Starity

Selena Gomez elárulta szépségének titkát

2016. július 15. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena az egyik legnépszerűbb előadó napjainkban, ami nem is csoda, hiszen tehetségéhez szépség is társul, így fiatalok millióinak a példaképe.

hirdetés

A Seventeen magazin nemrég exkluzív interjút készített az énekesnővel a szépségápolással és hibátlan megjelenésével kapcsolatban, amit mi is elhoztunk nektek.

– Milyen gyakran mosol hajat, ha turnén vagy?

– Nos, ez attól függ. Igazából nem szükségszerűen tesz jót a gyakori hajmosás, és én különben sem voltam ennek a híve soha. Marissa [Marino] a fodrászom a turnén, évek óta ismerem őt. Úgy érzem, hogy a hajam napról napra jobb minőségű, ha koszos egy kicsit, amit a szüleimtől örökölt vékonyszálú hajamnak köszönhetek. Pantene termékeket használok – jelenleg az Expert Intense Hydrationt, ami nagyon jó szárzaz hajra. Kondícionálót nem használok. Körülbelül háromnaponta mosok hajat a zuhany alatt állva – mármint itt konkrétan a hajmosásra gondolok, zuhanyozni minden nap szoktam.

– Mi a legrosszabb szépségápolási tanács, amit valaha kaptál?

– Nem tudom megérteni, amikor – nem sértésnek szánom – az emberek egész nap talpig sminkben vannak, és azt mondják, hogy színezett hidratálóval az arcomon kellene aludnom, hogy bármikor felkelhessek [akkor is szép leszek]. Számomra ez nem opció, ráadásul ki is borít. Nem tudom megítélni, hogy ez rossz tanács-e, de azt hiszem, hogy ez inkább olyasmi, ami nekik bevált. Ami engem illet, nem tudok úgy lefeküdni aludni, hogy bármi is van a testemen, még ha az színezett hidratáló is. Ez nem én lennék.

– Mit csinálsz, amikor egy vörös szőnyeges megjelenés vagy egy fotózás előtt kijön rajtad egy pattanás?

– Semmit. Az élet már csak ilyen. Ha fotózásról van szó, szerencsés vagyok, mert a Photoshop segítségével el tudják tüntetni. Ha viszont fel kell lépnem, úgyis sminket viselek, így leplezem. Nem igazán lehet harcolni ellene. Azt hiszem, vannak praktikák, amiket meg lehetne próbálni vagy egyszerűen kinyomni, de én nem ezt teszem. 

– Ha valamelyik barátoddal frizurát cserélhetnél, ki lenne az?

– Ő nem a barátom, de azért cserélhetek vele?

– Igen.

– Azt kívánom, bárcsak a barátom lenne, de nem az. Blake Livelyról van szó. Még sosem találkoztam vele, de bolondulok a frizurájáért. Szerintem gyönyörű, egészséges haja van. Hihetetlenül nyárias. Nagyon-nagyon-nagyon imádom még Rachel McAdams haját is, mert bármikor megváltoztathatja, mindenhogy csodálatos. Gondolj az Ünneprontók ünnepétől a Bajos csajokon át a Szerelmünk lapjaiig viselt frizuráira! Röviden és hosszan is gyönyörű. Igazi klasszikus! Egyikük [Blake és Rachel] sem a barátom, de imádom őket és úgy vélem, csodálatos hajkoronájuk van.

– Te bevállalnád a szőke hajat?

– Nem. Hacsak nem egy filmszerepről lenne szó. Imádom a hajamat. Határozottan hiszek abban, hogy ez az ismertetőjegyem. Olyasmi, amitől önmagamnak érzem magam, ugyanakkor ha egy szerepet játszok, nyilván nem mondhatom, hogy ezt vagy azt nem vállalok be, de ahhoz, hogy szőke legyek, valami ilyesminek kell történnie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek