A 23 éves tehetség a nyilvánosság előtt érett gyerekből tinédzserré, majd felnőtté, ám úgy véli, nem veszített sokat azzal, hogy nem volt átlagos a gyerekkora.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez: „Leszarom, hogy nem volt normális gyerekkorom”
2016. április 14. 12:39
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 14. 13:35
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline |
azért csinálta, mert szerette és még most is szereti ezt az életet
2016. április 14. 13:54
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Én is lesz@rom, hogy nem volt gyermekkora...
2016. április 14. 14:31
Akkor szarja le. Ennél szebben úgysem tudta volna megfogalmazni..
2016. április 14. 14:43
MostElegantPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.06. Hozzászólás: 49 Csatolások: 35 Azonosító: 254565 offline |
Na de Sel ezek a szohasznalatok...
A kepek fantasztikusak lettek imadom hogy nincs sok smink rajta, igy olyan termeszetesnek hat az egesz, es csak meg szebb lesz tole. Az alakja pedig gyonyoru es mindig is az volt.
A kepek fantasztikusak lettek imadom hogy nincs sok smink rajta, igy olyan termeszetesnek hat az egesz, es csak meg szebb lesz tole. Az alakja pedig gyonyoru es mindig is az volt.
2016. április 14. 14:46
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Hát a káromkodás is olyan divattá vált mint a vetkőzés.. De ezeken a képen vmi marha jol nézki eszméletlen. Teljesen rendben van. És a cikk is jo
2016. április 14. 14:46
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline |
Jaj de nagyon sajnálom, hogy beleszülettél a gazdaságba és a hírnévbe, ennél rosszabb gyerekkort senkinek se kívánok..
2016. április 14. 15:04
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
a hatalmas
Épp ez az, hogy ő sem sajnálja Pedig egyébként elég sokan úgy vannak vele, hogy de jó lett volna a gyerekéveim átlagosként élni (amit egyébként meg tudok érteni, mert én is imádtam:D). Nem tudom mit kell ebből is a rosszat kihozni.
Épp ez az, hogy ő sem sajnálja Pedig egyébként elég sokan úgy vannak vele, hogy de jó lett volna a gyerekéveim átlagosként élni (amit egyébként meg tudok érteni, mert én is imádtam:D). Nem tudom mit kell ebből is a rosszat kihozni.
2016. április 14. 15:22
Őszintén??
Kit érdekel!!!
Úgy beszél mintha nem örülne annak ahogyan él..
B@szki az ő életénél jobb nincs is.Semmit nem csinál és még is ő szinte a leghíresebb és legismertebb celeb a világon, mindenki ismeri a nevét "SELENA GOMEZ" a név ami mellesleg nem takar senkit és semit..De komolyan idáig még az égegyadta világon semmit sem tudott felmutatni,max a feljavított hangját anélkül semmi sem lenne..Meg Justinka nélkül se, ha úgy nézzük miatta lett ő ennyire "híres"..
Néha de tényleg annyira tudom sajnálni szegénykét....
U.I.Mellesleg Nem kéne csúnyán beszélni-e,azt hisz ha elkezd itt káromkodni majd hű de felnőttnek és érettnek fogjuk nézni vagy mi??
Kit érdekel!!!
Úgy beszél mintha nem örülne annak ahogyan él..
B@szki az ő életénél jobb nincs is.Semmit nem csinál és még is ő szinte a leghíresebb és legismertebb celeb a világon, mindenki ismeri a nevét "SELENA GOMEZ" a név ami mellesleg nem takar senkit és semit..De komolyan idáig még az égegyadta világon semmit sem tudott felmutatni,max a feljavított hangját anélkül semmi sem lenne..Meg Justinka nélkül se, ha úgy nézzük miatta lett ő ennyire "híres"..
Néha de tényleg annyira tudom sajnálni szegénykét....
U.I.Mellesleg Nem kéne csúnyán beszélni-e,azt hisz ha elkezd itt káromkodni majd hű de felnőttnek és érettnek fogjuk nézni vagy mi??
2016. április 14. 15:36
Legalább nem siránkozik, hogy nem volt gyerekkora...Elfogadja azt, hogy ő a sztárok életét választotta fiatal kora óta! Ez nyerő megmondás, bár finomabban is fogalmazhatott volna! Ezt most lazán tolta!
2016. április 14. 15:44
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
B.T.S.
Egyetértek
Egyetértek
2016. április 14. 15:48
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Végre egy sztár, aki felvállalja,hogy ő a sztárok életét választotta, és hogy mint mindennek ennek is van hátránya, de rengeteg előnye is. A mai sztárok általában csak nyavalyognak,hogy milyen rossz sorsuk van,mikor ők választották és nem úgy tűnik,mintha olyan borzalmas lenne. Szóval én értékelem ezt
2016. április 14. 16:11
A carpool karaoke-t mar nagyon nagyon varom..♡♡♡♡
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.