Mi szolgált ihletésül az American Horror Story 6. évadához? Annyit elárulunk, se nem az árvaház, se nem az Antikrisztus.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fény derült az American Horror Story témájára – nem az, amit gondoltál!
2016. augusztus 02. 00:40
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Nagyon várom már az AHS az egyik kedvenc sorozatom
2016. augusztus 02. 01:10
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Arcee23: Én is az vagyok :S Én az első évadot majdnem végignéztem, de inkább abbahagytam, mert nem tudtam aludni miatta.
2016. augusztus 02. 07:46
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Ez a téma sokkal, de sokkal izgalmasabb, mint a találgatások, amik eddig keringtek a neten. Még az is lehet, hogy a sorozat újra megüti az első és második évad hihetetlenül magas színvonalát. A többi évad is nagyon jó volt, de az első kettő eddig mindent vitt, az ötödik meg a sablon-vámpíros témával szerintem kicsit beült. Szóval nagyon várom a hatodik évadot, rendkívül érdekfeszítő eseményeket fog boncolgatni, és biztos vagyok benne, hogy hátborzongató lesz. Különben se lehet túl rossz az, amiben Finn, Kathy, Angela és Evan benne van.
2016. augusztus 02. 07:51
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Pedig én erre gondoltam, ilyenkor mi van?
2016. augusztus 02. 07:58
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Szívesen nézném az amerikai horror sztorit,de nincs olyan csatornánk,meg a szüleim sem engednék. Szerintem az árvaház jobb lett volna,én nem szeretem az ilyen sztorikat
2016. augusztus 02. 10:34
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Aztaaaaaaaaaaaa ez így elég erősnek hangzik bár kíváncsi leszek hogy tudnak-e majd minden epizódba tenni valami horrorosat de a téma ütős! Kiváncsian várom hogy hogy hozzák ezt össze!
2016. augusztus 02. 11:34
Kíváncsi vagyok! Bár a 3. évadtól kezdve egyre gyengébbek a részek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.