Éppen egy hét telt el a Pretty Little Liars évadzárója óta, Marlene King producer pedig számtalan érdekességet árult el a folytatással kapcsolatban. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Főszereplőtől búcsúzik a széria?
2016. március 22. 17:38
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. március 22. 18:53
![]() |
Petruccccc_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 252531 ![]() |
Pár perce olvastam és szomcsi vagyok.
Hanna és a sorozat vége miatt is.... Remélem tényleg jó lesz bár már ez az évad is ütős volt.

2016. március 22. 19:16
![]() |
klaudianaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 250440 ![]() |
Istenem, csak Hanna élje túl, Ashley Benson a kedvencem! És neki Calebbel kell lennie! Nagyon jó cikk lett, csak az a baj, hogy most még annál is jobban várom, mint eddig

2016. március 22. 19:49
![]() |
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 ![]() |
Én még azért tovább néztem volna a Spaleb párost. Imádtam őket. (no hate pls)
Kíváncsian várom a folytatást:)
Kíváncsian várom a folytatást:)
2016. március 22. 19:57
Az évad első felének úgy lett vége, hogy "5 évvel később" Alison a táblára írta fel a nevét, hogy "Mrs. Rollins" és a lányok Hannával együtt rohantak be hozzá. Mivel Alison nem egyből volt házas és erről a jelenetről még nem volt semmi, így egyértelmű, hogy Hannának nem lehet semmi baja. Ha meg igen, akkor elég nagy pancserek a készítők. De valószínűleg nem azok, úgyhogy szerintem nem kell aggódni.
2016. március 22. 22:58
![]() |
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 492 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 ![]() |
Huuu hat ez tenyleg jo sok spoiler..
Ami engem illet, a parosok kozul Spobynak es Halebnek szurkolok a legjobban, szerintem Hanna nem halt meg, es en tuti nem neznek olyan pll-t amiben negy masik lany a foszereplo... az mar nekem tul eroltetett. szerintem pont eleg lesz ez az uj, hetedik evad, a film az talan meg belefer, annak kifejezetten orulnek is, de ennyi eleg... ne csinaljanak eroltetett folytatast..
egyebkent naaaagyon varom mar a 7. evadot!!

Ami engem illet, a parosok kozul Spobynak es Halebnek szurkolok a legjobban, szerintem Hanna nem halt meg, es en tuti nem neznek olyan pll-t amiben negy masik lany a foszereplo... az mar nekem tul eroltetett. szerintem pont eleg lesz ez az uj, hetedik evad, a film az talan meg belefer, annak kifejezetten orulnek is, de ennyi eleg... ne csinaljanak eroltetett folytatast..
egyebkent naaaagyon varom mar a 7. evadot!!

2016. március 23. 06:28
Woow... Nem hiszem el...a 7. évad az utolsó évad?? Hogy mi? Ezt nem hiszem el.. Nem azt mondták hogy film is készül a sorozatból?
Kapcsolódó sztárok

Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Nicola Coughlan már készül a Bridgerton forró jeleneteire
Ő lesz az új évad egyik főszereplője.

Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
Miley Cyrus Selena Gomez tiszteletére posztolt fotót
SNL-es monológjára utalt.

Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Colin és Penelope szerelméről fog szólni a Bridgerton következő évada
Nicola Coughlan árulta el a hírt.

A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
A tökéletes párosítás: a Netflix új romantikus vígjátékában szerepel Adam Demos és Victoria Justice
Közös filmben szerepel a két sztár.

Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Dove Cameron őszintén vallott arról, hogy nehéz időszakot él meg
Lelki problémáiról vallott.

Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Fürdőruha miatt perelik Sydney Sweeney-t
Elégedetlenek a színésznővel.