A 18 éves valóságshow-sztár arra vágyik, hogy végre lekerüljön arról a bizonyos térképről, és átlagos életet éljen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner unja a népszerűséget
2016. április 06. 10:46
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. április 06. 10:56
|
|
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline
|
Egyetértek én sem szeretnék ennyire közismert lenni mindenki számára, mint Kylie.
2016. április 06. 12:38
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Érthető. Viszont az, hogy mondjon le arról, amit szeret.. elég hülyeség lenne. Nem minden modell annyira híres mint ő. A családját kéne eldobnia ahhoz, hogy ne rohangáljanak annyira utána. Én szeretem Kyliet és talán Kendallt, de a többi K család vagy J család vagy mittom én.. mehet a francba..
2016. április 06. 14:29
Ezen most már nem tud változtatni! Híres marad! Azért kíváncsi lennék, hogy egy farmon hogy tudna élni a fényűző Los Angeles után!
A Pretty Little Liars tényleg jó, de a sorozatból még több évaddal le vagyok maradva!
A könyvek is kimaradtak!
2016. április 06. 14:31
Valahogy nem tudom átérezni a gondolatai komolyságát... talán ha nem tenne fel magáról x ezer képet naponta a közösségikre, lecsillapodna körülötte ez a felhajtás. A PLL-ért azért jár egy plusz pont, de ha tényleg komolyan így gondolja, tűnjön el a nyilvánosság elől. És ezt most jó szándékkal mondtam.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. április 06. 14:45
nem kell neki a népszerűség?? óó, nyugodtan ideadhatja nekem^..^
2016. április 06. 15:01
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Pretty little liars
2016. április 06. 15:08
Erről már lekésett...
De amúgy ő róla legalább el lehet mondani azt hogy tényleg szeretne változni és próbál normális életet élni..Ezért is szeretem őt ennyire,meert más mint a családja <333
De amúgy ő róla legalább el lehet mondani azt hogy tényleg szeretne változni és próbál normális életet élni..Ezért is szeretem őt ennyire,meert más mint a családja <333
2016. április 06. 15:22
Hogy oda ne rohanjak! Komolyan ő beszél? Lehet, hogy elakar tűnni, de akkor még is mi a francnak plaszikáztatta szét magát 18 évesen és még is mi a fenének jár egy nála 10 évvel idősebb pasival?
2016. április 06. 15:23
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nem tesz érte valami sokat hogy normális tinédzser legyen, a Pumával kötött szerződést, kollekciókat ad ki, a nevét is képes lenne levédetni, ki tudja hány ezer fotózáson ment már keresztül, hányszor készült már modellnek, színésznőnek, meg divattervezőnek meg a f*sz tudja minek... szóval aha, persze, ő is csak egy normális tinédzser akar lenni. Egy normális tinédzser figyelemmel a sarkában. Egyem a szívét, még a végén megsajnálom érte...
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.