Tegnap este jelentették be az idei Grammy-díjátadó jelöltjeit, akik közül a szerencsésebbek újabb szobrocskával gazdagodnak a szeptember 18-ai gálán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emmy Awards 2016: ők a jelöltek!
2016. július 15. 10:59
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. július 15. 11:19
![]() |
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 ![]() |
Wow!!! Egy nevet kerestem rögtön a listán, és meg is leltem! Éljen!
Kit Harington Legjobb Férfi Mellékszereplő kategóriában.
Mondjuk elgondolkozom, ha Kit mellékszereplő csak, ki számít főszereplőnek a GoT-ban?

2016. július 15. 11:20
![]() |
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 ![]() |
Tavaly 12 díjat vihetett haza a Game of Thrones, remélem idén is jó eredményekkel térhetnek haza. Külön örülök, hogy Kit Harington-t jelölték a 'kiemelkedõ férfi mellékszereplõ drámasorozatban' kategóriában, fõleg a 6. évad után nyújtott alakításáért. A színésznõk közül habár három kedvencemet is jelölték, a legjobban szerintem Lena Headey érdemelné meg, remélem ebben az évben végre sikerül hazavinnie a díjat, mindenesetre a többieknek is szurkolok. A 'legjobb rendezés drámasorozatban' díj egyértelmûen Miguel Sapochnik-ot illeti, ugyanis amit a "Battle of the Bastards" és a "Winds of Winter" címû epizódokban létrehozott, az egyszerûen zseniális lett.
2016. július 15. 11:45
James Corden ♡ bírom a pasit nagyon vicces fazon. Remélem megnyeri a díjat.
2016. július 15. 11:46
![]() |
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 ![]() |
The Late Late Show With James Corden <3
2016. július 15. 11:50
![]() |
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 ![]() |
Mit ne mondjak, szomorú vagyok, hogy az adott neveket nem találtam meg. Anno a Big Bang Theory és Jim sorozatosan jelölve voltak (utóbbi még nyert is), idén már csak a vendégszereplők kaptak jelölést. Imádom, a sorozatot, viszont hozzáteszem: abszolúte jogos, hogy nincs sehol konkrétan jelölve. A színvonala sajnos egyre jobban csökken.
A nagy szomorúság ellenére, láttam még egy-két reménykeltő nevecskét, azoknak viszont szurkolok
A nagy szomorúság ellenére, láttam még egy-két reménykeltő nevecskét, azoknak viszont szurkolok

2016. július 15. 11:51
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Kár,hogy csak az amerikai és angol sorozatokat jelölik,amik kizárólag népszerű csatornákon futnak. Pedig én mennyi drámasorozatot ismerek,de persze nincs róluk szó sose
2016. július 15. 12:31
![]() |
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 ![]() |
Hajrá Taraji P. Henson *---*
Kapcsolódó sztárok

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
A színésznő Sophie pártját fogja.

Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Új életet kezdett a híresség.

Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Nagyon cuki nevet kapott.

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Ilyen boldog új szerelme mellett.

Sophie Turner Taylor Swifttel trollkodta Joe Jonast
Sophie Turner Taylor Swifttel trollkodta Joe Jonast
Nem sokkal a válásuk előtt.