2017 fájó év lesz a sorozatrajongók számára, ugyanis hét nagy sikerű szériától is könnyes búcsút kell vennünk. Lássuk, melyek ezek!
A teljes cikkhez kattints ide!
7 közkedvelt sorozat, ami 2017-ben véget ér
2016. szeptember 05. 16:26
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. szeptember 05. 16:33
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Sajnálom a fanokat
Amúgy egyiket se ismerem
Amúgy egyiket se ismerem
2016. szeptember 05. 16:35
![]() |
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 ![]() |
Nee.
Bates Motel hiányozni fog.. Nagyon imádom ezt a sorozatot. A többit egyáltalán nem nézem, a Pretty Little Liarsből láttam egy-két évadot, de elég is volt..

2016. szeptember 05. 16:38
Számomra is elég hihetetlen, hogy 2017-ben mennyi sorozat fog végetérni. A Pretty Little Liars és a The Vampire Diaries már régóta nem az igazi, de az első évadaik kellemes szórakozást nyújtottak a nézőknek, köztük nekem is. Egyrészt azért is fáj, hogy végük lesz, mert hiába, hogy túlnyújtották őket, de ezen műsorokkal szerettem bele a sorozatozásba, ezek voltak az első olyan műsorok, amiket elkezdtem nézni. A Bates Motelt, a Grimmet és a Teen Wolfot még nem láttam, de jövőre tervezek sort keríteni a darálásukra. Az Elcserélt lányokat pedig 14 részen keresztül néztem is, de végül a kasza mellett döntöttem. Nem azért, mert szörnyű volt, hanem azért mett nem éreztem késztetést arra, hogy folytassam.
2016. szeptember 05. 16:40
![]() |
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1190 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 ![]() |
Teen Wolf neeee:C Nem hiszem el hogy véget ér:c Kár, hogy ennyi sikeres és híres sorozatot befejeznek, sajnálom a többi rajongót is.
2016. szeptember 05. 16:43
![]() |
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 ![]() |
Na! Remek! Most kereshetek más sorikat amit nézhetek titokban tanulás helyett!

2016. szeptember 05. 16:46
![]() |
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6165 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 ![]() |
Bőven itt az ideje már, hogy pontot tegyenek a Pretty Little Liars végére, sőt, miután kiderült, ki is 'A', már akkor be kellett volna fejezni. Persze, nem mondom, szeretem a sorozatot, de pusztán azért, mert a rajongók éltek-haltak a folytatásért, felesleges volt szerintem még egy 'A'-t bedobni. Izgalmas tudott volna lenni az überzakaltó nélkül is, hisz Marlene és a stáb már igenis bebizonyították, hogy felvillanyozni a sorozatot, na azt tudják.
2016. szeptember 05. 16:46
A Teen Wolf miatt nagyon fáj a szívem, de remélem, méltó befejezést kap majd a sorozat.
2016. szeptember 05. 16:53
Az Elcserélt lányokat majd utólag megnézem! Hasonló lesz a Vámpírnaplók sorsa is!
A Hazug csajok társaságából 2 évadot láttam, hamarosan majd folytatom!

2016. szeptember 05. 16:54
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
Szerintem a Dr. Csont is bőven elfért volna a felsorolásban. Kedveltnek kedvelt, és 2x annyi ideje fut a képernyőkön, mint ezek a sorozatok általában.
2016. szeptember 05. 16:55
![]() |
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 ![]() |
A Vámpírnaplók az 5. évadnál vérzett el és ezek után rengetegen pártoltak el a sorozattól, hogy nem tud már semmi újat mutatni, de a 6. évad zseniális volt és igaz, hogy bedobták a hibrid kártyát (ismétlés, mint a hasonmásoknál), de ettől eltekintve is fantasztikus volt, viszont a 7. eleje jó volt, de aztán túlságosan is érdekesre akarták formálni a történetet, ezért nagyon unalmas és érthetetlen volt, a legnagyobb marhaság a Bonnie-Enzo és Caroline-Alaric-Stefan kreálmányok voltak, én örökre Klaroline párti leszek és azzal, hogy Miss Forbesnek konkrétan mindenkivel volt kapcsolata az összes szereplő közül, kicsit úgy tünteti fel, mintha ő lenne a sorozat pasifalója. Nézni fogom a 8. évadot, mert mégis csak ezzel a sorival nőttem fel és, ahogyan végetér az általános iskola úgy a Vámpírnaplók, de ettől eltekintve nézem a spinoff The Originals, ami a világ LEGJOBB sorozata, amibe egyszerűen szerelmes vagyok és szerintem mindenkinek ajánlatos legalább egy részt megnéznie, tipikusan egy olyan sorozat, ami évadról évadra egyre jobb lesz (a 3. évad az valami ÁÁH, nem lehet szavakba önteni *.*), mint a Teen Wolf, amit szintén nagyon szerettem, de jobb, hogy nem húzzák tovább, mert így legalább méltó befejezést kap és amúgy sem lehetett már többet kihozni belőle.
Ui.: Viszont a Vámpírnaplókat érdemes lesz újra nézni, mert állítólag nagyon horrorisztikus évadra számíthatunk.
Ui2.: Hogyan tudok hangulatjeleket használni ezeken kívül:
?? Előre is köszönöm a segítséget!
Ui.: Viszont a Vámpírnaplókat érdemes lesz újra nézni, mert állítólag nagyon horrorisztikus évadra számíthatunk.

Ui2.: Hogyan tudok hangulatjeleket használni ezeken kívül:

Kapcsolódó sztárok

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Kerekesszékbe került Enrique Iglesias szerelme, Anna Kournikova
Az egykori sportoló jelenleg nem tud járni.

Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
Lily Collins anya lett – Béranya hozta világra az Emily Párizsban sztárjának első gyermekét
A hírről a közösségi médiában számolt be.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Ismét támadja a Fehér Ház Selena Gomezt
Közzétettek egy videót, amit neki címeztek.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Szinte felismerhetetlen a Smallville színésze
Szinte felismerhetetlen a Smallville színésze
A letartóztatási képén rá sem ismerni.