A 18 éves valóságshow-sztár arra vágyik, hogy végre lekerüljön arról a bizonyos térképről, és átlagos életet éljen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner unja a népszerűséget
2016. április 06. 10:46
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 06. 10:56
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Egyetértek én sem szeretnék ennyire közismert lenni mindenki számára, mint Kylie.
2016. április 06. 12:38
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Érthető. Viszont az, hogy mondjon le arról, amit szeret.. elég hülyeség lenne. Nem minden modell annyira híres mint ő. A családját kéne eldobnia ahhoz, hogy ne rohangáljanak annyira utána. Én szeretem Kyliet és talán Kendallt, de a többi K család vagy J család vagy mittom én.. mehet a francba..
2016. április 06. 14:29
Ezen most már nem tud változtatni! Híres marad! Azért kíváncsi lennék, hogy egy farmon hogy tudna élni a fényűző Los Angeles után! A Pretty Little Liars tényleg jó, de a sorozatból még több évaddal le vagyok maradva! A könyvek is kimaradtak!
2016. április 06. 14:31
Valahogy nem tudom átérezni a gondolatai komolyságát... talán ha nem tenne fel magáról x ezer képet naponta a közösségikre, lecsillapodna körülötte ez a felhajtás. A PLL-ért azért jár egy plusz pont, de ha tényleg komolyan így gondolja, tűnjön el a nyilvánosság elől. És ezt most jó szándékkal mondtam.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 06. 14:45
nem kell neki a népszerűség?? óó, nyugodtan ideadhatja nekem^..^
2016. április 06. 15:01
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Pretty little liars
2016. április 06. 15:08
Erről már lekésett...
De amúgy ő róla legalább el lehet mondani azt hogy tényleg szeretne változni és próbál normális életet élni..Ezért is szeretem őt ennyire,meert más mint a családja <333
De amúgy ő róla legalább el lehet mondani azt hogy tényleg szeretne változni és próbál normális életet élni..Ezért is szeretem őt ennyire,meert más mint a családja <333
2016. április 06. 15:22
Hogy oda ne rohanjak! Komolyan ő beszél? Lehet, hogy elakar tűnni, de akkor még is mi a francnak plaszikáztatta szét magát 18 évesen és még is mi a fenének jár egy nála 10 évvel idősebb pasival?
2016. április 06. 15:23
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Nem tesz érte valami sokat hogy normális tinédzser legyen, a Pumával kötött szerződést, kollekciókat ad ki, a nevét is képes lenne levédetni, ki tudja hány ezer fotózáson ment már keresztül, hányszor készült már modellnek, színésznőnek, meg divattervezőnek meg a f*sz tudja minek... szóval aha, persze, ő is csak egy normális tinédzser akar lenni. Egy normális tinédzser figyelemmel a sarkában. Egyem a szívét, még a végén megsajnálom érte...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.