A gyermekeké a jövő – tartja a mondás, ám a kérdés csak az, milyen jövőt szántak szüleik az alább látható csemetéknek?
A teljes cikkhez kattints ide!
Hátborzongató képek a múltból: rémisztő gyerekek
2016. április 25. 15:18
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. április 25. 15:34
Tessa Collinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.03. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 255389 offline |
Az utolsó kép a legjobb
2016. április 25. 15:40
Nem vágom hogy ebbe mi olyan rémisztő... lehet csak nekem nem az...amúgy a képek tényleg furák de szerintem nem hátborzongatóak...
2016. április 25. 16:01
rencsike12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 250979 offline |
Na ezen mi az ilyesztő
2016. április 25. 16:08
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline |
Hát, mit is mondjak.. ezek a képek szerintem nem rémisztőek inkább furcsák. Mondjuk a nyúlas meg az utolsó azért kicsit ijesztő. De azt hogy ijesztő inkább csak az utolsó képről elmondani.
2016. április 25. 16:09
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline |
Nem rémisztő egyáltalán,inkább csak nagyon régiek.
Ebben a korban nem csak a retusált képeket csinálták hanem ezzel ellentétben készültek valóságos képek is!!
Nem volt olyan modern mint most,de jó hogy voltak ilyenek is.
Ebben a korban nem csak a retusált képeket csinálták hanem ezzel ellentétben készültek valóságos képek is!!
Nem volt olyan modern mint most,de jó hogy voltak ilyenek is.
2016. április 25. 16:31
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Szerintem egy kicsit morbid inkább egyik-másik kép... Vanessa Bloom, nekem is vannak 70-80 éves képeim, de egyik sem ilyen furcsa. attól még,hogy egy kép régi,nem kell ilyennek lennie
2016. április 25. 16:37
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 770 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline |
hát elég ijesztoek... >.<
2016. április 25. 17:00
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline |
Hogy lehet bármi is ijesztő egy kisgyereken? Nem ők öltöztetik fel magukat így, hanem gondolom aki neveli őket. Lehet, hogy a gázmaszkos kép mögött több dolog is van. Egyébként a mai világba is adnak a gyerekek kezébe pisztolyt, sőt valahol (direkt nem mondom hol) a gyilkolásra is képzik őket.
Az első képet pedig végképp nem értem.
Az első képet pedig végképp nem értem.
2016. április 25. 17:18
Igazából tényleg nincs bennük ijesztő dolog. Viszont abban én is egyetértek, hogy van némelyik, ami ilyen morbid stílusú de összességében csak ősrégi képekről van szó, semmi többről.
2016. április 25. 17:22
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Attól,hogy egy kép fekete fehér még nem lesz ijesztő.A gázmaszkos képekkel meg csak annyi a baj,hogy lehet volt valami előzménye és az lehet sokkal rosszabb/ijesztőbb volt mint némelyik kép ha pedig semmi előzménye nem volt akkor valószínűleg csak vicc az egész.
2016. április 25. 17:34
Egyiket sem tartom "hátborzongatónak".
Szeretem az ilyen retro képeket.
Szeretem az ilyen retro képeket.
2016. április 25. 17:41
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Akkoriban hosszú percekbe telt mire egy fénykép elkattant, nem véletlen hogy rengeteg van amelyet csak rossz pillanatban kaptak le, ennyi az egész. Egy gyerektől nehezen lehetett elvárni hogy hosszú percekig csak üljön ott egy helyben, ha pedig szegénynek köhögnie kellett az már más tészta, azért sem lehetett hibáztatni. A jelmezes képes valszeg farsang vagy Halloween környékén készülhettek, lehet hogy csak a jelmez vagy a fényképész volt benne a ludas hogy ennyire félelmetesre sikeredtek. A gázálarcos képeknek pedig mint ahogyan azt idelent is olvashattátok valamennyien minden bizonnyal szomorúbb és nyomasztóbb háttértörténete van mint azt hinné az ember. Az első és a második képnél egyébként az alakok a háttérben maguk az anyukák, akik tartották a gyerekeket az ölükben ameddig elkészült a kép hogy ne ficánkoljanak, mert akkoriban rengeteg alkalommal volt hogy igazán kicsi csecsemőkről is képeket csináltak a szüleik, hogy megőrizzék az emlékeiket.
Szóval ijesztőt nem találok bennük, inkább a képek történeteire lennék kíváncsi mert hogy őszinte legyek, szerintem azok sokkal érdekesebbek mint azon gondolkodni hogy morbid vagy meglehetősen szokatlan egy kép.
Manapság hülye emberekkel meg egy fényképezős okos-telefonnal ijesztőbb képeket lehet megszülni mint századforduló környékén...
Szóval ijesztőt nem találok bennük, inkább a képek történeteire lennék kíváncsi mert hogy őszinte legyek, szerintem azok sokkal érdekesebbek mint azon gondolkodni hogy morbid vagy meglehetősen szokatlan egy kép.
Manapság hülye emberekkel meg egy fényképezős okos-telefonnal ijesztőbb képeket lehet megszülni mint századforduló környékén...
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.