Taylor Swift tönkreteszi Tom Hiddleston karrierjét?
2016. július 08. 15:11
Ha annyire szerette volna azt a szerepet,biztosan tudott a feltételekről...
2016. július 08. 15:46
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2100 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Idris Elba nagy esélyes már az első perctől mivel ő lenne az első színes bőrű Bond felesleges mindenért Taylort hibáztatni ja hogy ez a divat a terrorcselekmények mögött is biztos Taylor Swift áll mert ő a leggonoszabb ember a földön
2016. július 08. 16:59
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Ez a nő mindent tönkretesz, de most ez a szegény srác is megszívja...pedig nem érdemelte volna meg szerintem
2016. július 08. 18:35
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Nem akarom védeni egyikőjüket sem, főleg nem Taylort ( ) de azért úgy gondolom,az már túlzás ha valaki azért nem kap meg egy szerepet,mert kapcsolata van...ez már beteges. Azért színész a színész,hogy a saját életétől és személyétől függetlenül el tud játszani bárkit és bármit...nem ez alapján kéne ítélni
2016. július 09. 17:09
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Szerintem van benne valami.... Főleg a mai világban az számít, hogy milyen a hírneve és miket csinál, miről cikkeznek, hány követője van stb... És mivel Taylort ezen a téren nem szívlelik, ráadásul Tom igen nevetséges ezzel a tinis viselkedéssel így nem szívesen tennék be egy ilyen híres film sorozatba.
Eddig Tom tényleg a tehetségével hívta fel magára a figyelmet, meg valamiféle elegancia és misztikum vette őt körbe erre most meg Tayloros pólóban flangál.... Ne csodálkozzon senki szerintem.
Eddig Tom tényleg a tehetségével hívta fel magára a figyelmet, meg valamiféle elegancia és misztikum vette őt körbe erre most meg Tayloros pólóban flangál.... Ne csodálkozzon senki szerintem.
2016. július 09. 21:08
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Mindenképpen negatív befolyással van Taylor Tom karrierjére, ez biztos. Az, hogy ez a hatás milyen erős, majd az idő megmondja. Jelenleg egy hónapja látjuk ezt a drámát, várjuk ki a folytatást
2016. augusztus 01. 21:05
Enn13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 255834 offline |
Gyerekek,A csávó azt nyilatkozta, hogy Taylorral csak az után jöttek össze, miután NEM kapta meg a szerepet. Szerintem ő egy ici-pocivel jobban tudja ezt, mint az elvadult fanatikus rajongók...
2016. augusztus 06. 10:57
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Mi a sz*rnak a magánéletet a karrierrel párhuzamba hozni? Erősen remélem, ez csak egy újabb pletyka, mert teljességgel ostobaság.
2018. január 03. 17:21
Sára543új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268529 offline |
Uristen!!! ez hülyeség! Ha egy rendező igazán akarta volna a színészt akkor neki adja a szerepet..Kit érdekel a magánélet?! Ez csak egy film.oké persze Bondnak sármosnak kell lenni, meg komolynak stb..valószínüleg jó ötletnek tűnt egy híres feltörekvő színész mint Tom..de bizonyára valami miatt még sem felelt meg a feltételeknek..mellesleg kedvelem a színészt de én sem tudnám elképzelni mint Bond.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni