Új fejezet nyílt a dél-koreai lánybanda, a Ladies' Code életében. 2014-es tragikus autóbalesetük óta most először jelentkeztek új anyaggal; valamint Ashley, Sojung és Zuny személyében trióban folytatják tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a Ladies' Code
2016. február 24. 15:34
Úristen ez a szám és a klip is nagyon gyönyörű <3
Nem bírtam ki könnyezés nélkül..A francba is nekem még mindig nagyon hiányzik EunB és Rise..<3 <3
Nem bírtam ki könnyezés nélkül..A francba is nekem még mindig nagyon hiányzik EunB és Rise..<3 <3
2016. február 24. 18:27
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Nagyon jó lett, imádom a lányokat ♥ Remélem, hogy minden rendben lesz velük!
2016. február 24. 21:37
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1455 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline |
EunB és RiSe autóbalesete óta nehéz lehetett a lányoknak felépülniük
De most itt vannak nagy örömömre és a rajongók örömére is
Nekem tetszett ez a klip és továbbiakban is kívánok nekik sok FIGHTING-et!!
De most itt vannak nagy örömömre és a rajongók örömére is
Nekem tetszett ez a klip és továbbiakban is kívánok nekik sok FIGHTING-et!!
2016. február 25. 00:54
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Nem gondoltam volna, hogy valaha is hallok a csapat felől. Mikor megtudtam, hogy visszatérnek csak arra tudtam gondolni, mennyire erős nők. Nem voltam sosem rajongójuk, de be kell vallanom, amint elindítottam a klipet, elkapott a sírás....
A dal és a klip nagyon nagyon tetszik. Azt hiszem egy újabb kedvenc dalra találtam. Viszont a két háttértáncost látván még jobban összeszorult a szívem.
Azt hiszem méltán mondhatom, hogy EunB és RiSe is biztosan büszkék a lányokra, akárcsak én is. Remélem jól fog menni a soruk, megérdemlik
A dal és a klip nagyon nagyon tetszik. Azt hiszem egy újabb kedvenc dalra találtam. Viszont a két háttértáncost látván még jobban összeszorult a szívem.
Azt hiszem méltán mondhatom, hogy EunB és RiSe is biztosan büszkék a lányokra, akárcsak én is. Remélem jól fog menni a soruk, megérdemlik
2016. február 25. 11:31
Nem nagyon tetszik .. De ez csak az én véleményem! Lehetne kicsit pörgősebb/bulisabb!
2016. február 25. 17:10
rosettaXXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 254275 offline |
Bella_twins_girl : te végig olvastad a cikket vagy csak meghallgattad a számot? egy ilyen tragédia után az is csoda ,hogy egyáltalán visszatértek!Nyilvánvaló ,hogy egy "pörgős/bulis" számhoz nincs elég lelki erejük még.
2016. február 26. 11:26
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
szép lett ez az album nagyon, mint ahogy az eddigi lemezeik is, amiket kiadtak a kezükből ^^ en nagyon szeretem a lányokat olyan szép a hangszínük és nem nyávogva énekelnek, mint sokan mastanában
rise és eunbi is büszkék lennének rájuk
rise és eunbi is büszkék lennének rájuk
2016. február 26. 16:09
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Mikor először olvastam visszatérésükről, nagyon megörültem majd egy kicsit aggódni kezdtem, hogy mennyire lesz a kiadó nyomására, mint inkább a saját döntésük alapján. De gondolom a Polaris nem erőltetett/erőltetne rájuk egy visszatérést a történtek után. Btw, szerintem ez egy tökéletes visszatérés volt egy ilyen tragédia után. Nagyon tetszik az album, a klipnek is szép a képvilága, és a csajok is gyönyörűek (bár Zuny hajával még barátkoznom kell).
Ashley, Sojung és Zuny nagyon erősek. Csak a legjobbakat kívánom nekik, megérdemlik. EunB és RiSe biztosan büszkék a lányokra.
Ashley, Sojung és Zuny nagyon erősek. Csak a legjobbakat kívánom nekik, megérdemlik. EunB és RiSe biztosan büszkék a lányokra.
2016. február 26. 21:14
Jó szám lett, nekem tetszik. A Ladies Code-ról hallottam már de csak most ismertem meg őket igazán. Biztos nagyon nehéz lehet folytatni két tag elvesztése után. Minden elismerésem ezért.
2016. február 27. 12:08
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
Aaaaaannyira nyugtató és szép ez a dal, az én szívem meg annyira fáj tőle Kívülállóként is nagyon nehezen tudtam feldolgozni a történteket, es teljesen nem is sikerult a mai napig sem, nemhogy baratkent....
Peldaerteku amit a lanyok veghezvittek, hogy talpra tudtam ebbol allni....
Peldaerteku amit a lanyok veghezvittek, hogy talpra tudtam ebbol allni....
2016. február 28. 12:00
Sajnos én csak a tragédiával ismertem meg a lányokat és mikor megtudtam, hogy trióként folytatják tovább karrierjüket és már az új kisfilmjük is megjelent, eleinte kissé tartottam tőle, hogy belenézzek.
Bizony már egy év is eltelt a baleset óta, de még mindig szörnyű visszagondolni.
Minden elismerésem a lányoknak, hogy képesek tovább folytatni pályafutásukat.
Úgy gondolom nagyon szép klip lett és a videó koncepciójais nagyon magávalragadó. Nagyon szép gesztus és egyben szívszorító jelenet a két üres szék és a dobogó szív, mely a két elhunyt tagra utal.
A dal is nagyon szép, bár nem annyira a én stílusom.
Mindenesetre kívánom, hogy a lányok nagy sikerekben részesüljenek a továbbiakban, ugyanis igazán megérdemlik.
Bizony már egy év is eltelt a baleset óta, de még mindig szörnyű visszagondolni.
Minden elismerésem a lányoknak, hogy képesek tovább folytatni pályafutásukat.
Úgy gondolom nagyon szép klip lett és a videó koncepciójais nagyon magávalragadó. Nagyon szép gesztus és egyben szívszorító jelenet a két üres szék és a dobogó szív, mely a két elhunyt tagra utal.
A dal is nagyon szép, bár nem annyira a én stílusom.
Mindenesetre kívánom, hogy a lányok nagy sikerekben részesüljenek a továbbiakban, ugyanis igazán megérdemlik.
2016. március 03. 18:47
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline |
Igazán sajnálom amin eddig keresztül mentek (♥Rise&EunBi We miss you♥) Viszont örülök, hogy már kezd visszatérni az életkedvük és ez a dal gyönyörű lett minden tökéletes benne.. <33
2016. március 11. 22:35
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline |
Tudom, hogy ez most elég bunkón fog hangzani, de amikor a cikket olvastam s írta, hogy 1:35-nél a rész ahol a lányok ra emlékeznek akkor előre oda akartam vitetni, de mikor a dal elondult egyszerűen muszáj volt végignézzem. Olyan gyönyörű és magávalragadó aurája van, hogy hihetetlen. Amit pedig a lányok véghez vittek az tiszteletet érdemel. S ne feledjétek lányok Rise és EunBi mindig és mindehol veletek lesznek.
2016. március 17. 19:56
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline |
Gyönyörű szám lett. Kitartást a lányoknak a továbbiakban is!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.