Igen jövedelmezőnek bizonyult a Disney számára az ismert mesék élőszereplős adaptációinak elkészítése, így ismét egy régi-új történethez nyúlnak hozzá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Élőszereplős film készül Hófehérke testvéréről
2016. április 04. 17:47
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 04. 19:34
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline |
Nem tudtam, hogy Hófehérkének van testvére és szerintem ezzel a legtöbben így vannak. Ebből kifojólag jó ötletnek tartom, hogy feldolgozzák a történetét.
2016. április 04. 21:34
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Nekem eléggé izzadságszagúnak tűnik már ez a próbálkozás, ez a Disney "Mindenképpen össze kell hozni valamit!" projektje nekem valamiért nagyon nem jön be. Persze érdekes lesz gyerekkorom egyik legkedvesebb meséjét újranézni ilyen módon, meglepő módon nekem még az élőszereplős Hófehérke is bejött mikor anno megnéztem (na persze ez sem Kristen Stewart lehengerlő színészi játéka miatt történt ) de én pártatlan vagyok. Sok olyan alkotása volt már a Disneynek melyben azt hittem csalódni fogok, aztán mégis megtetszett, így én pozitívan akarom fogadni ezt is, hátha valami kisülhet belőle
2016. április 04. 21:50
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Ha kéne egy mellékszereplő Hófehérkének, én nagyon szívesen vállalom. A hajam sötét, a bőröm hófehér, a szàm is egészen pirosas(de valahogyan kifejezetten jól áll a vörös/piros rúzs, olyan kész nőnek nézek ki benne;)) De szerintem csak álom, hogy valaki odajön hozzám az utcán és felajánlja nekem Hófehérke szerepét.;)Mindegy, a remény hal meg utoljára;)
2016. április 04. 22:15
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Már a Hófehérke élőszereplős változatával is nagyot buktak minek erőltetni a Rose Red név meg rögtön egy tv filmet juttat az eszembe ami szellemekről szólt és egy Rose Red nevű házról. Talán horror filmet kéne csinálni inkább lehet nagyobb sikere lenne
2016. április 04. 22:17
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline |
NEM, NEM, NEM, NEM, NEM!! a Hófehér é Rózsapiros egy teljesen különálló mese, aminek semmi köze a Hófehérkéhez!!! bizony, ez egy Grimm-mese, de egyáltalán semmi köze a másikhoz. tényleg semmi. nem tudom, ki találta ki ezt a a szart, de az nagyon keveri a szezont a fazonnal. hogy et kelljen megélnem...
Hófehérkének NINCS testvére: ez a mese egyik legfőbb alapvetése. árva az a szerencsétlen. Hófehérnek (ke nélkül) van testvére; de nincs gonosz mostohaanyja. és abban a mesében a herceg van elátkozva, nem a lányok bármelyike.
jesszusom, most baromira kiakadtam. ez a film már most katasztrófa.
Hófehérkének NINCS testvére: ez a mese egyik legfőbb alapvetése. árva az a szerencsétlen. Hófehérnek (ke nélkül) van testvére; de nincs gonosz mostohaanyja. és abban a mesében a herceg van elátkozva, nem a lányok bármelyike.
jesszusom, most baromira kiakadtam. ez a film már most katasztrófa.
2016. április 05. 21:20
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
hát akkor nem a disney rajzfilm alapján lesz ez sem...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.