Három nappal ezelőtt került az üzletek polcaira az énekes első szólóalbuma, a Mind Of Mine.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik dalban ismerte be, hogy megcsalta Perrie Edwardsot?
2016. március 28. 19:02
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. március 28. 19:09
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
Perrie ezerszer jobbat érdemel Zayn-nél. Mi ez már, hogy ilyet írna Perrieről? Perrie szerette őt, blah... undorító
2016. március 28. 19:10
És ebből most mennyi az igaz? Amúgy én is sajnálom Perrie-t.
2016. március 28. 19:22
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Soha nem bírtam Zayn-t. Irritált az egész pasi. Perrie amúgy is jobbat érdemel nála. A legrosszabb az, hogy Perrie szerette, erre ő ilyeneket ír róla.
2016. március 28. 19:31
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline |
Tudtam... Perrie ezerszer jobbat érdemel nála
2016. március 28. 19:31
csutiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 130827 offline |
Mielőtt publikálunk egy ilyen cikket utána olvashatnánk a dolgoknak.
A dalszöveg így szól:
"I think I know she don't love me
That's why I fuck her right"
Ami valójában TELJESEN mást jelent..de mindegy, utáljátok őt, ha így jobb az életetek.
A dalszöveg így szól:
"I think I know she don't love me
That's why I fuck her right"
Ami valójában TELJESEN mást jelent..de mindegy, utáljátok őt, ha így jobb az életetek.
2016. március 28. 19:34
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
az ő életük, ő döntéseik.
Zayn így járt, hogy Perriet lecserélte, Perrie meg úgy, hogy nem vette észre, kivel is járt. nem tudom egyiket se sajnálni, és egyiknek se igazat adni.
Zayn így járt, hogy Perriet lecserélte, Perrie meg úgy, hogy nem vette észre, kivel is járt. nem tudom egyiket se sajnálni, és egyiknek se igazat adni.
2016. március 28. 19:50
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet
Zayn egy igazi szemétláda! És ti még mindig a rajongói vagytok?
Szerintem meg lehet xy énekes akármekkora szemétláda, hogyha a zenéje jó és szeretem. Sosem értettem azokat, akik 1-2 botrány vagy nyilatkozat után elpártolnak a kedvencüktől. A magánéletüket még mindig nem lehet egy lapon említeni a munkásságukkal. Amíg xy-nak tetszik a zenéje addig lesz*rom, hogy hogyan is viselkedik a magánéletében. Elvégre egy jó szakácsot sem a párjával való viszonya, hanem a főztje alapján ítélünk meg, nem de?
2016. március 28. 19:54
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ez a pasi egy sz*r alak, akinek a tettei többet mondanak minden szavánál. Sajnálom Perrie-t, ő egy ezerszer korrektebb, értelmesebb pasit érdemel, aki a tenyerén hordozza, nem egy ilyen egoista szoknyapecért.
Látni kéne a fától az erdőt a rajongóknak, hogy az az eszményi srác, akitől el vannak ájulva, max a képzeletükben létezik, az igazi, hús-vér ember pedig egy hűtlen féreg.
P.S. Btw, én énekesként sem szeretem, kb a Pillowtalkot se hallottam még egyszer sem egészben. Mainstream az egész srác, talán ha nem egy ilyen eszményi tinifiú-dalárdában indult volna a karrierje, a kutya fel nem figyel rá. Nincs olyan nagy hangja, csak egyszerűen dekoratív volt már az X-factor idején is, ahhoz meg, hogy valakiből sztárt faragjanak, elég ma az átlagnál két fokkal jobb hang és a tinilányokat megnyerő külső. Jöhet le a szalagról!
Látni kéne a fától az erdőt a rajongóknak, hogy az az eszményi srác, akitől el vannak ájulva, max a képzeletükben létezik, az igazi, hús-vér ember pedig egy hűtlen féreg.
P.S. Btw, én énekesként sem szeretem, kb a Pillowtalkot se hallottam még egyszer sem egészben. Mainstream az egész srác, talán ha nem egy ilyen eszményi tinifiú-dalárdában indult volna a karrierje, a kutya fel nem figyel rá. Nincs olyan nagy hangja, csak egyszerűen dekoratív volt már az X-factor idején is, ahhoz meg, hogy valakiből sztárt faragjanak, elég ma az átlagnál két fokkal jobb hang és a tinilányokat megnyerő külső. Jöhet le a szalagról!
2016. március 28. 20:07
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Annyira bírom Zaynt hihetetlen jók a dalai és engem személy szerint nem érdekel miről szól Azért tényleg bunkóság volt amit Perrievel.Szerintem amúgy baromi szép pár voltak és hátha lesz még Zerrie ,én nagyon szeretném.
2016. március 28. 20:09
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Tegyük fel, hogy jó zenét csinál (nem így van, de képzeljük el, van, aki szereti). Ebben az esetben tehát, ha élvezed a zenéjét MIÉRT érdekel a MAGÁNÉLETE és MIÉRT az határozza meg, hogy hogyan viszonyulsz hozzá? Ez a beismerése annak, hogy felszínes vagy és csak a cuki pofija miatt bírtad...
Aki meg nem szereti, ezt végképp nem értem, szóval aki meg nem szereti, az MIÉRT FOGLALKOZIK VELE? Azt miért érdekli a kölyök magánélete? Honnan tudjátok, hogy ez az ő hibája? Honnan tudjátok, hogy a csaj őszintén szerette? Bitch, nyilván nem tudja senki, de mivel a média azt mondta, fogjuk rá erre a srácra...
Mi van, gyerekek? Attól, hogy rossz a zenéje, nem kell rögtön földig lehordani az élet minden terén, főleg olyan dolgokban, amiről ti nem is tudtok.
Aki meg nem szereti, ezt végképp nem értem, szóval aki meg nem szereti, az MIÉRT FOGLALKOZIK VELE? Azt miért érdekli a kölyök magánélete? Honnan tudjátok, hogy ez az ő hibája? Honnan tudjátok, hogy a csaj őszintén szerette? Bitch, nyilván nem tudja senki, de mivel a média azt mondta, fogjuk rá erre a srácra...
Mi van, gyerekek? Attól, hogy rossz a zenéje, nem kell rögtön földig lehordani az élet minden terén, főleg olyan dolgokban, amiről ti nem is tudtok.
2016. március 28. 20:50
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline |
Ugye minden Directioner emlékszik arra, amikor 2013-ban azt híresztelték, hogy Zayn ágyba bújt egy másik lánnyal, amiről amúgy képek is voltak... De a rajongók megvédték őt, és mindegyikük (tán' még én is) azt állítottuk, hogy az nem Zayn. Aztán tavaly márciusban, mielőtt kilépett volna a bandából ismét megcsaláson kapták, akkor is megvédtétek őt, de akkor már érezhető volt, hogy biztos volt ott valami. Zayn eljegyezte Perriet, az az vele tervezte el a jövőjét. De úgy képzelte, el, hogy közben fűvel fával lefekszik? Nem a szívemcsücske Perrie, de nem érdemli meg azt a sok fájdalmat, amit Zayn okozott/okoz neki. Hiába, hogy már jó rég szakítottak egy 3 éves kapcsolatról beszélünk, ami egy adott esetben nem kevés időszak.
2016. március 28. 20:58
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Én Zayn helyében elbújnék, és elgondolkoznék, hogy mi a faszom történt velem...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.