A Fifth Harmony legújabb dalához, az All In My Head (Flex)-hez forgatott kisfilmet. A végeredmény ma debütált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Falatnyi bikiniben parádézik legújabb klipjében a Fifth Harmony
2016. június 24. 07:25
A klipp nem nagyon tetszij, viszont a számot imádom
2016. június 24. 07:45
Szerintem enyhén r*bancos klip lett...
A dal pedig semleges számomra.
A dal pedig semleges számomra.
2016. június 24. 07:49
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 offline |
A dal gagyi a klipp meg undoritó.Milyen érdekes hogy az előző klippjüket majden 2 hónap alatt 30 millióan látták ezt meg kevsebb mint 1 nap alatt majden 2 millió.Ezzel csak azt bizonyították be hogy ameddig a picsa és mell nincs kint addig senkit nem érdekelnek.Ők a legszánalmasabb és legsz*rabb lány együttes aki valaha volt a zeneiparban.
2016. június 24. 08:41
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
H.Niki azt hittem h csak en vettem ezt eszre
2016. június 24. 08:44
Bogiii5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 441 Csatolások: 2019 Azonosító: 244934 offline |
Komolyan azért r*bancos a klip és süllyednek a lányok mert egy olyan klipet forgattak ahol fürdőruhában vannak és táncolnak?
Nem attól lesz valaki jó ember hogyha összeszorított lábbakkal ül egy helyben és csak mosolyog..
Egyáltalán nem csináltak semmi rosszat,csak kihasználják a lehetőségeiket és ugyan már miért ne tennék meg,ha nem most akkor mikor?
Náluk csak rosszabbak vannak,de persze az nem számít ha a többi sztár pucérkodik meg trágárul beszél,és az se ha kihasználnak másokat és álszenkednek..
A lányok igenis megdolgoztak a sikerért,és rohadt jó hangjuk van,de ti csak annyit láttok belőlük,ami a klipekben van..pedig ők sokkal de sokkal többek.
És iszonyat büszke vagyok rájuk,amiért ezt megmerték csinálni és nem aggódnak hogyha kevesebb rajongójuk lesz,mert aki ez miatt megutálja őket az nem is igazi rajongó.
Magabiztosak és akkor mi van?
Soha nem csináltak még semmi rosszat,mindig foglalkoznak a rajongókkal!De nem értem miért is koptatom a billentyűt,hiszen Magyarországon mindenki(vagyis a legtöbb ember) egy síkban ragadt gondolkodású.Aki nem tud örülni semminek sem,csak sajnálni tudom azokat akiknek van energiájuk szidni itt a 5H-s lányokat ahelyett hogy élné a saját életét,és csinálna valami hasznosat:)
Hiszen nyár van..élvezzétek ki:D
És nehogy bikiniben menjetek strandra,mert a végén ti is lesüllyedtek:D
Nem attól lesz valaki jó ember hogyha összeszorított lábbakkal ül egy helyben és csak mosolyog..
Egyáltalán nem csináltak semmi rosszat,csak kihasználják a lehetőségeiket és ugyan már miért ne tennék meg,ha nem most akkor mikor?
Náluk csak rosszabbak vannak,de persze az nem számít ha a többi sztár pucérkodik meg trágárul beszél,és az se ha kihasználnak másokat és álszenkednek..
A lányok igenis megdolgoztak a sikerért,és rohadt jó hangjuk van,de ti csak annyit láttok belőlük,ami a klipekben van..pedig ők sokkal de sokkal többek.
És iszonyat büszke vagyok rájuk,amiért ezt megmerték csinálni és nem aggódnak hogyha kevesebb rajongójuk lesz,mert aki ez miatt megutálja őket az nem is igazi rajongó.
Magabiztosak és akkor mi van?
Soha nem csináltak még semmi rosszat,mindig foglalkoznak a rajongókkal!De nem értem miért is koptatom a billentyűt,hiszen Magyarországon mindenki(vagyis a legtöbb ember) egy síkban ragadt gondolkodású.Aki nem tud örülni semminek sem,csak sajnálni tudom azokat akiknek van energiájuk szidni itt a 5H-s lányokat ahelyett hogy élné a saját életét,és csinálna valami hasznosat:)
Hiszen nyár van..élvezzétek ki:D
És nehogy bikiniben menjetek strandra,mert a végén ti is lesüllyedtek:D
2016. június 24. 09:21
A klipp nem tetszik, valahogy most ez a számuk sem jött be. Az előző daluk sokkal jobb volt.
2016. június 24. 09:28
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Egyelőre még nem barátkoztam meg vele, de az előzőt is pár napra rá szerettem meg. Szóval majd még adok nekik egy - két esélyt. A klip hasonlít egy picit az előzőre, de nem rossz. A dalt, mint írtam.. szoknom kell.
2016. június 24. 09:33
Lilly066visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 204896 offline |
Bogiii5-nek teljesen igaza van...
Szerintem mindenki szokott strandra járni bikiniben vagy fürdõruhában, de ha õket így leszóljátok, akkor magatokról meg kb. az összes nõrõl/lányról mit gondoltok?? Elõször nézzetek magatokba, mielõtt ítélkeznétek.
Szerintem mindenki szokott strandra járni bikiniben vagy fürdõruhában, de ha õket így leszóljátok, akkor magatokról meg kb. az összes nõrõl/lányról mit gondoltok?? Elõször nézzetek magatokba, mielõtt ítélkeznétek.
2016. június 24. 11:13
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
A dal szörnyű és a klipjeikben egyre kevesebb a ruha.Vajon ezt hogy fogják fokozni?
2016. június 24. 12:00
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Itt nem a bikinivel van a baj..... De mennyivel színvonalasabb videókat és dalokat láthatunk a Little Mixtől. Ők nem rázzák mindig a p.csájukat, ha kell ha nem. Nem közönségesek! Ez a lényeg, ha valaki nem értené...
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.