Khloe nem tagadja, hogy kés alá feküdt, és úgy gondolja, manapság már igazán nem kéne nagy ügyet csinálni egy-egy szépészeti beavatkozásból.
A teljes cikkhez kattints ide!
Khloe Kardashian: „A plasztikázás olyan, mint a sminkelés”
2016. március 07. 12:00
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. március 07. 14:20
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline |
Hát persze,hogy ugyanaz próbáld meg sminklesmosóval letörölni a plasztikázott testrészed Khloe! Hajrá! Addig ok,hogy mindenkinek saját magára tartozik a döntése.
2016. március 07. 15:30
Aztán majd sír, amiért mindenki műnek nevezi őt. Nem hiszem, hogy egy egyszerű kis smink felér egy egész műtéttel. De ezen már meg se lepődöm Nem csalódtam benne.
2016. március 07. 15:39
Nem tudom, valahogy nem győzött meg a "Plasztika ugyanolyan, mint a smink" elméletével. Bizonyára én vagyok ehhez műveletlen.
2016. március 07. 15:59
Ez a nő annyira ostoba, hogy az már fáj. Mondjuk legalább hű maradt a Kardashian névhez. Az elején még azt mondja, mindenkinek a saját döntése, hogy plasztikáztat e, ha ettől érzi jól magát. Aztán azt állítja, hogy nem kéne a lányoknak megnagyobbítani a mellüket. Értem...
2016. március 07. 16:24
Pontosan ugyanolyan, mint a smink hát persze... :/
Szerintem inkább tartsa meg az elvakult eszméit magának,és senkibe ne súlykolja bele, hogy ez normális dolog, hogy teljesen szétszabatja a testét.
Szerintem inkább tartsa meg az elvakult eszméit magának,és senkibe ne súlykolja bele, hogy ez normális dolog, hogy teljesen szétszabatja a testét.
2016. március 07. 16:40
Bory Esztervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 253379 offline |
Bár egyetlen vagyok(leszek) itt az oldalon, aki azt mondja, egyetért vele.
A plasztikázást mindenki maga dönti el, hogy akarja-e, avagy sem. Ha valaki kényelmetlenül érzi magát és, ha kés alá fekszik azzal boldogabb lesz, akkor miért nen tegye?
Szerintem nem ez az amiért el kellene ítélnünk valakit, hiszen amég a saját döntése volt, addig nincs beleszólása senkinek.
Ha vakaki már nem önmagáért, hanem valaki kedvéért teszi meg, az a hiba.
Khloe jól látja ezt, egyetértek vele.
A plasztikázást mindenki maga dönti el, hogy akarja-e, avagy sem. Ha valaki kényelmetlenül érzi magát és, ha kés alá fekszik azzal boldogabb lesz, akkor miért nen tegye?
Szerintem nem ez az amiért el kellene ítélnünk valakit, hiszen amég a saját döntése volt, addig nincs beleszólása senkinek.
Ha vakaki már nem önmagáért, hanem valaki kedvéért teszi meg, az a hiba.
Khloe jól látja ezt, egyetértek vele.
2016. március 07. 17:03
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Általában semmiben nem értek egyet Kardashianékkal, de most igazat adok Khloe-nak.
Azt jól mondta, hogy próbáljuk meg természetesen megoldani a problémánkat a testünkkel és csak végső esetbe feküdjünk kés alá. Abban viszont nem értek egyet, hogy azt állítja a plasztikai műtét olyan, mint a sminkelés. A sminket le lehet mosni, de a plasztikázás örök.
Abba viszont ne szóljon bele más ember, hogy ő mit tesz magával. Khloe felnőtt és azt varrat át magán, amit akar.
Azt jól mondta, hogy próbáljuk meg természetesen megoldani a problémánkat a testünkkel és csak végső esetbe feküdjünk kés alá. Abban viszont nem értek egyet, hogy azt állítja a plasztikai műtét olyan, mint a sminkelés. A sminket le lehet mosni, de a plasztikázás örök.
Abba viszont ne szóljon bele más ember, hogy ő mit tesz magával. Khloe felnőtt és azt varrat át magán, amit akar.
2016. március 07. 17:21
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Igen, csak a sminket le lehet mosni ha elb*szod, de hogyha a plasztikai műtétet cseszik el, azt már nem lehet visszacsinálni, és akkor életed végéig ronda leszel. Persze olyan mint a smink.
2016. március 07. 18:04
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline |
Nincs igaza, szerintem a természetes szépség a legnagyobb szépség, és nem a plasztikázás. Ő neki telik rá, megteheti, és mondjuk egy kevésbé tehetősebb lány??? Gondolkodnia kellene mielőtt kimondja amit gondol...
2016. március 07. 18:06
Miért van az hogy követek valakit Instán semmi extra nincs de mikor ki követem mert sosem tesz ki semmit akkor van róla hír??
2016. március 07. 18:09
Ennek a csajnak annyi esze van mint amennyi látszik..Azaz SEMMI
2016. március 07. 18:11
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Félig én is egyetértek vele. Senkinek nincs beleszólása abba, hogy ki mit csinál a saját testével. Ha teszem azt, én plasztikáztatni akarnék, akkor miért ne tehetném meg? Csak azért, mert egyeseknek nem tetszik? Ugyan már...
Az viszont nem igaz, hogy olyan, mint a sminkelés. Azért egy elb*szott sminktől könnyebb (és olcsóbb) megszabadulni, mint egy elcseszett műtét nyomaitól.
Az viszont nem igaz, hogy olyan, mint a sminkelés. Azért egy elb*szott sminktől könnyebb (és olcsóbb) megszabadulni, mint egy elcseszett műtét nyomaitól.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. március 07. 18:48
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Nincs igaza...a sminkelést letörlöd amikor akarod, igen egy maszk, amit bármikor eltüntethetsz, nem károsítod magadat (olyan szinten). De egy műtét után már sosem leszel teljesen olyan....sokkal komolyabb és nem visszafordítható...gondolkozzon már mielőtt a feltöltött kis szája járna...
2016. március 07. 19:03
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
A két dolog csupán csak abban hasonlít, hogy mű hatást keltünk velük; viszont ha elcseszed az arcod, azt visszacsinálni nem tudod. Az egész interjúban egyébként rengeteg az ellentmondás, de mit is várunk Khloe-tól?
2016. március 07. 19:10
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Az oké hogy valamennyire hasonlít, de könyörgöm, hogy ha felvarratod az arcod, vagy tudomén, sminklemosóval nehezen fog lejönni:D
Úgy hogy kb. a mondanivalóját annyira gondolta át....semennyire.
Úgy hogy kb. a mondanivalóját annyira gondolta át....semennyire.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.