A TMZ birtokában lévő kiszivárogtatott képek tanúbizonysága szerint ismét közel került egymáshoz a Gyűrűk Ura sztárja és a Hands To Myself énekesnője, akárcsak 2014-ben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Orlando Bloom Selena Gomezzel csalja Katy Perryt?
2016. május 11. 13:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. május 11. 13:34
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Az tuti h ez több mint barátság
Vagy barátság extrákkal
De Orlando legalább férfi, végre már egy felnőttel értelmes férfival vannak róla képek
2016. május 11. 13:49
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Tudom hogy ez nem csak a drága Selenácska műve, de csak gratulálni tudok neki megint. Mekkora egy r...c ez a csaj istenem. Orlandoról meg nem tudok mit mondani. Nem tudom hogy miért nem elég neki Katy amikor 1000x tehetségesebb Selenanál
mondjuk valószínüleg mindketten ittak, és ez lett belőle. Hát gratulálok
1 felhasználónak tetszik:
KatyCat00
2016. május 11. 13:53
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A TMZ nem a hitelességéről és a korrektségéről híres, ugyebár, de ha az egész sztori úgy, igaz, ahogy van, akkor az a véleményem, hogy Orli bizony egyre égőbb.
Katy Perry, Selena Gomez...
Ki jön ezután, Rebecca Black?
Elleth
2016. május 11. 14:10
Most biztos nem lennék Katy helyében..de a Selenájéban sem..xD
2016. május 11. 14:12
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
A képek alapján nekem nem tűnik kacsának.
Amit viszont sosem fogok megérteni, hogy miért jó az, ha megcsalsz valakit. Úgy lenne a tisztességes a másikkal szemben, hogy ha már nem szeretnél együtt lenni vele, és úgy érzed, hiányzik valami a kapcsolatotokból, akkor szakítasz vele. Nem pedig félrelépsz...
Amit viszont sosem fogok megérteni, hogy miért jó az, ha megcsalsz valakit. Úgy lenne a tisztességes a másikkal szemben, hogy ha már nem szeretnél együtt lenni vele, és úgy érzed, hiányzik valami a kapcsolatotokból, akkor szakítasz vele. Nem pedig félrelépsz...
2016. május 11. 14:23
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Bírom hogy itt mindenki Selenát fikázza, mikor kezdhetjük azzal is hogy Orlando volt az, aki odament hozzá és csapni kezdte neki a szelet. Mind a két fél hibás a történtekben, nem tagadhatjuk, viszont én csak annyit tudok mondani hogy inkább észnél kellett volna lenni, és akkor most nem lennének ebben a helyzetben. A csávó egy paraszt ha csalja a barátnőjét, Selena pedig igen, tényleg egy r*banc ha hagyta hogy része legyen ennek, mikor egészen biztosan tudta hogy Orlandonak van barátja. Mind a kettő ugyan annyira szánalmas. Bár mint tudjuk a TMZ is csak 50%-ban megbízhato a celebhírek tekintetében. Egy-két homályos képet bárki tud lőni, aztán feltenni azokat, ahogyan én elnéztem ezeket a képeket mind a csávó, mind a csaj lehet valami jött-ment. Ha ennek csak a fele is igaz én nem adok két-három napot sem nekik és attól lesz majd hangos a sajtó hogy Katy dobta a pasiját - teljes joggal, tenném hozzá.
Szandi0820
2016. május 11. 14:24
Orlando Bloom jobb, mint Justin Bieber... Csak egy kicsit nagy a korkülönbség Orli és Selena között! De már voltak ilyen kapcsolatok Hollywoodban!
2016. május 11. 14:44
|
|
Purple Princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.13. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 253164 offline
|
Ha talán nem vájkálna a média mindenki életébe, többet megtudnának, mint amit amúgy akarnak. Könnyebb kérdés, hogy Selena kivel nem kavar?
2016. május 11. 14:45
|
|
DoriAjtaivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.29. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 251960 offline
|
Jesszus mert barátok nem lehetnek:DDD A barátok nem ölelkezhetnekXDD Még mielőtt itt mindenki a "ribanc" meg egyéb ilyen szóval dobálózna gondolkodjon már el
D Meg itt melyik képen smárolnak? Mutassátok meg mert én nem látom 

Szánalmasak
2016. május 11. 14:48
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Biztos nem jött össze azzal a ribanccal!
2016. május 11. 14:57
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Ha ez igaz, akkor sajnálom Katyt, remélem ez csak valami félreértés és nem fognak szakítani!
Szelenítá meg menjen .....-ba! Már unom, hogy mindig rá kell másznia valakire. Múltkor még Bíbőrkén se volt túl! Álszent r*banc!
Szelenítá meg menjen .....-ba! Már unom, hogy mindig rá kell másznia valakire. Múltkor még Bíbőrkén se volt túl! Álszent r*banc!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?