Tyler Hoechlin lesz a CW legújabb sikersorozatának, a Supergirlnek a legújabb hőse, aki nem más, mint maga Clark Kent, avagy Superman!
A teljes cikkhez kattints ide!
Tyler Hoechlin lesz az új Superman!
2016. június 19. 15:34
Tyler baromi jó színész,de nem hinném,hogy szuperhősnek jó lenne
2016. június 19. 19:23
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Basszus, nagyon örülök, hogy megkapta a szerepet, nézni is fogom, de így már valószínű nem megy vissza a Teen Wolfba.:/
2016. június 19. 21:33
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Sajnálom hogy otthagyta a Teen Wolfot, mióta kilepett már nem is nézem. Nem csak miatt de többek között az elmenetele miatta sem.. De örülök hogy ő kapta a szerepet mert nagyon jó színész es majd lehet bele is nézek a sorozatba.
2016. június 19. 22:37
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Matt Cohen-nek jobban örültem volna...
De Tyler-nek is gratulálok!
2016. június 19. 23:15
Ulala:3 Teen Wolf sztár Warning!!.. Gratulàlok neki , remélem jól teljesít mint mindig
de azért vissza jöhetne a Teen Wolfba mert úgy nem annyyira érdekes ha Dylan is elmegy meg ő is :/
2016. június 19. 23:36
|
|
Screamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.24. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 255882 offline
|
Ez szuper (: Mikor otthagyta a Teen Wolfot én abbahagytam a sorozatot :,D Ha másért nem is, de miatta meg fogom nézni a Supergirlt... Imádom ezt a pasast. Tyler nagy arc (:
2016. június 20. 09:51
Én nagyon szeretem Tyler-t, csodás színész. Örülök neki, hogy megkapta ezt a szerepet. Ha másért nem is, de miatta még az is lehet, hogy belenézek a sorozatba.
2016. június 20. 11:32
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
De jó. Örülök, hogy megkapta a szerepet. Biztos jól fog alakítani.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.

0 felhasználónak tetszik: