Idén már hét éve lesz, hogy elhunyt a Nagydumás kiscsajok sztárja, ám a mai napig titkok övezik halálát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újraindítanák a nyomozást Brittany Murphy halálának ügyében
2016. március 26. 16:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. március 26. 16:25
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Szerintem azzal senkink se lesz jobb, ha ennyi idovel kesobb meg ezen lovagolnak... a hozzatartozoira senki nem gondol? Mondjuk a halal korulmenyei tenyleg erdekesek, de ennyi ev htan ugyse tudnanak mar sok mindent tenni...
2016. március 26. 16:42
Most komolyan?? .. Michael Jackson ügyében nem fognak nyomozni 'újra! ?? Sajnálom hogy ez történt de nem ilyenkor kellene már ezzel foglalkozni ...
2016. március 26. 16:52
Szegény!
Amúgy ha ennyire "idegenkezűségre" utal/utalt nekik a dolog akkor már jóval hamarabb nyomozást kellett volna indítaniuk. (Szerintem)
2016. március 26. 16:55
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
De csak azért ekkora a felhajtás, mert híres volt, ha egy átlagos ember hunyt volna el ilyen körülmények között, ennyi év elteltével már sz*rnának rá nagyokat....
2016. március 26. 16:59
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2247 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Az apja volt feleségét hibáztatja hiszen ő örökölt mindent és napi szinten érintkezett lányával és az ő halála után lánya férjével azért elég furcsa hogy mindketten ugyan úgy haltak és mindkét eset köthető a kedves mamához aki megkapta a pénzt. De ha volt több gyanús jel is mi a fenéért nem nyomoztak nehézfém nem kerül csak úgy valakinek a szervezetébe föleg azért nem mert nem gyártelepen lakott és nem hinném hogy egy lepukkant viskóban a 60-70 években készült festékekben volt megtalálható de miután rájöttek milyen káros változtattak az összetételen, kizárt hogy véletlen volt szándékos emberölés mindkét esetben és a leggyanúsabb ilyenkor mindig az akinek volt rá indítéka (pénz kellett)
2016. március 26. 19:08
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Az egyik kedvenc színésznőm volt. Emlékszem, hogy tök szomorú voltam amikor megtudtam, hogy meghalt. Már akkor is elmondták ugyanezt, ezért nem értem, hogy egyáltalán miért zárták le a nyomozást?!
2016. március 26. 20:20
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy lenne értelme ismét felszakítani a sebeket a szerettei szívén. Exhumálni? Hét év után inkább már hagyják az ügyet, akkor kellett volna igazságot szolgáltatni, mikor még friss volt az eset, a nyomok.
Azt hiszem, anno éppen a Starityn olvastam egy másik cikket, ami arról szólt, hogy valami penészgomba okozta a halálukat, ami elterjedt a házban, és fulladásszerű mérgezést okozott náluk.
Szerintem hagyják békében nyugodni őket, ne háborgassák a sírjukat... Kizárt, hogy csak az akkori technológia és nyomozási módszerek segítségével ne tudták volna megállapítani a haláluk okát. Ha tényleg gyilkosság volt, akkor okkal nem derült rá fény, és lehet sose fog.
Azt hiszem, anno éppen a Starityn olvastam egy másik cikket, ami arról szólt, hogy valami penészgomba okozta a halálukat, ami elterjedt a házban, és fulladásszerű mérgezést okozott náluk.
Szerintem hagyják békében nyugodni őket, ne háborgassák a sírjukat... Kizárt, hogy csak az akkori technológia és nyomozási módszerek segítségével ne tudták volna megállapítani a haláluk okát. Ha tényleg gyilkosság volt, akkor okkal nem derült rá fény, és lehet sose fog.
2016. március 26. 22:32
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Imádtam Brittanyt.....tehetséges lány volt. Sajnálom a szeretteit....na meg a férjét is, aki nem sokkal később szintén elhunyt. U.i: ilyen cikkeket kellene többet írni, mivel ennek legalább értelme is van....nem kibeb@szott Selena meg Justin féleséget.......!!!!!!
2016. március 27. 07:39
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1481 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Brittany jó színésznő volt jó volt látni filmekben. Sajnálom hogy meg halt és a szeretteit is sajnálom
Azt viszont nem tudtam hogy a férje is meg halt ez is sajnálatos hír
Jó cikk volt! Ilyet cikket kéne többet írni
2016. március 27. 08:00
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kellene 7 évvel a halála után még nyomozgatni, akkor kellett volna, mikor friss volt az ügy. Itt már csak egy Sherlock vagy egy Poirot segítene..
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: