Selena az egyik legnépszerűbb előadó napjainkban, ami nem is csoda, hiszen tehetségéhez szépség is társul, így fiatalok millióinak a példaképe.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez elárulta szépségének titkát
2016. július 15. 12:41
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. július 15. 13:04
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Imádom Selenát és tényleg napjaink egyik legszebb énekesnője,nagyon irigyelem hogy így néz ki.♥ Gyönyörű haja van,viszont azzal nem értek egyet hogy vékony szálú,szerintem egyáltalán nem
Nagyon jó kis interjú lett mellesleg^^♡♡
2016. július 15. 13:13
Nagyon jó interjú lett, örülök, hogy Selena mindig ilyen éretten beszél. Egyébként tényleg ő napjaink egyik legszebb énekesnője, ez vitathatatlan.
2016. július 15. 13:19
Kaysa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.27. Hozzászólás: 15332 Csatolások: 6247 Azonosító: 257420 offline |
Idézet (Coreline @ 2016.07.15. 13:04)
Imádom Selenát és tényleg napjaink egyik legszebb énekesnője,nagyon irigyelem hogy így néz ki.♥ Gyönyörű haja van,viszont azzal nem értek egyet hogy vékony szálú,szerintem egyáltalán nem
ebben teljesen igazad van.
vékony szálúnak én sem mondanám.
2016. július 15. 13:20
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Selena mostanság egyre feltörekvőbb énekes aminek örülök mert régen még nem nagyon akart beindulni a karrierje és azt hittem hamar elfelejtik de szerencsére nem így lett. A cikk pedig jó lett!
2016. július 15. 13:35
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Szerintem ez genetika. Jó persze vannak dolgok, amik befolyásolják pl a haj vagy a bőr állapotát. Abban én sem hiszek, hogy sminkkel vagy akár csak színezett hidratálóval kellene aludni (megjegy. ezeket a hidratálókat szinte kivétel nélkül nappalra, alapozó helyett ajánlják pont mint a BB és CC krémeket). Sőt én kifejezetten annak vagyok a híve, hogy lefekvés előtt alaposan meg kell tisztítani a bőrt. Ennek szerintem az az oka és én is ezért teszem, mert az éjszaka folyamán minimális stressz éri a bőrt, tud pihenni, regenerálódni, lélegezni. A hajmosásról én pl azt hallottam, hogy mindenki igénye szerint csinálja, ha valaki minden nap szereti mosni, tegye azt, ha meg csak hetente egyszer akkor azt. Viszont fontos a jó minőségű sampon, minimális káros kemikáliával.
2016. július 15. 13:35
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
Vagy nincsen összezárva h*lyékkel xdddd
2016. július 15. 13:36
"zuhanyozni minden nap szoktam."
Ez nagyon aranyos volt. Én egyre jobban kedvelem őt.
Ez nagyon aranyos volt. Én egyre jobban kedvelem őt.
2016. július 15. 13:38
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Tetszik a cikk címe, jót nevettem rajta
2016. július 15. 13:44
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Nekem kicsit erős a cím Azért selena is átlagos lány de ő rajta is van nap mint nap egy kg smink.. szóval a cím nagyon is erős, nem olyan szép nő h elájuljon bárki tőle vannak sokkal szebb nők is akik smink nélkül is nagyon szépek. de nem hinném h ez a lány ebbe beletartozik ahhoz sokat kéne változnia, persze szép stb de nem ugy h smink nélkül is azt mondjam h szép és nem azt h ez is csak egy átlagos lány
2016. július 15. 14:03
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
Coreline szerintem Selena jobban tudja hogy vastag vagy vékony szálú a haja ;)azon kívül hogy lehet drágák azok a hajápolási termékek lehet hozzá hasonló termékeket venni.meg hát kinél mi vált be
2016. július 15. 14:09
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Nagyon tetszik a cikk! Selena meg úgy szép ahogy van.
2016. július 15. 14:16
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Idézet (Mysticroden @ 2016.07.15. 13:38)
Tetszik a cikk címe, jót nevettem rajta
Én meg rajtad nevettem egy jót
Szánalmas hogy "nem látod a fától az erdőt"...!
És amúgy továbbá..Kedves emily92-17
Idézet
Nekem kicsit erős a cím biggrin.gif Azért selena is átlagos lány de ő rajta is van nap mint nap egy kg smink.. szóval a cím nagyon is erős, nem olyan szép nő h elájuljon bárki tőle vannak sokkal szebb nők is akik smink nélkül is nagyon szépek. de nem hinném h ez a lány ebbe beletartozik ahhoz sokat kéne változnia, persze szép stb de nem ugy h smink nélkül is azt mondjam h szép és nem azt h ez is csak egy átlagos lány
Mi az hogy egy kg smink?? WTF?? egy kg?? Ne magadból indulj már ki kérlek..Bár igen ez a TE VÉLEMÉNYED,ezért nem kötekedni akarok ne hogy félre értsd..Valóban abban igazad van hogy talán vannak tőle szebbek,de nem hinném hogy smink nélkül bárki is szebb lenne nála--->ezen a képen smink nélkül is gyönyörűű épp úgy mint ezen..!
Melyík képen láttál te rajta egy kg sminket?? Mutasd már meg nekem PLS..Mert szerintem pont annyi sminket használ mint bármelyék másik ember (pl:Ariana és társai)
Nem mondom azt hogy a smink egyáltalán nem segít rajta, mert akkor hazudnék, valóban sokat dob az arcán..(Igen az a minimális smink nem egy Kg..) De elmondanám neked hogy smink nélkül szerintem az összes nő ÁTLAGOSAN néz ki..
Nem kötekedésből írtam,de attól hogy nem szereted még gondolkodhatnál reálisan...
2016. július 15. 14:22
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
Idézet (Coreline @ 2016.07.15. 14:16)
Én meg rajtad nevettem egy jót
Mi az hogy egy kg smink?? WTF?? egy kg?? Ne magadból indulj már ki kérlek..Bár igen ez a TE VÉLEMÉNYED,ezért nem kötekedni akarok ne hogy félre értsd..Valóban abban igazad van hogy talán vannak tőle szebbek,de nem hinném hogy smink nélkül bárki is szebb lenne nála--->ezen a képen smink nélkül is gyönyörűű épp úgy mint ezen..!
Melyík képen láttál te rajta egy kg sminket?? Mutasd már meg nekem PLS..Mert szerintem pont annyi sminket használ mint bármelyék másik ember (pl:Ariana és társai)
Nem mondom azt hogy a smink egyáltalán nem segít rajta, mert akkor hazudnék, valóban sokat dob az arcán..(Igen az a minimális smink nem egy Kg..) De elmondanám neked hogy smink nélkül szerintem az összes nő ÁTLAGOSAN néz ki..
Nem kötekedésből írtam,de attól hogy nem szereted még gondolkodhatnál reálisan...
kedves Coreline!
Mysticrodennek es emily92-17nek maximalisan igaza van, az a te bajod ha ennyire elvakultan szereted, es allitod hogy nincs is rajta smink, pedig... mindegy, ne menjunk bele.
2016. július 15. 15:19
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.15. 13:44)
Nekem kicsit erős a cím Azért selena is átlagos lány de ő rajta is van nap mint nap egy kg smink.. szóval a cím nagyon is erős, nem olyan szép nő h elájuljon bárki tőle vannak sokkal szebb nők is akik smink nélkül is nagyon szépek. de nem hinném h ez a lány ebbe beletartozik ahhoz sokat kéne változnia, persze szép stb de nem ugy h smink nélkül is azt mondjam h szép és nem azt h ez is csak egy átlagos lány
egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.