Kylie Jennert választották tavaly az év egyik legbefolyásosabb tinédzserének, ami nem is csoda, hiszen tizenévesek milliói követik a közösségi oldalakon és tekintik példaképüknek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Olyan nagy kanállal szeretnéd habzsolni az életet, mint Kylie Jenner? Mutatjuk, mennyibe kerül!
2016. június 09. 16:52
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. június 09. 17:01
Muszáj volt ilyen cikket írni? Ez olyan fontos cikk, el nem tudom mondani mennyire. -.-
2016. június 09. 17:01
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Tisztára mű a nő, műköröm, barnulás spray, műszempilla... stb és ez példakép??? Ufff undoritó
2016. június 09. 17:06
Felesleges cikk. Nem hogy adományozna inkább, mintsem szórná a pénzt ilyenekre. Minek kell neki több ezer dolláros kutya? Az mennyiben más, mint az "olcsóbban kapható kutya"? Öt lába van, vagy netán génmanipulált?
2016. június 09. 17:09
2016. június 09. 17:14
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Ja, persze, minden álmom hogy teljesen felesleges sz*rságokra verjem el a meg nem érdemelt pénzemet, hogyne, tényleg olyan életet szeretnék mint az övé! Imádnék abban a tudatban állatot venni hogy csak azért került annyiba szerencsétlen jószág mert valami ki*aszott bedigrés állat kölykedzette! Egyenesen áhítozok arra hogy feleslegesen vegyek magamnak több házat is, majd adjam el őket megint ha éppen meguntam őket, hiszen mindegyik csak üres épület élet nélkül, benne halott berendezési tárgyakkal! Igen, nagyon, de nagyon szeretnék értelmetlenül pénzt kidobni sminkre meg műszempillákra, én is egy olyan mű nő akarok lenni mint amilyeneket a játékboltokban árusítanak Barbie-baba néven. Szeretném elszórni a pénzemet gyémántokra meg mindenféle extravagáns berendezési cuccokra, mert szeretném demonstrálni hogy nekem rohadt jól fut a szekér és egyáltalán nincsenek anyagi gondjaim. Nem is titkoltam soha hogy mivel nem tudom felvállalni a hajamat úgy ahogyan van - amivel háromnaponta megyek fodrászhoz és csak és kizárólag a sztármárkák hajápoló cikkeivel vagyok hajlandó hozzá érni mert hát mit nekem L'oreal vagy Head and shoulders, elvégre az a pórnép márkája - ezért inkább csillagászati árakat pengetek ki valamiféle hülye parókára, amit aztán életem során egyszer vagyok hajlandó a fejemre tenni, és eltaláltátok, nem akarok én kimenni a napra hogy színt szerezzek magamnak, nem vagyok én olyan ódivatú! A napot nem lehet pénzen megvenni, milyen igaz, hát fújatok magamra festéket meg kémiai anyagokkal itatom át a bőrömet hogy úgy nézzek ki mint egy műanyagból felépített álomnő.
Igen, tényleg arról szoktam magányosan eltöltött perceimben ábrándozni hogy én is egy olyan elcs*szett tinédzser lehessek majd mint Kylie Jenner!
Igen, tényleg arról szoktam magányosan eltöltött perceimben ábrándozni hogy én is egy olyan elcs*szett tinédzser lehessek majd mint Kylie Jenner!
2016. június 09. 17:18
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Annyira lerágott csont ez a Kylie Jenner sztori cikkről cikkre. Bele kéne törődni, hogy neki ez adatott meg, és a kommentelők 90%a szerintem bármikor cserélne vele, csak túl képmutató ahhoz, hogy ezt bevallja, mert ugyebár milyen divat lett ezt a lányt ócsárolni.
Sosem lesztek elégedettek magatokkal/életetekkel ha mindig leragadtok ott, hogy valakiről rossz véleményt formáltok. Az irigység nem menő.
Sosem lesztek elégedettek magatokkal/életetekkel ha mindig leragadtok ott, hogy valakiről rossz véleményt formáltok. Az irigység nem menő.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. június 09. 17:28
Idézet (olsenfan.. @ 2016.06.09. 17:18)
Annyira lerágott csont ez a Kylie Jenner sztori cikkről cikkre. Bele kéne törődni, hogy neki ez adatott meg, és a kommentelők 90%a szerintem bármikor cserélne vele, csak túl képmutató ahhoz, hogy ezt bevallja, mert ugyebár milyen divat lett ezt a lányt ócsárolni.
2016. június 09. 17:31
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline |
Most komolyan!Létezik a kommentelők között olyan aki nem cserélne vele az első adandó alkalommal? Ugyan már...
2016. június 09. 17:35
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline |
Azért... az én szüleim dolgoznak minden nap, de félévente bemegyek új ruhákat venni a kínaiba és ennyi... Ez meg nem hiszem ,hogy valaha dolgozott is volna valahol, azt sem értem hogy ennek a kardashian klánnak honnan a gyászból van ennyi pénze, egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ezt mind a valóságshowból keresik meg... Más éhezik [nem én XD] ez meg 14 milláért vásárol kutyát, mert az olyan fontos.
Persze nem mondom azt ,hogy ha cserélhetnék vele nem kellene az élete, mindenki elfogadna egy ilyen életet... bár hogyha valami van olcsóbb kiadásban, akkor minek rá milliókat költeni.. én ennek vagyok a hívexd
Persze nem mondom azt ,hogy ha cserélhetnék vele nem kellene az élete, mindenki elfogadna egy ilyen életet... bár hogyha valami van olcsóbb kiadásban, akkor minek rá milliókat költeni.. én ennek vagyok a hívexd
2016. június 09. 17:47
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline |
van elete azert........egy muszempilla 8000 ft. penzkidobas
2016. június 09. 17:49
Dia28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.24. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 248868 offline |
Oszinten engem a kutya ara lepett meg a legjobban, valahogy nekem nem jon be a kinezete:D
Amugy kedves irigy kommentelok, ha ti lennetek a helyeben ti sem a kinaiba mennetek vasarolni, ha nem valszeg ti is elvernetek ilyen hulyesegekre a penzeteket, csak nem meritek bevallani. Bar reszben egyet ertek veletek, de en inkabb orulok annak amim van, es nem masok penzugyi dolgaval foglalkozom hogy ki mit engedhet meg maganak
Amugy kedves irigy kommentelok, ha ti lennetek a helyeben ti sem a kinaiba mennetek vasarolni, ha nem valszeg ti is elvernetek ilyen hulyesegekre a penzeteket, csak nem meritek bevallani. Bar reszben egyet ertek veletek, de en inkabb orulok annak amim van, es nem masok penzugyi dolgaval foglalkozom hogy ki mit engedhet meg maganak
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.