Az AHS hatodik évadát nagy rejtély övezte, ugyanis az izgalmas előzeteseken kívül nem igazán kaptunk infókat az új évaddal kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült, hogy kik fognak szerepelni az Amerikai Horror Story új évadában
2016. szeptember 16. 09:27
2016. szeptember 16. 10:28
Jessica Langet hianyolom a sorozatból ,de biztos jó évad lesz ez is.Lady Gagának örülök,hogy kevés rész lesz ,az is sok volt amennyit az előző évadban szerepelt.
2016. szeptember 16. 12:36
Ha Evan Peters szerepel benne, akkor csak jó lehet!
2016. szeptember 16. 13:05
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Ahhoz képest hogy Gaga az 5. évadban szerepelt először az AHS-ben hihetetlen sok rivaldafényt kapott a Hotelben ami nekem személy szerint nem tetszett mert még igencsak új volt ebben a világban. Most örülök hogy kevesebb szerepet kap bár nem alakított rosszul csak szerintem nagyon sztárolták az előző évadban ami nem tett olyan jót a karakterének. Az évad témája meg elég érdekes nekem még ez volt az első olyan évadom amiben rendesen féltem hogy mi fog történni, Szerintem az évadnyitó kellően creepy volt és izgalmas bár a szokásos rohadt ijesztő introt azért hiányoltam de mind1. Az meg hogy ilyen dokumentum film jelleggel lett elkészítve szerintem egész jó kis vérfrissítő volt a sorozatnak.
2016. szeptember 16. 15:32
Sajnos még nem volt alkalmam megnézni az évadnyitót, de ma pótolni fogom. Maga az évad témája tetszik, de félek, hogy ez is olyan lesz mint a Hotel vagy a Freak Show, amik jól indultak, de végül nagyot zuhantak.
2016. szeptember 16. 15:39
Az első részt tegnap megnéztem, mindenképpen ígéretes kezdés
2016. szeptember 16. 15:43
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Finn kaphatna nagyobb szerepet is, nálam ő vitte a hátán az egész negyedik évadot, imádtam Dandy karakterét.
Az első résszel vegyes érzéseim vannak. Ez a dokus dolog tetszik, meg kíváncsi vagyok a történetre is. Viszont remélem a második rész jobb lesz, nagyon zavart, hogy ennyire klisés volt, főleg a végefele. Csak fogtam a fejem, mikor rezgőre volt állítva a telefon, meg mikor a végén elment a nő után csak úgy az erdőbe azt még mindig nem értem, wtf
Az első résszel vegyes érzéseim vannak. Ez a dokus dolog tetszik, meg kíváncsi vagyok a történetre is. Viszont remélem a második rész jobb lesz, nagyon zavart, hogy ennyire klisés volt, főleg a végefele. Csak fogtam a fejem, mikor rezgőre volt állítva a telefon, meg mikor a végén elment a nő után csak úgy az erdőbe azt még mindig nem értem, wtf
2016. szeptember 16. 17:45
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline |
Megnéztem az évadnyitót,nekem tetszett ez a "dokumentumfilmszerű" mesélési stílus.
A régi szereplőket én azért hiányolom,főleg Jessica Langet. Legalább Evan Peters még szerepel...ha ő is kiszállna szerintem nem is nézném tovább a sorozatot
A régi szereplőket én azért hiányolom,főleg Jessica Langet. Legalább Evan Peters még szerepel...ha ő is kiszállna szerintem nem is nézném tovább a sorozatot
2016. szeptember 16. 19:33
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Kövezzetek meg, de nekem az ötödik évad abszolút nem nyerte el a tetszésemet. Számomra még, a szintén nem nagy kedvenc, negyedik évadnál is érdektelenebb lett (ismétlem, számomra).
De új évad,új lehetőségek. Az előzetesek mind nagyon tetszettek (egyes kisfilmek a frászt hozták rám), szóval sok jót várok az idei évadtól.^^
De új évad,új lehetőségek. Az előzetesek mind nagyon tetszettek (egyes kisfilmek a frászt hozták rám), szóval sok jót várok az idei évadtól.^^
2016. szeptember 16. 20:04
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Kiváló, a szokásos cast. Cuba Gooding Jr.-on nagyon meglepődtem, kíváncsi vagyok rá, még nem láttam ilyen kaliberű műsorban, és szerintem úgy sorozatban sem.
2016. szeptember 16. 20:58
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Nekem tetszett az évadnyitó, felkeltette az érdeklődésem, elérte, hogy továbbra is a monitor előtt maradjak a továbbiakban is. Számomra elég f*satós volt, mert utálom a disznókat, és hát aki látta, az érti mire célzok... Az 1. évadbeli malacember óta nem merek a sötétben a tükörbe nézni, szóval igen. Fúj.
Lily Rabe-nak nagggyon örültem, és Sarah pedig... Áhh, imádom azt a nőt!
Lily Rabe-nak nagggyon örültem, és Sarah pedig... Áhh, imádom azt a nőt!
2016. szeptember 16. 21:08
zspocokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 257662 offline |
a színészeknek nagyon örülök! szinte az összes kedvencem visszatér, egyedül Taissa-t hiányolom, meg azt, hogy Finn is kevesebb szerepet kap majd ebben az évadban. Egyébként az első rész nem volt olyan rossz, bár nekem még barátkoznom kell ezzel a "dokumentumfilm"-féle ötlettel, remélem idővel megkedvelem ezt az évadot is. még azt sajnálom nagyon, hogy nincs normális opening.
2016. szeptember 16. 22:56
Idézet (zspocok @ 2016.09.16. 21:08)
a színészeknek nagyon örülök! szinte az összes kedvencem visszatér, egyedül Taissa-t hiányolom, meg azt, hogy Finn is kevesebb szerepet kap majd ebben az évadban. Egyébként az első rész nem volt olyan rossz, bár nekem még barátkoznom kell ezzel a "dokumentumfilm"-féle ötlettel, remélem idővel megkedvelem ezt az évadot is. még azt sajnálom nagyon, hogy nincs normális opening.
Na, igen a szokásos opening-et én is hiányoltam A Coven-é, a Freakshow-é és a Hotel-é nagyon bejött, így kíváncsi voltam, ehhez milyet csinálnak.
Amúgy a dokumentumfilmes dologban még az érdekelne, hogy hogyan fognak megfiatalodni a szereplők... Mert elvileg Lily meg Sarah is Shelby-t játssza és ha jól emlékszem, Lily fiatalabb Sarah-nál... A történetet pedig múlt időben mesélik...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.