindig előre megmondják neki hogy mit mondjon és mint mondtam ez csak a show része.
Amúgy nem kell kiakadni, ez csak a show része volt, a Freakshow c. szám előtt mondta mielőtt mindig felhív valakit a színpadra (legtöbbször pasit de volt már nő is...khm) és mindig mond ilyen vicces dolgokat, egyszer egy pasinak azt mondta hogy bűzlik az alkoholtól egy csajnak meg hogy milyen jó a segge lol. Tudom, néha durvának hangzik de mindig előre megmondják neki hogy mit mondjon és mint mondtam ez csak a show része.
2016. február 17. 13:16
XEvangelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.05. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 253743 offline |
Szerintem ezen nem kell kiakadni tuti viccnek szánta
1 felhasználónak tetszik:
Britney Spears Fun
2016. február 17. 14:24
Oké. Én erre nem tudok, mit mondani. Még ha csak a show kedvéért is csinálta, elég hülyén jött ki..
2016. február 17. 14:52
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Idézet (Britney Spears Fun @ 2016.02.17. 13:14)
xDDDDDDDD DESZERETEM ISTENEM
igaz
2016. február 17. 15:21
Szerintem, csak poén volt, hogy feldobja a showt.
2016. február 17. 18:35
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline |
Na, tényleg? Akkor menjen Minecraftozni, és modolja be...
2016. február 18. 10:02
Ha jól látom Spears is a belső tulajdonságokra hagyatkozik. Amúgy biztos hogy csak a show miatt volt, de akkor is, még viccnek is szar.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.