Hosszú hónapokig kell várnunk a rosewoodi lányok visszatérésére a ma esti finálé után.
A teljes cikkhez kattints ide!
A megszokottnál többet kell várni a Pretty Little Liars folytatására
2016. augusztus 30. 09:18
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline |
Ez nevetséges, nem elég, hogy csak húzzák-nyúzzák ezt a sorozatot, főleg, hogy ugyan az történik benne, mint az előző évadokban, pedig meg tudhattuk, hogy ki is "A". Erre még rájön az is, hogy várjál rá 8 hónapot, míg végre lezárják az egész huzavonát.
2016. augusztus 30. 09:25
Hát nagyon remélem ,hogy megfog érni 8 hónap várakozást a folytatás
2016. augusztus 30. 10:03
SelenaMyEverythingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.13. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 258884 offline |
8 hónap?! Nem hiszem el...
2016. augusztus 30. 10:05
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Gondolom van dolguk.
2016. augusztus 30. 10:39
Végre vége lesz! Marlene teljesen elrontotta a PLL-t, a negyedik évad óta ugyanazokat a köröket futják. Ettől függetlenül még nézem és mostmár ki is tartok a végéig. A 8 hónap viszont tényleg sok idő, de ennek is van jó oldala, mert később lesz vége.
2016. augusztus 30. 12:48
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline |
Nagyon szeretem a sorozatot, a szereplőket és azzal hogy vége lesz, egy korszak fog lezárulni az életemben, hiszen 3 éve követem és szeretem. Azonban tényleg ideje volt a lezárásnak. Felesleges folytatni, felesleges negyedszerre, ötödszörre is lefutni ugyanazokat a köröket, felesleges tovább húzni a lányok sztoriját, ha már nincs mit kitalálni. Igazából a PLL film nem lett volna rossz, de ez a mostani A. D. sztori nem volt annyira részletes, hogy film készüljön belőle - esetleg az előző leleplezéshez lett volna jó. Bár ha az utolsó rész 120 perces lesz, akkor valamilyen szinten tekinthetjük annak.^^ Olvastam olyanokat is, hogy esetleg új szereplőkkel folytatódna a sorozat, de az már tényleg túlzás lenne, úgyhogy szerintem ideje volt pontot tenni a végére. Azonban ez a 8 hónap elég bosszantó, bár MK-tól megszokhattuk, hogy az a mottója, hogy hozzuk ameddig csak lehet.
2016. augusztus 30. 13:13
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Ez van. Én is imádom ezt a sorozatot, de 6x10 után nem kellett volna több évad. A 6B részei rohadt unalmasak voltak, mint egy második első évad csak irtó unalmas verzióban. Ugyanarról szól a 7. évad mint a többi 6, semmi újdonság.
Jelenleg a 7x16-ot forgatják, szóval nekem ne mondja senki, hogy plusz 4 epizódot ennyi időbe telne leforgatni. Mert nem. Csak MK addig húzza ameddig csak lehet.
Na meg a nézőit is HÜLYÉNEK NÉZI.
pl. A "Hanna megfog halni" dologgal. Volt olyan aki egy percig is elhitte, hogy megfog halni? Alapból nem halhat meg mert ott volt a 6x10 "5 évvel később " jelenetben.
2. "Aria igent mond vagy nemet? "
1-2 hónapja nyilatkozta, hogy annak lesz esküvője akinek megkérik a kezét.
Biztos vagyok benne, hogy az egyik hazug sem fog meghalni. MK túl gyáva ehhez pedig én örülnék neki, ha az egyik hazug meghalna.
Jelenleg a 7x16-ot forgatják, szóval nekem ne mondja senki, hogy plusz 4 epizódot ennyi időbe telne leforgatni. Mert nem. Csak MK addig húzza ameddig csak lehet.
Na meg a nézőit is HÜLYÉNEK NÉZI.
pl. A "Hanna megfog halni" dologgal. Volt olyan aki egy percig is elhitte, hogy megfog halni? Alapból nem halhat meg mert ott volt a 6x10 "5 évvel később " jelenetben.
2. "Aria igent mond vagy nemet? "
1-2 hónapja nyilatkozta, hogy annak lesz esküvője akinek megkérik a kezét.
Biztos vagyok benne, hogy az egyik hazug sem fog meghalni. MK túl gyáva ehhez pedig én örülnék neki, ha az egyik hazug meghalna.
2016. augusztus 30. 13:20
kolozskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 207256 offline |
8 hónap, az szerintem baromi sok, bár annak örülök, hogy a sulit nem fogja zavarni. Úgyse tudnám megállni, hogy ne nézzem tanulás helyett, úgyhogy így legalább elzárják az utat.
Várom már a mai részt
Várom már a mai részt
2016. augusztus 30. 16:13
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Az évad már rég le van forgatva. Nyilván azért kell ennyit várnunk, mert nagy durranás lesz a midseason finale. Legalábbis mondjuk annak. Nézni meg nem kötelező. Akármennyire is laposodott a széria az évadok során, mindig legelső dolgom megnézni a friss epizódot. Hiányozni fog, amikor vége lesz
2016. augusztus 30. 17:18
TVD_TO_PLLúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 246661 offline |
Komolyan nem értem azokat az embereket akik minden sorozatot 3 évad után le zárna. Vagy ha úgy gondolja hogy már csak húzzák és semmi értelme. Akit érdekli az ezután is nézni fogja. Ha pedig már unalmas akkor miért nézed.
Szerintem tudnak még újat mutatni. Nagyon kíváncsian várom az új részeket. És hogy 120 perces lesz ahh
Szerintem tudnak még újat mutatni. Nagyon kíváncsian várom az új részeket. És hogy 120 perces lesz ahh
2016. augusztus 30. 19:12
BeatlesFan9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.06. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 253794 offline |
Nyolc hónap! *shocked* Addig nem bírom ki!!! De annyira hiányozni fog, ha vége lesz ...
2016. augusztus 30. 19:16
flora.flowerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.29. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 259403 offline |
Neee:( Rest in peace PLL:( Nem hiszem el majdnem egy év!!((
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.