Éppen egy hét telt el a Pretty Little Liars évadzárója óta, Marlene King producer pedig számtalan érdekességet árult el a folytatással kapcsolatban. VIGYÁZAT SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
PLL: Főszereplőtől búcsúzik a széria?
2016. március 22. 17:38
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. március 22. 18:53
Petruccccc_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 252531 offline |
Pár perce olvastam és szomcsi vagyok. Hanna és a sorozat vége miatt is.... Remélem tényleg jó lesz bár már ez az évad is ütős volt.
2016. március 22. 19:16
klaudianaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 250440 offline |
Istenem, csak Hanna élje túl, Ashley Benson a kedvencem! És neki Calebbel kell lennie! Nagyon jó cikk lett, csak az a baj, hogy most még annál is jobban várom, mint eddig
2016. március 22. 19:49
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Én még azért tovább néztem volna a Spaleb párost. Imádtam őket. (no hate pls)
Kíváncsian várom a folytatást:)
Kíváncsian várom a folytatást:)
2016. március 22. 19:57
Az évad első felének úgy lett vége, hogy "5 évvel később" Alison a táblára írta fel a nevét, hogy "Mrs. Rollins" és a lányok Hannával együtt rohantak be hozzá. Mivel Alison nem egyből volt házas és erről a jelenetről még nem volt semmi, így egyértelmű, hogy Hannának nem lehet semmi baja. Ha meg igen, akkor elég nagy pancserek a készítők. De valószínűleg nem azok, úgyhogy szerintem nem kell aggódni.
2016. március 22. 22:58
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline |
Huuu hat ez tenyleg jo sok spoiler..
Ami engem illet, a parosok kozul Spobynak es Halebnek szurkolok a legjobban, szerintem Hanna nem halt meg, es en tuti nem neznek olyan pll-t amiben negy masik lany a foszereplo... az mar nekem tul eroltetett. szerintem pont eleg lesz ez az uj, hetedik evad, a film az talan meg belefer, annak kifejezetten orulnek is, de ennyi eleg... ne csinaljanak eroltetett folytatast..
egyebkent naaaagyon varom mar a 7. evadot!!
Ami engem illet, a parosok kozul Spobynak es Halebnek szurkolok a legjobban, szerintem Hanna nem halt meg, es en tuti nem neznek olyan pll-t amiben negy masik lany a foszereplo... az mar nekem tul eroltetett. szerintem pont eleg lesz ez az uj, hetedik evad, a film az talan meg belefer, annak kifejezetten orulnek is, de ennyi eleg... ne csinaljanak eroltetett folytatast..
egyebkent naaaagyon varom mar a 7. evadot!!
2016. március 23. 06:28
Woow... Nem hiszem el...a 7. évad az utolsó évad?? Hogy mi? Ezt nem hiszem el.. Nem azt mondták hogy film is készül a sorozatból?
Kapcsolódó sztárok
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!