Októberben lejár mind a négy tag szerződése kiadójukkal. Jelenleg is tárgyalnak a felek egymással ennek kapcsán, de az újítás egyelőre bizonytalan.
A teljes cikkhez kattints ide!
Secret: Mi lesz a csapattal?
2016. augusztus 15. 14:01
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Sajnálattal látom a KPOP vilàgában hogy a nagy nevek leköszönnek. Félreértés ne essék, ugyanúgy szeretem most pl az EXIDet vagy az Oh My Girl-t mint anno az SNSD-t, de azért mégiscsak rossz látni hogy elmennek
Én nagyon remélem hogy megújítják azt a szerződést. A SECRET egy szuper banda, még szuperebb tagokkal.
2016. augusztus 15. 16:13
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Szerintem itt a vége, fuss el véle.
2016. augusztus 15. 19:15
A KARA és a 4MINUTE óta elég pesszimista vagyok. Ha kapnak jobb ajánlatot, remélem legalább egyszerre mennek mind a négyen és együtt maradnak másik cégnél. Secret fighting!
2016. augusztus 16. 12:32
Kedvenc lánybandáim egyike a Secret, nagyon sajnálnám, ha feloszlanának
Nagyon remélem, hogy meghosszabbítják a szerződésüket és visszatérnek, de ha nem így lesz, akkor viszont abban fogok reménykedni, hogy valamilyen módon folytatni fogják a karrierjüket
Nagyon jó csapat, a dalaik fantasztikusak, a tagok nagyon tehetségesek. Nem lenne jó, ha még egy ilyen banda eltűnne...
2016. augusztus 16. 16:37
|
DoDoDóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 127 Csatolások: 36 Azonosító: 220097 offline
|
Szerintem Sunhwa ki fog lépni, a tavalyi Twitter balhénál már lehetett sejteni. Azért remélem, hogy hárman folytatják, ha meg nem akkor jobbnál jobb dalokkal térnek vissza szólóban. (Illetve remélem, hogy Hana-nak is lesz szóló munkája és a TS nem fog megfeledkezni róla.)
2016. augusztus 17. 11:00
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Egyre tobb banda hullik szet es leginkabb azok akiknek regebben debutaltak es ismertek mint pl a 4MINUTE is remelem azert h nem oszalanak fel vagy legalabb jol teljesitsenek egyedul is pedig nagyon szeretem oket mint bandat
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: