A népszerű sztárpár még csak november óta randizik, ám a modell édesanyja attól tart, hogy túlságosan elkapkodják a dolgokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Yolanda Foster attól fél, hogy hamarosan gyűrűt húz lánya ujjára Zayn Malik
2016. április 13. 14:00
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. április 13. 14:12
Igen igaza van. De ha Gigi nem így gondolja, mint ahogy az anyukája akkor hiába mert Gigi úgyis úgy fog d9nteni ahogy ő jónak látja!
2016. április 13. 14:18
Yolanda ne szóljon bele Gigi magánéletébe... Az viszont igaz, hogy Giginek is óvatosnak kell lennie! Megértem, ha félti az anyja, legfeljebb ha rossz döntés születik, akkor tanul belőle Gigi Hadid!
2016. április 13. 14:26
Na erre még nem gondoltam,de nem lenne rossz.De azért nem kellene beleavatkoznia a magánéletébe.
2016. április 13. 14:36
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Remélem összeházasodnak. Jobb Zayn Gigi-vel, mint Perrie-vel.
2016. április 13. 15:20
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7334 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline |
Aranyosak együtt, de Yolandának igaza van. Nem kell elkapkodni a dolgokat.
2016. április 13. 15:53
Szerintem egy részben igaza van h nem kell elkapkodni és inkább előbb teljesen irmerjék meg egymást és azután .De szerintem amúgy nincs sok köze hozzá hisz felnőtt emberek ők tudják h mi a jó nekik.De ettől függetlenül mégis csak az anyja és biztos tudja h milyen Gigi,és hát Zayn se a hűségéről híres.
2016. április 13. 16:50
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Egyet értek vele! Nem kell elkapkodni a dolgokat. Lehet, hogy Gigi pár hónap múlva már nem is akar Zayn-nel lenni, vagy fordítva. Minimum egy év mindig kell. Persze vannak kivételek is, ismerek pár hónap után házasodókat, akik mai napig együtt vannak, de a legtöbb ilyen válással végződik.
2016. április 13. 17:28
Szerintem nyugodtan megbízhatna Zayn-ben,hisz már így is pár hónapnyi járás után sokkal többet tett Gigiért mint egy év alatt Perriért..Ami nem bántás inkább kicsit szomorú..
2016. április 13. 18:07
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline |
Én úgy látom, Zayn nem az a típus, akinek nemet lehet mondani. Csak ha Gigi nemet mond esetleg neki, nehogy elhagyja...szerintem pedig igenis avatkozzon bele az anyukája egy ilyen fiatal lány döntéseibe.
2016. április 13. 18:24
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline |
Hát én nem vagyok oda egyikért sem de Gigi jobbat érdemel Zyan nél mivel Zyan nem az a megbizhato srác mivel régi szerelmét is megcsalta . Igaza van Gigi anyának .
2016. április 13. 18:50
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Perrie esete mutatja, hogy a gyűrű nem jelent Zaynnek semmit. Ebben igaza van Yolandának, de szerintem Gigi fejét elöntötte a rózsaszín köd, azt hiszi, ez egy életre szól, aztán majd ha Zayn őt is úgy lapátra teszi, ahogy előző menyasszonyát, majd sírhat.
Csak rá kell nézni Zaynre, a homlokára van írva, hogy minden vágya huszonhárom évesen elköteleződni... (irónia)
Csak rá kell nézni Zaynre, a homlokára van írva, hogy minden vágya huszonhárom évesen elköteleződni... (irónia)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.