Hosszú várakozás után idén augusztusban debütált a YG Entertainment legújabb lánycsapa, a Black Pink.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bemutatkozik a Black Pink
2016. augusztus 08. 15:22
Vártam a debütálásukat, nekem tetszenek
A lányok gyönyörűek, a hangjuk nagyon szép, és jól táncolnak ^^
2016. augusztus 08. 19:20
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Aztaa! Már nagyon vártam!
A Boombayah nagyon tetszett.
2016. augusztus 08. 21:22
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Bevallom, egy kicsit csalódnom kellett a dalokkal kapcsolatban. A Whistle nem igazán jött be, a Boombayah viszont egész jó, szerintem le fogom tölteni a telefonomra
A tagok közül Rosé az abszolút kedvenc, akit eléggé háttérbe szorítanak már most.. Pedig olyan gyönyörű és tehetséges énekesnő. ^^
2016. augusztus 08. 21:33
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Istenem már mióta vártam rájuk.
Azthittem már soha nem fognak debütálni, ígyis először júliusba jött volna a debüt, erre augusztus.
Na mindegy. Nekem tetszenek a dalok, a lányok szépek, jó a hangjuk, jól táncolnak és van egyedi hangzásuk is. Egyébként nemtudom eldönteni melyik a jobb dal, mindig az amit pont hallgatok.
2016. augusztus 08. 23:50
Nehéz szülés volt a debütálásuk, de végül csak el jött ez a pillanat is.
Persze ahogy a YG-től várni lehetett ez a csapata is remek lett. Lehet, mert négyen vannak olyan deja vu érzésem van, mintha a 2. generációs 2NE1 lennének. Idővel, majd ez az érzés biztos elmúlik.
A dalok remekek lettek, igaz a Boombayah felé picit jobban húz a szívem, nekem inkább ez a fajta zene az ami jobban tetszik. Emellett pedig a koncepciójuk is nagyon tetszik.
Bár négyük közül eddig csak Jennie-t ismertem (aki szerintem remek rapper és idővel ez csak jobb lesz), igyekszem megismerni a másik három lányt is és kíváncsian várom, hogy a következő megjelenésükkel mit hoznak majd össze.
Persze ahogy a YG-től várni lehetett ez a csapata is remek lett. Lehet, mert négyen vannak olyan deja vu érzésem van, mintha a 2. generációs 2NE1 lennének. Idővel, majd ez az érzés biztos elmúlik.
A dalok remekek lettek, igaz a Boombayah felé picit jobban húz a szívem, nekem inkább ez a fajta zene az ami jobban tetszik. Emellett pedig a koncepciójuk is nagyon tetszik.
Bár négyük közül eddig csak Jennie-t ismertem (aki szerintem remek rapper és idővel ez csak jobb lesz), igyekszem megismerni a másik három lányt is és kíváncsian várom, hogy a következő megjelenésükkel mit hoznak majd össze.
2016. augusztus 09. 00:13
Már olyan régen bejelentették a debütöt, erre csak most érkezett el ez a pillanat... de megérte várni, nagyon ütősek.
Annyira örülök, hogy nem Pink Punk lett a nevük, nem illett volna hozzájuk, mert az ilyen cukibb koncepciót sejtet. Lisára már felfigyeltem a Rihanna #BBHMM dance coverben, no meg BamBam gyerekkori barátja, így szerintem őt választom biasemnek.
A Boombayah nagyon adja egyébként.
Kicsit off-téma, de remélem azért nem viszik el a Monsta X elől a díjat, mert a fiúknak fontos lenne, hogy meglegyen a first win több ok miatt is és olyan szépen vezetnek eddig.
Kicsit off-téma, de remélem azért nem viszik el a Monsta X elől a díjat, mert a fiúknak fontos lenne, hogy meglegyen a first win több ok miatt is és olyan szépen vezetnek eddig.
2016. augusztus 09. 00:32
tök véletlenül tudtam meg, hogy debütálásuk lesz, de örülök, hogy rájuk találtam.
van egy fajta előítéletem a lány k-pop csapatokat illetően, de ez a két szám nagyon tetszett (különösen a Whistle), még ha kicsit a 2NE1-ra is emlékeztet a stílusuk.
de mire megtanulom megkülönböztetni a tagokat, te jó ég…
de mire megtanulom megkülönböztetni a tagokat, te jó ég…
2016. augusztus 09. 01:07
Meg kell hagyni, tényleg nagyon tehetségesek és csinosak, de nekem ez a két szám valahogy nem jön be. Jennie viszont iszonyatosan jól nyomja, Lisa meg annyira bájos, hogy arra szavak nincsenek.
2016. augusztus 09. 09:05
Nekem is nagyon tetszik....Szerintem is nagyon csinosak,tehetségesek.
2016. augusztus 09. 09:24
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Nekem nagyon tetszik, szerintem jók a számok is a Boombayah jobban elnyerte tetszésemet de a másik is jó. tényleg olyan mintha a 2NE1 2.Generációja lennének.XD Hasonlítanak is de remélem ettől még a 2NE1 is comebackelni fog...De mindenesetre sok sikert nekik!
2016. augusztus 09. 12:06
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
a Lisa/Jennie duóra találták ki a badass jelzőt
ennek ellenére nekem jobban bejön Jisoo és Rosé. A Whistle jó szám, a Bombayahnak meg szokni kell a refrénjét
2016. augusztus 09. 12:24
Végre debütáltak, már mióta vártam ^^
A Boombayah sokkal jobb és fülbemászóbb, a Whistle egyszerűen nem tud megtetszeni, nem tudom miért, pedig hiphop
Jennie és Lisa nagyon ott vannak rapben, és táncban is milyen jók már - persze mind a négyen.
A Boombayah sokkal jobb és fülbemászóbb, a Whistle egyszerűen nem tud megtetszeni, nem tudom miért, pedig hiphop
Jennie és Lisa nagyon ott vannak rapben, és táncban is milyen jók már - persze mind a négyen.
2016. augusztus 09. 14:06
|
|
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline
|
Készvagyok. Megvan az új kedvenc bandám! A lányok nagyon jó dalokkal debütáltak, és teljesen elfeledteti velem a 2NE1 hiányát (bár jó lenne, ha már ők is visszatérnének, 3 - an
). Egyelőre Jennie a kedvencem, a raprész amit lenyom isteni! Hajrá lányok. Legalább akkora, de inkább nagyobb sikert kívánok nekik, mint anno' a 2NE1 - nak volt.
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: